VIP rådgivning til det vestlige USA

Køb individuel rejserådgivning af Henrik Lange fra Highways-USA.com. Få styr på alle detaljer inden jeres kommende kør-selv ferie i USA i 2019

Min VIP ekspert rådgivning inkluderer:

  • To personlige rådgivnings samtaler med USA ekspert og rejsejournalist Henrik Lange, Highways-USA.com med afsæt i lige netop jeres kør-selv ferie i USA. Værdi: 1.500,- kr.
  • Der er afsat 90 minutter til den første rådgivnings samtale og 30 minutter til anden den samtale - begge pr. telefon
  • Gratis eksemplarer af ALLE mine e-bøger og rejseplaner til det vestlige USA, bl.a. min 22 dages rejseplan til det sydvestlige USA, min helt nye 21 dages plan til Rocky Mountains, den nye 23 dages rejseplan til Texas, New Mexico og Arizona og min rejseplan til Californien, Arizona, Nevada og Utah på 21 dage i motorhome. Værdi: 1.100,- kr.
  • Gratis adgang til samtlige webinarer, jeg afholder frem til juli 2019. Værdi: 200,- kr. (ved deltagelse i fem webinarer)
  • Et gratis eksemplar af min helt nye 2019 e-guide og dag-for-dag rejseplan til Highway 1 i Californien. Værdi: 148,- kr.
  • Et gratis eksemplar af min e-bog Familieoplevelser og forlystelser i det sydlige Californien. Værdi: 125,- kr.
  • Fakta ark med rejsetips til kør-selv ferie i udlejningsbil og/ eller motorhome i USA
  • Opdateret fakta ark med de vigtigste færdselsregler og trafiktips til USA
  • VIP rådgivningen inkluderer også muligheden for at sende mig jeres rejseplan. Så kommer jeg med tips til oplevelser, I måske har overset, når vi afholder den første rådgivnings samtale
  • I kan også udskifte første rådgivnings samtale med et personligt rådgivnings møde på mit kontor i Odense C

Bemærk! Min rådgivning omfatter ikke disse ydelser: 

Booking af flybilletter, overnatning, billeje og lignende rejseprodukter til ferien i USA kan jeg ikke hjælpe med. Alle bookinger i relation til kør-selv ferien i USA skal I selv stå for - eller få et rejsebureau til at hjælpe jer med. Info om krydstogter eller ophold på fx Hawaii og i Caribien, kan jeg ikke hjælpe med. New England regionen kender jeg ikke. Den kan jeg derfor ikke rådgive om.

Masser af insider tips fra en kender

Med min individuelle VIP rådgivning kan I få hjælp og inspiration til en helt unik kør-selv ferie i USA, skræddersyet til lige netop jer.

Med afsæt i mine egne erfaringer fra mine over 30 rejser til USA og Canada, kommer jeg med masser af forslag og tips til oplevelser i USA, man kun finder, når man har lokalkendskab.

I vil fx få tips til unikke oplevelser på Route 66, fif til bedre oplevelser i nationalparkerne og en garanti for, at I ikke planlægger for meget hver dag - og ikke undervurderer afstandene i USA.

Det siger andre om min rådgivning

“Henriks rådgivning levede rigtig meget op forventningerne. Den gjorde, at vi udnyttede tiden optimalt, og vi fik max udbytte af rejsen. Dejligt med råd om, hvad der er realistisk at nå, og hvornår man skal køre til nationalparkerne, for at se solopgange/ nedgange. Det er svært at vurdere hjemmefra.”

Tina Stenshøj

Horsens

“Vi syntes især særligt godt om den telefoniske vejledning. Vi havde en klar oplevelse af, at Henrik var engageret i at hjælpe os med at få en god tur. Tak for det.”

Hans Jørgen Jensen

Ikast

EN VIP PAKKE MED MASSER AF LÆKKERIER!!!

Når I vælger at købe min VIP rådgivning til det vestlige USA, får I ALLE mine rejsepaner og e-bøger til det vestlige USA med i købet, der samlet har en værdi på 1.100,- kr.

Desuden får I også min nye 2019 guide til Highway 1 i Californien med helt gratis. Værdi: 148,- kr. I får også min nye e-bog om Familieferie og forlystelser i det sydlige Californien, som har en værdi af 125,- kr.

NYHED: VIP købere får også GRATIS adgang til samtlige betalte webinarer, jeg afholder frem til sommeren 2019.