Kontaktinformation på Highways-USA.com

I er velkomne til at kontakte mig, hvis I har noget på hjerte. Kommentarer eller spørgsmål om nationalparker, storbyer, attraktioner eller andre destinationer i USA, kan I finde svar på via mine artikler her på Highways-USA.com, hvor I også kan stille spørgsmål eller skrive kommentarer i kommentarfelterne under hver artikel.

Spørgsmål om pasregler og visum
Spørgsmål omkring indrejse i USA, pasregler, visaregler og lignende emner, har jeg kun i meget begrænset omfang tid og mulighed for at svare på. I kan i mange tilfælde finde svar ved at læse mine artikler om Indrejse i USA eller Pasregler og visumregler til USA, hvor jeg allerede har svaret på en del spørgsmål fra brugerne.

Dag-for-dag rejseplaner og e-bøger med USA inspiration
Har I brug for hjælp og inspiration til planlægning af jeres kommende rejse til USA, har jeg skrevet en række guider og dag-for-dag rejseplaner til forskellige dele af USA, hvor I kan få detaljerede rejsetips til kør-selv ferier i USA:

22 dages rejseplan: Californien, Grand Canyon og Las Vegas
21 dages rejseplan: Californien, Arizona, Nevada og Utah – i motorhome
21 dages rejseplan: Rocky Mountains inklusiv Yellowstone
23 dages rejseplan: Texas, New Mexico, Arizona og Nevada
30 dages rejseplan: Californien, Arizona, Nevada og Utah
18 dages rejseplan: Sydstaterne inklusiv New Orleans, Nashville og Memphis
11 dages rejseplan: Stillehavskysten fra Seattle til San Francisco
11 dages rejseplan: Atlanterhavskysten fra New York City til Florida
6 dages rejseplan: Blue Ridge Parkway fra Shenandoah til Great Smoky Mountains

Route 66: Fra Chicago til Los Angeles – stat for stat
Highway 1 Californien: Fra San Francisco til L.A.
Florida Keys: Fra Everglades til Key West
Familieferie i det sydlige Californien

Personlig rejserådgivning til USA 2019
Hvis I har brug personlig rådgivning i forhold til jeres kommende kør-selv ferie i USA, har jeg to forskellige rådgivningspakker, I kan overveje:

Min “store” VIP rådgivningspakke til det vestlige USA  inkluderer to individuelle rådgivnings samtaler på dels 90 og 30 minutter og ikke mindre end 8 forskellige dag-for-dag rejseplaner og e-bøger til det vestlige USA – med andre ord en guldgrube af information og inspiration til det vestlige USA.
Læs mere om min store VIP rådgivningspakke

Alternativet er min “lille”rådgivningspakke VIP Light, der inkluderer en 60 minutters personlig rådgivnings samtale samt en mine dag-for-dag rejseplaner til enten det vestlige, sydlige eller østlige USA efter eget valg. Min VIP Light rådgivning er målrettet dem, som måske kun har brug for afklaring af enkelte detaljer på en kør-selv ferie til USA, som allerede er planlagt og booket i de fleste detaljer.
Læs mere om min VIP Light pakke


Kontakt vedrørende andre henvendelser:

Highways-USA.com
Mellemgade 17, 1. sal
DK-5800 Nyborg
Att.: Henrik Lange

E-mail: info(a)highways-usa.com
Telefon: 20 25 97 48
CVR nr.: 29 07 95 36

Af Henrik Lange, Highways-USA.com

Henrik Lange fra Highways-USA.com

er en af Danmarks mest erfarne rejsejournalister, der har en unik ekspertviden om USA og Canada. Henrik har kørt USA tynd i udlejningsbiler og rejst rundt i motorhome i USA og Canada flere gange, og blev i 2012 kåret til Årets Rejsejournalist i Danmark. Han deltager hvert år på den store amerikanske rejsemesse, International Pow Wow (IPW) og er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Århus.

Der er lukket for kommentarer.