Få begge guider om Californien: Spar 48,- kr.

Få Californien og det sydvestlige USA + Highway 1 i Californien og spar 48,- kr. i forhold til normalprisen på hver enkelt e-guide. 

Med kombinationen af min 22 dages guide til Californien, Grand Canyon og Las Vegas og min nye 2019-guide til Californiens Highway 1, har man den ultimative guidepakke til det sydvestlige USA

Henrik Lange, redaktør, Highways-USA.com

 1. Oplev Californien, Grand Canyon og Las Vegas på tre uger med start i Los Angeles - beskrevet dag-for-dag i min 22 dages guide inkl. tre dages badeferie ved Stillehavet inden hjemrejsen
 2. Rejseretningen er "mod uret" fra Los Angeles via Joshua Tree og Route 66 til Grand Canyon, op til Bryce Canyon og Zion i Utah, ned til Las Vegas, ud gennem Death Valley op til Yosemite, ud til San Francisco og ned ad Highway 1 langs Stillehavet retur til L.A.
 3. Ruten er skræddersyet til familier med større børn, der vil opleve de klassiske attraktioner i Californien, Grand Canyon og Vegas, og som har tre uger til turen gennem det sydvestlige USA.
 4.  Få en gratis smagsprøve: Download de første syv sider fra e-guiden helt gratis: 22 dages rejseplan til det sydvestlige USA 
 5. I får også min helt nye 2019 guide til Highway 1 i Californien. 
  Den største og mest detaljerede guide til Highway 1 på dansk 
 6. Få overblik over de største og bedste seværdigheder langs
  Highway 1 fra San Francisco til L.A. i min guide til Highway 1..
 7. Alle byer og seværdigheder præsenteres en for en ned langs kysten fra San Francisco i nord til Santa Monica i syd.
 8. Få en gratis smagsprøve på Highway 1: Download fire kapitler fra bogen helt gratis: Highway 1 i Californien ned langs Stillehavet

Mød forfatteren bag USA guiderne, Henrik Lange

Henrik Lange, redaktør på Highways-USA.com, er en af Danmarks mest erfarne rejsejournalister. Han har en unik ekspertviden om kør-selv ferie i USA og Canada samt amerikanske samfundsforhold. Henrik har kørt USA tynd i udlejningsbiler samt rejst rundt i motorhomes i USA i flere omgange. I 2012 blev han kåret til Årets Rejsejournalist i Danmark.
 
Han er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og holder hvert år rejseforedrag om USA for bl.a. rejsebureauer som FDM travel, MyPlanet, USA Rejser samt virksomheder, biblioteker, foreninger, m.v.
 
Desuden deltager Henrik hvert år i USA's største rejsefagmesse IPW, hvor den amerikanske rejsebranche, der inkluderer delstater, storbyer, hotelkæder, forlystelsesparker, seværdigheder, myndigheder m.v. mødes med rejsebureauer og inviterede journalister fra hele verden.
 
Henrik startede i øvrigt sin karriere som USA ekspert ved at rejse rundt i det amerikanske midtvesten og USA's sydstater tilbage i 1990'erne som limonadesælger sammen med en amerikansk familie.