CityPass rabat: Seværdigheder i San Francisco

CityPass til San Francisco giver dig gratis adgang til en række seværdigheder i San Francsco – plus 7 dages gratis transport i Downtown San Francisco med de berømte kabelsporvogne, bybusser og de almindelige elektriske sporvogne. Med et CityPass i hånden kan du spare op til 52 % på billetprisen, sammenlignet med prisen på billetter købt ved indgangen.

Rabat på seværdigheder i San Francisco – CityPass

Klassiske attraktioner i San Francisco
CityPass’ pakke af seværdigheder i San Francisco omfatter adgang til California Academy of Sciences, det bedste og største naturvidenskabelig museum i Californien. Desuden indeholder San Franciscos CityPass også en sejltur ud på San Francisco Bay under bl.a. Golden Gate Bridge med Blue & Gold Fleet Cruises. Der sejles også forbi Alcatraz, men ikke ind til øen.

Som noget nyt kan du med et CityPass til San Francisco vælge mellem enten Aquarium of the Bay på Pier 39 ved Fisherman’s Wharf – eller Monterey Bay Aquarium, der ikke tidligere har været med i CityPass pakken.

Desuden får du en billet med kunstmuseet De Young Museum, der ligger lige over for California Academy of Sciences. Vil du ikke have kunst, så kan du i stedet besøge det populærvidenskabelige Exploratorium, der i 2012 flyttede ned i et helt nyt museum på Fisherman’s Wharf ved Pier 15. Normalt er det store kunstmuseum San Francisco Museum of Modern Art (SFMONA) også med i ordningen, men det er lukket p.g.a. ombygning frem til slutningen af 2016.

Sidst men ikke mindst, så indeholder CityPass San Francisco også op til 7 dages fri transport med de berømte kabelsporvogne i Downtown San Francisco samt bybusser, metro og elektriske sporvogne i San Francisco Downtown – men dog ikke regionaltogene, kaldet BART.

Kuponhæfter med rabat
CityPass fungerer på den måde, at du køber dit CityPass til San Francisco eller en anden amerikansk storby på websitet CityPass.com. I forbindelse med købet printer du en voucher ud, som så ombyttes til et CityPass kuponhæfte på den første attraktion i San Francisco, du ønsker at besøge.

Bemærk i den forbindelse, at du først kan køre gratis med sporvogne og busser i San Francisco, når du HAR fået udleveret dit kuponhæfte. Du kan altså ikke vise din udprintede CityPass voucher, men skal have den ombyttet til et kuponhæfte, før du kan køre gratis med sporvogne og busser i San Francisco.

Bemærk: Du må ikke selv rive CityPass kuponerne ud af kuponhæftet. Gør du det, bliver kuponerne værdiløse. Man afleverer derfor HELE kuponhæftet i billetlugen ved hver attraktion, hvorefter de ansatte i billetkontoret river CityPass kuponen ud og udleverer de relevante billetter sammen med kuponhæftet med de resterende rabatkuponer.

Tilvalg på udvalgte seværdigheder
En CityPass billet til en seværdighed er som udgangspunkt lig med en standard billet til den pågældende seværdighed. Men nogle steder kan man tilkøbe forskellige ekstra muligheder. Det gælder fx hos Blue & Gold Fleet, hvor du i stedet for den klassiske standard tur på en time for 5 dollars ekstra kan opgradere til en halvanden times tur, der fokuserer på Alcatraz og de flugtforsøg, der har været fra fængselsøen. Du kommer dog ikke i land på Alcatraz. Her skal du i stedet benytte operatøren Alcatraz Cruises, som dit CityPass til San Francisco ikke omfatter.

På De Young Museum giver CityPass billetten adgang til museets permanente samling. Hvis du vil se nogle af de skiftende udstillinger, skal der tilkøbes adgang til disse udstillinger – typisk 10 dollars pr. særudstilling. Du kan også fravælge De Young Museum og i stedet besøge det nye Exploratorium ved Pier 15, et slags eksperimentarium med diverse sanseoplevelser og interaktive udstillinger.

Rabat på seværdigheder i San Francisco – CityPass

Highways optjener provision, hvis du vælger at købe dine CityPass pakker via Highways-USA.com. Prisen for dig som kunde er den samme, uanset om du vælger at købe dit CityPass via Highways-USA.com eller andre kanaler. Den optjente provision bliver brugt til nye reportagerejser til USA, men også til investeringer i at videreudvikle Highways-portalerne, som ud over Highways-USA.com også omfatter Highways.dk. Tak for din opbakning.

Af Henrik Lange, Highways-USA.com

Henrik Lange fra Highways-USA.com

er en af Danmarks mest erfarne rejsejournalister, der har en unik ekspertviden om USA og Canada. Henrik har kørt USA tynd i udlejningsbiler og rejst rundt i motorhome i USA og Canada flere gange, og blev i 2012 kåret til Årets Rejsejournalist i Danmark. Han deltager hvert år på den store amerikanske rejsemesse, International Pow Wow (IPW) og er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Århus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.