VIP ekspert rejserådgivning 2017

Køb individuel rejserådgivning af Henrik Lange fra Highways-USA.com. Få styr på alle detaljer inden jeres kommende kør-selv ferie i USA

Min VIP ekspert rådgivning inkluderer:

  • To personlige rådgivnings samtaler med USA ekspert og rejsejournalist Henrik Lange, Highways-USA.com med afsæt i lige netop jeres kør-selv ferie i USA
  • Der er afsat 60 minutter til den første rådgivnings samtale og 30 minutter til anden den samtale - begge pr. telefon
  • Et gratis eksemplar af min 22 dages rejseplan til det sydvestlige USA eller min 23 dages plan til Rocky Mountains eller min 17 dages rejseplan til Memphis, New Orleans, Nashville. Værdi: 225,- kr.
  • Et gratis eksemplar af min 30 dages rejseplan til Californien, Arizona, Nevada og Utah. Værdi: 225,- kr.
  • Et gratis eksemplar af min punkt-for-punkt guide til Highway 1 i Californien. Værdi: 125,- kr.
  • Et gratis eksemplar af min e-bog Familieoplevelser og forlystelser i det sydlige Californien. Værdi 125,- kr.
  • Fakta ark med rejsetips til kør-selv ferie i udlejningsbil og/ eller motorhome i USA
  • Opdateret fakta ark med de vigtigste færdselsregler og trafiktips til USA
  • VIP rådgivningen inkluderer også muligheden for at sende mig jeres rejseplan. Så kommer jeg med tips til oplevelser, I måske har overset, når vi afholder den første rådgivnings samtale
  • I kan også udskifte første rådgivnings samtale med et personligt rådgivnings møde på mit kontor i Odense C

Bemærk! Min rådgivning omfatter ikke disse ydelser: 

Booking af flybilletter, overnatning, billeje og lignende rejseprodukter til ferien i USA kan jeg ikke hjælpe med. Alle bookinger i relation til kør-selv ferien i USA skal I selv stå for - eller få et rejsebureau til at hjælpe jer med. Info om krydstogter eller ophold på fx Hawaii og i Caribien, kan jeg ikke hjælpe med. New England regionen kender jeg ikke. Den kan jeg derfor ikke rådgive om.

Masser af insider tips fra en kender

Med min individuelle VIP rådgivning kan I få hjælp og inspiration til en helt unik kør-selv ferie i USA, skræddersyet til lige netop jer.

Med afsæt i mine egne erfaringer fra mine over 30 rejser til USA og Canada, kommer jeg med masser af forslag og tips til oplevelser i USA, man kun finder, når man har lokalkendskab.

I vil fx få tips til unikke oplevelser på Route 66, fif til bedre oplevelser i nationalparkerne og en garanti for, at I ikke planlægger for meget hver dag - og ikke undervurderer afstandene i USA.

Foruden individuel rådgivning får I også hele tre e-bøger med i VIP pakken plus flere fakta ark.

Det siger andre om min rådgivning

“Henriks rådgivning levede rigtig meget op forventningerne. Den gjorde, at vi udnyttede tiden optimalt, og vi fik max udbytte af rejsen. Dejligt med råd om, hvad der er realistisk at nå, og hvornår man skal køre til nationalparkerne, for at se solopgange/ nedgange. Det er svært at vurdere hjemmefra.”

Tina Stenshøj

Horsens

“Vi syntes især særligt godt om den telefoniske vejledning. Vi havde en klar oplevelse af, at Henrik var engageret i at hjælpe os med at få en god tur. Tak for det.”

Hans Jørgen Jensen

Ikast

FÅ EN DETALJERET DAG-FOR-DAG REJSEPLAN MED!

Når I vælger at købe min nye VIP rådgivning, får I samtidig en af mine populære dag-for-dag rejseplaner gratis med til en værdi af 225,- kr. I vælger selv, om det skal være 22 dages udgaven med start i L.A. (på fotoet), min 23 dages rejseplan til Rocky Mountains med start i Denver eller min 17 dages rejseplan til Memphis, New Orleans og Nashville.

Desuden får I også min populære punkt-for-punkt guide til Highway 1 i Californien med helt gratis. Værdi: 125,- kr. I får også min nye e-bog om Familieferie og forlystelser i det sydlige Californien, som også har en værdi af 125,- kr.