Rabat til 30+ seværdigheder i L.A.: Go LA Card

Los Angeles byder på et utal af seværdigheder, der alle koster penge. Men med et Go LA Card inden for rækkevidde, kan du spare op til 55 procent i forhold til normalprisen. Kortet giver dig gratis adgang til 30 af Los Angeles’ mest populære attraktioner og forlystelser, bl.a. Universal Studios, forlystelsesparkerne Knott’s Berry Farm, Six Flags og Legoland Californien plus guidede kendisture med bus i Beverly Hills og rundvisninger i Dolby Theater hvor Oscars’ne uddeles plus masser af andre oplevelser. I får virkelig valuta for pengene med et Go LA Card.

Rabatpakke til 30+ top attraktioner i Los Angeles – Go LA Card

Fakta om Go Los Angeles Card
Det er firmaet Smart Destinations, der har lavet Go LA Card, der inkluderer over 30 top attraktioner i Los Angeles til én fast pris. Prisen afhænger af, hvor mange dage kortet skal være gyldigt. I kan vælge mellem 3, 5 eller 7 dage, alt efter hvad I gerne vil opleve i Los Angeles – og hvor mange dage, I har til rådighed. I Jo flere attraktioner, I når at opleve, desto større bliver jeres besparelse. Vælg All Inclusive Pass versionen for den største besparelse.

Det er umuligt at nå alle attraktioner og seværdigheder i L.A., så I må prioritere alt efter, hvad der har jeres interesse. Men selv med relativt få seværdigheder, kan I hurtigt spare penge med et Go LA Card i baglommen – i forhold til normalprisen – da kortet inkluderer næsten samtlige oplagte attraktioner i Los Angeles – og lidt til. Disneyland i Anaheim og naboparken California Adventure er dog ikke med i pakken.

Det praktiske om Go LA Card
Go Los Angeles Card’et er i fysisk form et plastickort med en indbygget chip. Kortet aktiveres på den første attraktion i Los Angeles, I vil besøge, og så er kortet ellers gyldigt frem til midnat. Næste dag kan I aktivere kortet igen ved nye attraktioner. Har I købt et tre dages kort, kan I aktivere kortet tre gange inden for en 14 dages periode.

I behøver dog ikke et plastikkort med en chip for at kunne bruge jeres Go LA Card. Hvis I har valgt leverings metoden “Instant Delivery”, kan I også fremvise en udprintet papirvoucher (I selv har printet ud og medbringer til hver seværdighed) som bevis for købet af jeres Go LA Card – eller alternativt et screenshot af jeres voucher på jeres smartphone. Læs mere om “Instant Delivery” længere nede i denne artikel.

For at få mest ud af jeres Go LA Card, bør I aktivere kortet tidligt på dagen, da kortets gyldighed udløber ved midnat – uanset hvornår på dagen, kortet blev aktiveret. Kortet er personligt og skal underskrives på bagsiden, hvis I har et fysisk kort. I kan blive bedt om billed ID som bevis for, at du er kortets rette indehaver.

I skal også være opmærksom på, at Go LA kortet kun giver gratis adgang til de forskellige attraktioner og forlystelsesparker frem til kl. 17.30. Kommer I efter kl. 17.30, skal I købe en almindelig billet. Men I kan naturligvis sagtens blive i fx Universal Studios frem til lukketid. I kan bare ikke komme ind i parken efter kl. 17.30. Den regel gælder alle dage i kortet gyldighedsperiode.

Forlystelser og seværdigheder til en hel uge
Universal Studios er juvelen blandt de seværdigheder og attraktioner, der er inkluderet i Go LA Card. I får også to af Los Angeles’ knapt så kendte forlystelsesparker med i pakken, Knott’s Berry Farm, der er Californiens ældste forlystelsespark og Six Flags Magic Mountain, der bl.a. er kendt for sine hårrejsende rutsjebaner. Legoland Californien mellem Los Angeles og San Diego indgår også i pakken.

Hollywood fylder naturligvis en del blandt Los Angeles’ over 30 seværdigheder i Go LA Card. Således kan I komme på VIP Studio Tour hos Warner Brother eller få en tilsvarende rundvisning på Sony Pictures Studio Tour. Bemærk: Både hos Warner Brothers og Sony Studios er der kun adgang for personer over 12 år. Derfor optræder disse guidede ture kun som en mulighed på det voksne Go LA Card. Desuden skal I på forhånd kontakte Warner Brothers eller Sony og reservere/ booke en tid til rundvisningen.

Vil I se på stjerner i Los Angeles, inkluderer Go LA kortet en bustur med L.A. City Tours forbi nogle af stjernernes hjem i bl.a. Beverly Hills. Starline Tours har en bus gennem Malibu på programmet, men I kan også tage en guidet vandretur med Red Line Tour langs Hollywood Boulevard forbi nogle af de mest kendte Hollywood-lokaliteter. Bemærk: Nærlæs lige reglerne for, hvordan I kommer med på disse ture. Fx skal I møde op personligt mindst en time før, for at komme med på L.A. City Tours bustur gennem Beverly Hills, der ikke kan reserveres på forhånd.

Go LA kortet inkluderer også en rundvisning i Dolby Theater, hvor Oscar uddelingen finder sted. I kan også besøge Hollywood Museum på Hollywood Boulevard.

Sejlture, hvalsafari, museer og parker
Er I til aktiviteter på vandet, indeholder Go LA Card’et en stribe tilbud om havnerundfarter i Los Angeles. Desuden er der også tilbud om hvalture på Stillehavet i sæsonen for whale watching, som går fra december til marts. Endelig inkluderer Go LA Card også adgang til den gamle luksusliner Queen Mary i Long Beach.

Er I i det kulturelle hjørne, inkluderer Go LA Card gratis adgang til flere store museer i Los Angeles, blandt dem La Brea Tar Pits på Miracle Mile. I Downtown Los Angeles inkluderer kortet et besøg på det nye Grammy Museum og Natural History Museum of Los Angeles. California Science Center har alle gratis adgang til, men med et Go LA kortet i hånden, skal du ikke betale for at se film i museets store IMAX biograf.

Endelig skal den botaniske have i Pasadena, Huntington Library and Gardens nævnes, og det samme skal Los Angeles Zoo and Botanical Garden. I kan umuligt nå igennem alle 30+ oplevelser, der er inkluderet Go LA kortet, men jo flere attraktioner, I når, desto flere penge sparer I.

Køb af Go Los Angeles Card
Go Los Angeles Card findes i en voksen udgave og en børne udgave. Børn mellem 3 og 12 år kan nøjes med et Child Pass, men alle på 13 år eller mere skal have et Adult Pass. Bemærk som tidligere nævnt, at børn ikke har adgang til studio turene hos Warner Brothers og Sony Studios.

I kan vælge mellem et 3 dages, 5 dages eller 7 dages Go LA Card. De fleste danske turister vil nok ”nøjes” med et 3 dages kort. Her er prisen 205 dollars for voksne (2018) og 179 dollars for børn mellem 3 og 12 år (2018). Til sammenligning koster en voksenbillet til Universal Studios ofte over 100 dollars, hvis den købes online. Billetter købt ved indgangen er endnu dyrere. I kan også købe 1 og 2 dages Go LA Cards, men så er Universal Studios ikke inkluderet, og Universal er et must i Los Angeles. Bemærk at Go LA Card’et kun giver adgang til Universal Studios én gang i løbet af de dage, kortet er gyldigt.

Go LA Card er gyldigt over en 14 dages periode – efter første aktivering. I er altså ikke tvunget til at tage fx tre dage i træk med masser af oplevelser i det sydlige Californien. I kan godt slappe af fx to dage uden attraktioner, og så besøge nogle flere seværdigheder på dag fire eller fem i Californien. I skal bare have brugt alle jeres aktive dage på jeres Go LA Card, inden kortet udløber, 14 dage efter den første aktivering.

Bemærk også, at når kortet er aktiveret, er det gyldigt frem til midnat. Kortet er altså ikke gyldigt i 24 timers perioder, men fra aktiverings tidspunktet og frem til midnat – uanset hvornår på dagen, I aktiverer kortet. Så aktiver jeres Go LA Card tidligt på dagen for at få mest ud af det.

Sådan får I jeres Go LA Card leveret
Som internationale turister er det smartest at vælge “Instant Delivery”, når I køber et Go LA Card. Det giver jer mulighed for selv at printe en voucher med en stregkode til dit Go LA Card på jeres egen printer. I får også en e-mail med den tilhørende guidebog som pdf-fil til Go LA Card. Guidebogen printer I også selv ud.

Ved “Instant Delivery” kan I også vælge at downloade Go LA Card til din smartphone – og så fremvise det ved de forskellige attraktioner. Personligt vil jeg dog anbefale print selv løsningen frem for mobil løsningen: Jeg vil ikke være afhængig af min mobiltelefon i USA: Hvis den bliver væk, løber tør for strøm eller lignende, har man pludselig ikke noget bevis på sit køb af Go LA Card’et. Der ydes ingen erstatning ved bortkomne eller stjålne Go LA Cards.

I får som nævnt også en lille guidebog, der fremsendes pr. e-mail som pdf-fil, I selv printer ud. Bogen indeholder praktisk information om de forskellige seværdigheder, som det er klogt at sætte sig ind i inden afrejse. Netop fordi Go LA Card’et byder på så mange muligheder, er det en god ide at planlægge jeres oplevelser på forhånd.

Rabatpakke til 30+ top attraktioner i Los Angeles – Go LA Card

Informationerne på denne side er senest opdateret den 15. marts 2018.

Bemærk: Go Los Angeles kortet og de øvrige Go City Cards formidles af firmaet Smart Destinations. Hvis der er spørgsmål til rabatpakkerne eller deres indhold, skal man kontakte Smart Destinations – enten pr. e-mail, telefon eller via deres chat funktion på deres hjemmeside. Jeg har desværre ikke mulighed for at hjælpe.

Bemærk også: Jeg optjener provision, hvis I vælger at købe rabatpakker til fx Los Angeles via Highways-USA.com. Pengene bliver brugt til nye reportagerejser til USA, men også til investeringer i at videreudvikle og gøre Highways-USA.com endnu mere relevant for jer som brugere. Mange tak for jeres opbakning.

Af Henrik Lange, Highways-USA.com

Henrik Lange fra Highways-USA.com

er en af Danmarks mest erfarne rejsejournalister, der har en unik ekspertviden om USA og Canada. Henrik har kørt USA tynd i udlejningsbiler og rejst rundt i motorhome i USA og Canada flere gange, og blev i 2012 kåret til Årets Rejsejournalist i Danmark. Han deltager hvert år på den store amerikanske rejsemesse, International Pow Wow (IPW) og er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Århus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

6 svar til “Rabat til 30+ seværdigheder i L.A.: Go LA Card”

  1. Tak for dit hurtige svar, blev meget klogere og overvejer stærkt at købe et kort 🙂 Hvilke af de 33 seværdigheder ville du anbefale, hvis man købte et 3 dags kort? Jeg er ikke så meget til museer må jeg indrømme på forhånd, og Disneyland er heller ikke noget for mig. Men ja er 22 år gammel og skal tilbringe 4 dage i LA og er alene – og vil også leje en bil ihvertfald, da jeg også vil en tur til Palm Spring & San Diego før jeg til slut tilbringer par dage i Las Vegas.

    • Disneyland er slet ikke med i pakken, så det er ikke aktuelt. Men jeg har ikke lige mulighed for at gå i detaljer med de forskellige seværdigheder nu, da jeg selv er i USA på reportagerejse. Så du må prøve dig lidt frem. Rigtig god tur 😉

  2. Hej Henrik, jeg er lidt i tvivl om, hvorvidt jeg har forstået rigtigt, hvis man køber et Go Los Angeles Card: Kan man så komme ind og se de 33 seværdigheder gratis, eller sparer man en del på billetterne? Ser frem til dit svar og tak på forhånd.

    • Der er gratis adgang til alle de 33 seværdigheder/ oplevelser, som er inkluderet i pakken – i det antal dage, som man har valgt på forhånd. Det er derfor, at jeg anbefaler, at man aktiverer kortet tidligt på dagen, så man får mest ud af pakken. Jo flere seværdigheder og oplevelser, man når mens man har kortet, desto flere penge har man sparet. Men som jeg også skriver, er det fysisk umuligt at nå at opleve bare halvdelen af de ting, som er inkluderet på kortet. Men det korte svar er: Ja, der er gratis adgang til seværdigheder, når man har betalt sit Go LA Card 😉

  3. Tak for rigtig mange gode tips, vi skal til LA næste sommer og jeg har forsøgt og finde svar på hvis man køber et “LA Go Card” og man ønsker VIP tur i universal om det er muligt ved indgangen at betale differencen mellem almindelig billet og VIP tur og komme ind på VIP. Er det muligvis noget du kan svare på? 😮

    • Hej Birgitte, jeg kender ikke Universal Studio’s konkrete regler på området, men mit umiddelbare bud er, at de to ting ikke kan kombineres. Go LA Card er en “pakkeløsning” som Universal Studios deltager i – men som Universal der ud over ikke har noget med at gøre. Og adgangsbilletten til Universal Stuudios via Go LA Card er en standard adgangsbillet. VIP produktet er Universal’s eget produkt, og de to ting har ikke noget med hinanden at gøre – og udbydes af to forskellige aktører. Så jeg tvivler stærkt på, at I kan opgradere standard adgangen til Universal via Go LA Card’et til VIP billet til Universal Studios, ved at betale differencen. Sådan er det i de fleste tilfælde med sådanne rabatpakker, at de ikke kan kombineres med andre tilbud. Og jeg tror også, det er tilfældet her. I skal nok enten vælge mellem en VIP billet købt direkte hos Universal – eller vælge Go LA Card med standardbilletten. Hvis I skal opholde jer nogle dage i det sydlige Californien, kan I i øvrigt overveje i stedet at købe Go San Diego Card’et. Her får I SeaWorld med i pakken – men ikke Universal. Til gengæld dækker San Diego Card’et også en række seværdigheder i selve Los Angeles, bl.a. i Hollywood. Så I får altså både rigtig meget San Diego – plus noget Los Angeles – i Go San Diego Card. Tjek min beskrivelse af Go San Diego Card