Kontaktinformation på Highways-USA.com

Sådan kommer du i kontakt med mig
Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har noget på hjerte. Kommentarer eller spørgsmål om nationalparker, storbyer, attraktioner eller andre destinationer i USA, kan du få svar på via mine artikler, hvor du også kan stille spørgsmål eller skrive kommentarer.

Vedrørende spørgsmål om pasregler og visum
Spørgsmål omkring indrejse i USA, pasregler, visaregler og lignende emner, har jeg kun i meget begrænset omfang tid og mulighed for at svare på. Man kan i mange tilfælde finde svar ved at læse mine artikler Indrejse i USA eller Pasregler og visumregler til USA, hvor jeg allerede har svaret på en del spørgsmål fra brugerne.

VIP inspirationspakker med rejsetips og rejseplan
Har I brug for hjælp og inspiration til planlægning af en kommende rejse til USA, kan I overveje at købe min VIP inspirationspakke, hvor jeg udarbejder en individuel rejseplan til jer med forslag om oplevelser undervejs på jeres tur gennem USA. Desuden indeholder VIP pakken et fakta ark om de aktuelle indrejseregler i USA, et Hallwag Vejatlas i stort målestoksforhold samt muligheden for at få telefonisk support over telefonen i op til 20 minutter inden afrejse. Læs mere om VIP inspirationspakken

Kontaktinfo om andre henvendelser:

Highways-USA.com
Nedergade 33, 2. sal
DK-5000 Odense C
Att.: Henrik Lange

E-mail: info(a)highways.dk
Telefon: 20 25 97 48
CVR nr.: 29 07 95 36

Af Henrik Lange, Highways-USA.com

Henrik Lange fra Highways-USA.com

er en af Danmarks mest erfarne rejsejournalister, der har en unik ekspertviden om USA og Canada. Henrik har kørt USA tynd i udlejningsbiler og rejst rundt i motorhome i USA og Canada flere gange, og blev i 2012 kåret til Årets Rejsejournalist i Danmark. Han deltager hvert år på den store amerikanske rejsemesse, International Pow Wow (IPW) og er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Århus.

Der er lukket for kommentarer.