Risskov Travel Partner – kør selv ferie i USA og Canada

Risskov Travel Partner, der trods navnet har base i Randers, er et af Danmarks mest erfarne rejsebureauer på individuelle rejser til USA og Canada. Bureauet i Randers har over 20 års erfaring med rejser til USA, og er fx meget stærke på rådgivning omkring motorhome ferie i USA. Og så er klassisk jysk grundighed en af grundpillerne hos Risskov Travel Partner.

Motorhomes er et af specialerne
Det at opleve USA i et motorhome, er noget danskerne i den grad har taget til sig de senere år. Risskov Travel Partner har været med til at opdyrke markedet for motorhomeferie i USA, og bureauet var et af de første danske rejsebureauer, der fokuserede på den nye ferieform.

travelpartner_logo_369x138

Risskov samarbejder bl.a. med Cruise America, den største udlejer af motorhomes i USA, men Risskov er også begyndt at samarbejde med udlejningsselskaberne Apollo og Road Bear, der udlejer mere luksuriøse motorhomes. Risskov Travel Partner kan derfor skræddersy en motorhomeferie i USA – alt efter ønsker til komfort og oplevelser.

Individuelle kør-selv rejser i USA og Canada
Risskov Travel Partner er med sine mange individuelle kør-selv pakker en af de største danske udbydere kør selv ferie i USA. I modsætning til mange af de andre rejsebureauer på det danske marked, har Risskov Travel Partner sammensat flere af sine individuelle kør-selv pakkerejser selv, baseret på kundernes erfaringer. Risskov inkluderer i flere af deres kør-selv pakker, at man overnatter på hoteller inde i selve nationalparkerne – og ikke på hoteller lige uden for parkerne.

Det gælder fx rundrejsen, Grand Tour of the West, der er Risskov Travel Partners egen rundrejse, hvor man bl.a. overnatter på hoteller inde i Grand Canyon National Park, Yosemite National Park og inde i Death Valley National Park. Desuden er der lagt ekstra dage ind til at opleve de forskellige parker, så rundrejsen ikke bliver for komprimeret.

En anden rundrejse, hvor der også er kælet for detaljen er Grand Tour of Florida, hvor man har 15 dage til at opleve det bedste af det sydlige Florida – og har god tid til at lade de mange indtryk bundfælle sig med flere overnatninger samme sted.

Inspiration gennem rejseforedrag
Ud over USA og Canada er Risskov Travel Partner også ganske stærke på Australien og New Zealand foruden storbyferie i Europa og grupperejser med dansk rejseleder. Risskov har en lang tradition for at holde inspirationsaftener for deres kunder, og jeg selv USA-foredrag for Risskov Travel Partner i både Randers og København.

Navnet skyldes, at det nuværende Risskov Travel Partner er en fusion mellem det tidligere Risskov Rejser fra Århus og Amerika Eksperten fra Randers. Rejsebureauerne fusionerede i 2010. Risskov åbnede i 2013 en ny afdeling i St. Kongensgade i København, og er således nu repræsenteret i både Randers og i København.

Mere information om Risskov Travel Partner på www.risskov.com
Informationerne på denne side er senest opdateret den 20. juni 2015.

Af Henrik Lange, Highways-USA.com

Henrik Lange fra Highways-USA.com

er en af Danmarks mest erfarne rejsejournalister, der har en unik ekspertviden om USA og Canada. Henrik har kørt USA tynd i udlejningsbiler og rejst rundt i motorhome i USA og Canada flere gange, og blev i 2012 kåret til Årets Rejsejournalist i Danmark. Han deltager hvert år på den store amerikanske rejsemesse, International Pow Wow (IPW) og er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Århus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Close