Restauranter i USA: Restaurant kæderne i USA

Her er et overblik over de mest udbredte og interessante restaurant kæder med servering i USA. Lær de største restaurant kæder i USA at kende, så I på forhånd ved, hvad der gemmer sig bag de store skilte langs motorvejene i USA. Der er flere restaurant kæder, end dem jeg lige har nævnt nedenfor. Men kæderne nedenfor er dem, som jeg personligt har nået at besøge og teste i løbet af de sidste par år.

Applebee’s
Serveringsrestaurant i den lidt bedre ende af skalaen med tilhørende bar med øl og vin. Baren er typisk placeret midt i restauranten – med tilhørende TV-skærme – hvor der kører diverse sportsprogrammer.

Applebee’s laver amerikansk mainstream mad, typisk med afsæt i burgere, sandwiches, steaks, seafood eller lignende. Da der er tale om en rigtig restaurant, skal der naturligvis betales drikkepenge til personalet. Der betales i øvrigt ved bordet, og ikke ved udgangen. Ud over at servere god mad, er der også fri wifi på de fleste Applebee’s.

Kæden blev grundlagt i Georgia i 1980. I dag findes der 2.000 Applebee’s restauranter i USA, og man forventer at nå op på i alt 3.000 restauranter i USA. Applebee’s drives i øvrigt af samme selskab, der står bag IHOP restauranterne – se mere længere nede.

Denny’s
Serveringsrestaurant i den lidt billigere ende af skalaen, men altid med rimelig god mad. Og så har Denny’s et ret fintmasket net af restauranter over hele USA, så man næsten altid kan finde en Denny’s i nabolaget, hvis man i humør til noget velkendt.

IMG_0241

Jeg har haft mange forskellige oplevelser med Denny’s – lige fra de ret middelmådige til de absolut helt perfekte. Det afhænger helt af personalet, og da der er tale om en serveringsrestaurant, så belønner man naturligvis sin tjener efter fortjeneste og service.

Min personlige favorit på menukortet hos Denny’s er Moon over My Hammies, men der er adskillige ting at vælge mellem, og man går aldrig sulten fra Denny’s. Kalorier er der også masser af, og så kan man få morgenmad hele dagen lang og natten med hos Denny’s, da alle Denny’s restauranter holdet åbnet døgnet rundt. Denny’s blev grundlagt i Californien i 1953 og er med over 1.600 restauranter over hele USA en af de største og mest udbredte full service restaurantkæder i USA.

Hooters
Unge piger i stramme toppe og små orange shorts er hovedattraktionen hos Hooters, der oversat er slang for ”gode tasker”. Eller sagt med andre ord: Det kræver et vist brystmål at få job som servitrice hos Hooters, der af samme grund har et stort trofast mandligt publikum – undertegnede inklusiv.

IMG_1885

Menuen hos Hooters lyder på klassiske burgere, glimrende sandwiches, seafood og andre klassiske ting, som typisk er på menuen på bedre full service restauranter. Og så er der naturligvis en bar med tilhørende tv skærme, så de lokale kan følge deres favorithold, når der spilles amerikansk fodbold, baseball, ishockey eller lignende.

Hooters blev grundlagt i 1983 i Clearwater i Florida og har siden spredt sig til resten af USA. Kædens restauranter ligger typisk langs indfaldsvejene i forstæderne i de større amerikanske byer. Hooters logo er i øvrigt en ugle, der ”smugkigger” på de kvindelige attributter.

IMG_1886

Da Hooters er en full service restaurant, skal der naturligvis betales drikkepenge til servitricen. Men det gør man også gerne i de fleste tilfælde til de velformede unge piger på Hooters. I 2014 gik der rygter om, at Hooters var på vej til København, men de planer er siden blevet skrinlagt p.g.a. for høje udgifter til lønninger. Så skal du nyde udsigten til de velformede servitricer, skal du stadig kigge over Atlanten.

IHOP – International House of Pancakes
Pandekager i alle afskygninger er varemærket hos International House of Pancakes – eller bare IHOP, som er det navn, kæden hovedsageligt bruger om sig selv. IHOP er en fuld service restaurant, hvor man bliver placeres ved et bord af en tjener, som servere maden for jer – og som derfor også skal have drikkepenge for ulejligheden. Der afregnes i øvrigt ved udgangen, ligesom hos Denny’s.

IMG_4679

IHOP er i kraft af pandekagerne et oplagt morgenmadssted – alle restauranter har åbent 24 timer i døgnet. Som udgangspunkt er IHOP’s pandekager de tykke amerikanske, men du kan sagtens få tynde pandekager – så beder du bare om at få ”crepes” eller Swedish Style Pancakes, der er lig med de tynde pandekager, som vi kender dem. Du kan både få søde dessertpandekager og mere sunde pandekager med lækkert kød- og grøntsagsfyld. Der er dog retfærdigvis også sandwiches og burgere på menukortet, hvis du ikke er i pandekagehumør.

IMG_4681

IHOP blev grundlagt i Californien i 1958 og har siden spredt sig til de fleste større byer i USA. Nogle af de oprindelige IHOP restauranter har stadig kongeblå tage, der næsten går helt ned til jorden. Slogan’et hos IHOP er i øvrigt: Come Hungry, Leave Happy!

LongHorn Steakhouse
Der er massive bøffer på menukortet, når turen går forbi LongHorn Steakhouse. Du bestemmer dog selv, hvor massive bøfferne skal være, for du kan typisk vælge mellem størrelserne 6, 8 og 12 onze. Sidstnævnte er en forholdsvis stor fætter, så pas på med ikke at overvurdere din appetit. Bøfferne bliver naturligvis stegt helt efter dine ønsker.

Ud over selve restauranten, har LongHorn Steakhouse også sin egen bar med øl og vin, hvor du enten kan vente på et ledigt bord – eller indtage din mad direkte i baren. LongHorn Steakhouse er tematiseret over et western tema, men stammer faktisk fra Georgia, hvor kæden blev grundlagt i 1981, og ikke Texas, som nogen måske kunne tro. Alle restauranter er naturligvis udstyret med ægte Longhorn horn og andet westernudstyr.

LongHorn Steakhouse har især mange restauranter i Florida og op langs hele den amerikanske østkyst, mens den endnu ikke er repræsenteret på den amerikanske vestkyst. I 2013 havde kæden næsten 400 restauranter over det meste af USA.

OBS – Bemærk:
Der kan naturligvis nævnes mange andre restaurantkæder, der kunne fortjene at optræde på listen overfor. For blot at nævne et par få eksempler, så kunne det fx være Olive Garden, Red Lobster, Ruby Tuesday’s, Waffel House og mange andre. Listen bliver udvidet i takt med, at jeg også får besøgt nogle af de andre restaurant kæder i USA. Men da jeg ikke har været inde på nogle af de omtalte restauranter for nylig, så må de vente med en omtale, til jeg kan tage afsæt i et mere aktuelt besøg. Hvis nogle af jer andre har gode erfaringer med andre restaurant kæder, som I ønsker at dele, så kom endelig med en kommentar herunder.

Men husk: Det skal være serverings restauranter. Hvis det handler om fast food kæder uden servering, skal kommentaren lægges ind i kommentarfeltet under min artikel om fast food restauranter.

Læs også min artikel om fast food kæder og restauranter i USA

Af Henrik Lange, Highways-USA.com

Henrik Lange fra Highways-USA.com

er en af Danmarks mest erfarne rejsejournalister, der har en unik ekspertviden om USA og Canada. Henrik har kørt USA tynd i udlejningsbiler og rejst rundt i motorhome i USA og Canada flere gange, og blev i 2012 kåret til Årets Rejsejournalist i Danmark. Han deltager hvert år på den store amerikanske rejsemesse, International Pow Wow (IPW) og er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Århus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

34 svar til “Restauranter i USA: Restaurant kæderne i USA”

 1. Vi skal på roadtrip i det vestlige USA (den klassiske 3-4 ugers tur) til sommer, og vi leder efter en old school diner eller restaurant, hvor servitricerne kører rundt på rulleskøjter og tager imod bestillinger og serverer maden rullende. Kender du sådan et sted? Tænker at det må være muligt i San Francisco, Las Vegas eller Los Angeles, men kan ikke rigtig finde nogen… Det nærmeste er Sonics Drive in i Las Vegas, men der er det mest bare leveringen til bilerne, der sker på rulleskøjter. Kender du et sted i eller nær klassikerruten? Så har jeg tre piger, der bliver super glade? ? På forhånd tak.

  • Jeg kender desværre ikke lige nogen restaurant i stil med det, du efterlyser der. Tilbage i 1950’erne og 60’erne fandtes der mig bekendt flere af disse steder, men dem er der langt imellem nu om dage. Jeg ved faktisk ikke engang, hvordan serveringen foregår hos Sonic, som jeg endnu ikke selv har testet. Jeg håber, at nogle af jer andre kan bidrage med gode ideer, hvis nogle af jer er faldet over et sted, i stil med det, som Bjarne efterlyser. Så vil jeg nemlig også gerne vide det 😉

  • Hej Bjarne, 30 minutters kørsel fra Los Angeles ligger Angelo’s Hamburgers. Det er en sportsbar/ diner, og de har ihvertfald servitricer på rulleskøjter og har haft det i over 50 år. Både drive in og inden for – http://www.angeloshamburgers.com Ellers kan I prøve Frisco’s Carhop Diner, også 30 min kørsel fra Los Angeles – http://www.friscos.com

 2. Hej Henrik: Jeg har planer om at tage til USA og Canada og besøge alle Hooters restauranter, men kan ikke finde et sted, hvor alle adresser står på et sted. Er det noget, du kan hjælpe med. VH Thomas

  • Da Hooters kæden er en franchaise kæde med regionale franchaise tagere over hele USA, findes der åbenbart ikke et website, som dækker hele USA. Så jeg kan heller ikke finde et sted, hvor jeg nemt kan finde en liste over alle restauranter i USA. Hooters.com dækker fx kun Michigan, så det kan du ikke bruge til så meget. Så du må lave “lokale” søgninger på Hooters kombineret med bynavn i de byer i USA, som du skal besøge – og se om der ikke dukker nogle restauranter op. God fornøjelse med burgere og kyllingevinger på Hooters i USA 😉

  • Der var lige smuttet en bindestreg mellem fast og food – men nu virker linksne igen 🙂 Tak for hjælpen med at gøre mig opmærksom på fejlen 😉

 3. Syv uger til afgang! Denne gang Florida og et smut til Savannah. Glæder mig over alle dine og andres forslag til spisesteder, og har nu lavet en liste, der skal tjekkes ud. Jeg vil gerne tilføje “The Old Spaghetti Factory” til listen. Vi har spist der en håndfuld gange i Canada og det nordvestlige USA. Her får du tre pæne retter til en billig penge. Jeg bliver helt sulten ved tanken om deres kyllingefilet med citron, cherrytomater og pasta til. Veltilberedt og ikke enorme portioner. Desserten er f.eks. en kop kaffe eller en kugle is. Velegnet til børnefamilier – men vil bestemt også komme der, selv om ungerne ikke er med. Og til Henrik Lange: Tak for din fabelagtige hjemmeside og dine gode fordrag. Vh Carina K. Hansen

 4. Chilis er et sted, der skal prøves næste gang. Har egentlig aldrig tjekket, hvad det var, men da vi så stod på en Chili, stod familien af, og jeg fulgte bare med til noget andet. Men det er, hvad jeg kan læse, lidt a la Applebee’s, men kører det lidt a la mexicansk. Longhorn og California Pizza Kitchen er min families store favorit, men der er meget få Longhorn i det vestlige USA, som du skriver. Men det er hammergodt: Deres table side steakhouse er himmelsk. Outback er lidt det samme, bare lidt dyrere og lidt dårligere… De er store i det vestlige USA. TGI Fridays er også et ganske godt sted med almindelig mad af diverse slags. De har jo også åbnet i Danmark nu.

 5. Når jeg er i USA, er der altid tre restauranter, jeg skal besøge. Den første er California Pizza Kitchen. De serverer, som navnet indikerer, pizzaer. Men ikke de typiske amerikanske pizzaer med kun ost og peperoni. Men i stedet kan du få en clubsandwich pizza og andet spøjst. De har også lækre desserter og snacks, fx kan Avocado Club Eggrolls varmt anbefales. Jeg er begyndt at lave dem hjemme, og de er hit hos alle. Den anden er Cheesecake Factory, som er mest kendt for alle deres sindsygt lækre kager. Men man skal ikke snyde sig selv for at prøve deres almindelige mad. Alle deres pastaer kan anbefales. Den sidste, men desværre også dyreste, er Sushi Samba (bliver nævnt i Sex & the City). Det er en japansk, peruviansk og brasiliansk fusionsrestaurant. Dette er min absolutte favorit. Her er det en god ide at lade tjeneren vælge en masse små retter. I nævner bare et beløb pr. person, og han spørger, hvad I kan lide og ikke kan. De har et stort menukort med mange muligheder, hvis man selv vil vælge. Kan anbefale at bestille Spicy Taquitos med Yellowtale som starters. Men de har også lækre drinks. Alle tre eksempler er full service restauranter. Vil også lige hurtigt slå et slag for kæden Shake Shack, som dog ikke er en full service restaurant. Men de har de mest fantastiske burgere og milkshakes 🙂 Hilsen fra en USA narkoman

 6. Jeg vil godt anbefale Longhorn, der som Henrik skriver ligger mange steder i Florida. Få en kæmpe steak på 650 gram med tilbehør for cirka 150 kr. Kødet er så mørt, at man kan skære i det med en gaffel. Drinks koster cirka 36 kr. Et andet restaurantkæde er Golden Corral, hvor de har buffet, morgen, middag og aften. Buffet’en er kæmpe og har alt hvad hjertet begærer for cirka 55 kr. plus drikkevarer. Når man første gang har købt drikkevarer er der gratis genopfyldning. Et rigtigt godt sted, også for børnefamilier, da det er til at betale sig fra.

 7. Tak for en masse god information om USA. Jeg er ved at lægge budget for familiens rejse til den amerikanske vestkyst. Vi starter i Seattle for så at vende snuden hjemad, når vi når Los Angeles 25 dage senere. Jeg er i tvivl om, hvor meget vi skal lægge i vores madbudget? Vi er to voksne samt to børn på hhv. 6 og 12 år. De fleste af vores overnatninger har inkluderet morgenmad i prisen, så vi skal primært tænke på frokost og aftensmad samt snacks. Vi vil gerne spise forskelligt, således der både bliver plads til hurtigt fastfood, finere restauranter og hjemmelavet/-smurt mad. Vi håber, du kan hjælpe os med et prisoverslag. Med venlig hilsen Marc

  • Det er ikke helt let. Generelt er fastfood lidt billigere end herhjemme og kun lidt dyrere med den stigende dollarkurs. Nu ved jeg ikke, hvad finere mad er. Men med de store penge, man også giver i drikkepenge, synes jeg personligt ikke, der er den store forskel i forhold til Danmark. Når jeg og min familie er afsted, spiser vi sjældent fint: På steakhouses, hvor man kan have casual tøj på, kommer vi en del på, f.eks. på Longhorn Steakhouse, som brugte vi i 2015. Her brugte vi cirka 750,- kr. på en middag.

  • Et prisoverslag kan jeg ikke klare. For det er et ret svært spørgsmål, du stiller – hvilket jeg er helt enig med Henrik Bottos i. Jeg plejer at sige, at fastfood og indkøb i supermarkeder er cirka 20-25% billigere end herhjemme. Men her har den stigende dollarkurs jo – undskyld udtrykket – “spist” noget af den prisforskel. Og som Henrik Bottos også påpeger, så gør de ekstra penge, der skal lægges i drikkepenge til personalet, at besparelsen i forhold til listeprisen på menukortet også bliver delvist udlignet. Men I kan stadig regne med en lille besparelse på indkøb i supermarkedet i forhold til danske priser. Bon appetit og god tur 😉

 8. Mit spørgsmål er måske lidt spøjst. Vi skal til Florida næste år. Min mand og jeg og vores søn på 13 år. Ved du om der er aldersgrænse på, hvornår man må komme på Hard Rock Café og Hooters at spise? Jeg har været på Hard Rock i andre byer, og synes jo at det minder lidt om barer. Så ved ikke om Florida/ USA har regler omkring børn? Jeg kan ikke lade vær med at tænke, om der er aldersgrænse på Hooters… Men det er måske bare navnet på restauranten der driller mig dér… 🙂

  • Det er faktisk et meget godt spørgsmål, du stiller der – selvom jeg ikke har fået det spørgsmål tidligere. Nu tog jeg lige temperaturen på amerikanernes holdning til Hooters og børn, og her er holdningen blandet. Efter at have læst et par amerikanske blogs, så er mit svar følgende til dig: Du kan sagtens have børn med på Hooters – også din 13 årige søn. Der er faktisk børnemenuer på Hooters, og kæden er ret populær blandt mange amerikanske børnefamilier – mens andre amerikanere aldrig ville komme der – hverken med eller uden børn. Så officielt er der altså ikke ingen alders begrænsning, og man kan sagtens have børn med, hvilket jeg da også selv har oplevet på flere af de Hooters restauranter, som jeg har besøgt. Men hvis man vil undgå en lidt for “løssluppen” stemning, så består tricket i at besøge restauranten tidligt på aftenen – fx mellem kl. 17 og 21, inden almindelig sengetid for mindre børn. Så skulle I være helgarderet. Men jeg synes ikke, at I skal snyde jer selv (og måske især din mand) for en tur på Hooters, selvom I har jeres 13 årige søn med. Bon appetit 😉

   • Vi havde vores 14 årige med sidste år på Hooters, der var ingen problemer, og de er yderst professionelle, og så har de god mad. MVH Søren

   • Da vi var i Nashville i ´11 havde vi vores knægt på dengang 16 år med på Hooters i forstaden Hermitage. Han syntes pigerne så så “flinke” ud, at han tilbød at gi´ middag næste dag, hvis vi kørte samme sted hen. Han fik lov!

  • Du kan roligt tage din søn med på Hooters. Vi har har været der mange gange med børn, dog kun til frokost og tidlig aftensmad. Rimelige priser, god betjening og fin mad. De er absolut professionelle, så ingen bekymringer. Jeg kan anbefale deres double d burger, hvis man man er meget sulten. Mvh Kenneth

 9. Vi prøvede in and out burger, lille menukort men ret godt. Cracker Barrel var også et kæmpe hit. Chipotle, hvis man er til mexicansk. TGI Friday, god mad og store cocktails.

 10. Cheeburger Cheeburger (jo, det er stavet korrekt…) er en mindre kæde af 50’er/ 60’er-inspirerede diner-style burgerrestauranter (med servering), som spiller musik fra samme epoke. Konceptet er, at man selv sammensætter sin burger med ENORMT mange valgmuligheder ud fra menukortet. Sodavand serveres i “gamle syltetøjsglas”, og der fyldes gratis op. Min mand er vild med burgere, og så er denne lille kæde et godt, langt mere civiliseret og absolut kvalitetsalternativ til diverse fastfood “restauranter”. Stemningen er rigtig god på Cheeburger, som er vældigt børnevenlig på en måde, hvor vi voksne også kan nyde det. Vi har prøvet den på Sanibel Island ud for Fort Myers et par gange, fantastisk sted. Til sommer går turen til Californien, og vi har allerede udset os, at der i Las Vegas ligger en Cheeburger Cheeburger – der må vi hen! Cracker Barrel har vi besøgt nogle gange i Florida. Ganske glimrende både til morgenmad (de åbner meget tidligt…) og frokost. Middag har vi ikke prøvet.

 11. Texas Roadhouse – Steaks, FANTASTISK
  Logan’s Roadhouse – Steaks, FANTASTISK
  Chili’s – Mexicansk – Margaritas (frozen, with salt) – vi skal spise på Chili’s min. 1 gang, når vi er i USA
  Wafflehouse – all American breakfast all day… Og selv amerikanerne kommer der..
  Denny’s – åben 24/7 – 365 ?? – Har reddet os mange gange, når alt andet var lukket
  Olive Garden – prøvet 1 gang – men skal absolut prøves igen..
  Applebees / Ruby Tuesday – Også gode…
  “Problemet” er : der er så mange at vælge imellem, og der er ikke nogen af dem, som er “elendige” – du kan være uheldig at komme ind på 1 restaurant, som ikke lever op til dine forventninger, men det kan du jo risikere med alt ….

 12. Har lige fundet din hjemmeside, den ser super fin ud. Her kan jeg med sikkerhed finde de sidste tips og ideer til vores rundrejse i New England om en uge  Men hensyn til din liste over restauranter du skal teste, vil jeg forslå at du tilføjer Miller Ale House. En sports restaurant/bar med et meget varieret menukort, noget for en hver smag, store portioner til rimelige priser og god kvalitet. Vi har besøgte flere forskellige, senest henover julen i 2013, hver gang med stor succes. De findes dog mest i Florida og nordøst USA.

 13. Hvor er det en fantastisk hjemmeside du har. Vi brugte den meget da vi var rundt i USA i oktober 2013. Specielt for at blive opdateret omkring nationalparkerne. Vi kørte fra LA til Arizona videre til Utah. Herefter til Nevada og sluttelig over San Francisco til LA igen. En fantastisk tur. Selvom vi var i mobilhome, så var vi selvfølgelig ude at spise indimellem. Her kan vi varmt anbefale The Golden Corral. Til billige penge kan man få alt det man kan sætte til livs. Vi var 4 voksne, prisen var 60 $ ialt incl. Drikkevarer og kaffen blev endda serveret. Betjeningen var helt i top. Uha, det var godt 🙂

  • Tak for din ros af Highways-USA ;-)The Golden Corral er på listen over restauranter, jeg skal teste ved lejlighed, da andre også har nævnt den. Så det er noteret, tak for tippet.

 14. Jeg har været på Olive Garden op til flere gange både i Florida og Californien og det har altid været en fornøjelse. Man får god service og dejlig mad. Hvis jeg skal nævne en restaurant mere, som vi altid besøger, når vi er i USA, så er det Outback Steakhouse, hvor indretningen er australsk inspireret og maden er i top. Er lige kommet hjem fra Florida, og denne gang prøvede jeg en restaurant/ sportsbar ved navn Flanigans, her var maden også rigtig god og betjeningen fejlede heller intet. Meget opmærksom tjener.

  • Olive Garden nåede jeg ikke ind på, da jeg var i Texas i november, selvom jeg faktisk havde den på min to do liste. Det må blive ved en senere lejlighed. Men jeg var til gengæld på Outback, og det var en god oplevelse, selvom jeg var lidt skuffet over deres ølkort. Det samme var min amerikanske ledsager, og vi var næsten ved at gøre tjeneren helt perpleks over, at de “kun” havde Samuel Adams som specialøl – hvoraf lageren i øvrigt var udsolgt. Flanigans er en glimrende sportsbar, har besøgt den for år tilbage, og mindes den som en god oplevelse.

 15. Black Bear Diner kan anbefales. Der findes over 60 restauranter i 8 stater. Betjeningen og madkvaliteten er i top. Flotte vægmalerier og de sorte bjørne præger de hyggelige lokaler.

  • Black Bear Diner lyder interessant. Dem kan jeg ikke lige mindes at have stødt på, men kan se at det er en vestkyst diner med hovedparten af restauranterne i Californien plus nabostater som Arizona, Nevada, Oregon, Washington State plus et par andre stater ude vestpå – men ingen i det centrale eller østlige USA. Tak for tippet 😉

 16. Vores families favoritter i kategorien “serverings restauranter” er Red Lobster og Chili’s, men har også gode erfaringer med Chick-fil-A og Cracker Barrel.
  Chick-fil-A serverer kylling og uddeler små “bamse køer” med sloganet “Eat more chicken”
  Cracker Barrel er indrettet som en gammel country store med mulighed for at købe legetøj og souvenirs som i gamle dage. I restauranten serveres traditionel amerikansk mad som vor mor lavede den – f.eks macaroni and cheese, meatloaf mm. Til gengæld serveres ikke alkoholiske drikke – så ingen Budweiser her!
  En god oplevelse på Red Lobster: I juli 2013 var hele familien på Red Lobster i Yakima, Wshington State. Vores ældste søn fik serveret en forkert ret, hvad han gjorde tjeneren opmærksom på. Tjeneren beklagede igen og igen og sagde, at vores søn bare kunne bruge den første ret som snack, men han ventede på den rigtige ret. Den rigtige ret kom på bordet med endnu en undskyldning, og dan regningen kom skulle vores søn kun betale for drikkevare – begge menuer var på husets regning! Her kommer vi igen – super seafood!
  Chili’s serverer mexikansk mad – og masser af det!

  • Hej Per, tak for nogle inputs til serverings restauranter. Jeg har set mange Cracker Barrel restauranter på mine seneste ture i USA, bl.a. i Texas, men har endnu til gode selv at prøve den. Det er er jeg så blevet inspireret til nu. Og Red Lobster lyder heller ikke dårlig. Også Chili’s så jeg masser af i Texas, hvilket næppe kan overraske så tæt på grænsen, men nåede ikke at få prøvet det selv. Så tak for inputs 😉