VIP ekspert rejserådgivning om USA

Køb individuel rejserådgivning af Henrik Lange, Highways-USA.com.
Få styr på alle detaljer inden jeres kommende kør-selv ferie i USA.

Min VIP ekspert rådgivning inkluderer:

  • 2x30 minutters individuel rådgivning pr. telefon med USA ekspert og rejsejournalist Henrik Lange, Highways-USA.com
  • Få vurderet jeres rejserute i USA. Send mig jeres rejseplan pr. e-mail. Så kigger jeg planen igennem og kommer med tips til oplevelser, I måske har overset, til jeres indivuelle rådgivningssamtale
  • Et gratis eksemplar af min 22 dages rejseplan til det sydvestlige USA eller min 30 dages rejseplan til Californien, Arizona og Utah eller Rocky Mountains. Værdi: 225,- kr.
  • Et gratis eksemplar af min punkt-for-punkt guide til Highway 1 i Californien. Værdi: 125,- kr.
  • Et gratis eksemplar af min e-bog Familieoplevelser og forlystelser i det sydlige Californien. Værdi 125,- kr.
  • Fakta ark med rejsetips til kør-selv ferie i udlejningsbil og/ eller motorhome i USA
  • Opdateret fakta ark med de vigtigste færdselsregler og trafiktips til USA

Bemærk! Min rådgivning omfatter ikke disse ydelser: 

Booking af flybilletter, overnatning, billeje og lignende rejseprodukter til ferien i USA kan jeg ikke hjælpe med. Alle bookinger i relation til kør-selv ferien i USA skal I selv stå for - eller få et rejsebureau til at hjælpe jer med. Info om krydstogter eller ophold på fx Hawaii og i Caribien, kan jeg ikke hjælpe med. New England regionen kender jeg ikke. Den kan jeg derfor ikke rådgive om.

Masser af insider tips fra en kender

Med min individuelle VIP rådgivning kan I få hjælp og inspiration til en helt unik kør-selv ferie i USA, skræddersyet til lige netop jer.

Med afsæt i mine egne erfaringer fra mine over 30 rejser til USA og Canada, kommer jeg med masser af forslag og tips til oplevelser i USA, man kun finder, når man har lokalkendskab.

I vil fx få tips til unikke oplevelser på Route 66, fif til bedre oplevelser i nationalparkerne og en garanti for, at I ikke planlægger for meget hver dag - og ikke undervurderer afstandene i USA.

Foruden individuel rådgivning får I også hele tre e-bøger med i VIP pakken plus flere fakta ark.

Det siger andre om min rådgivning

“Henriks rådgivning levede rigtig meget op forventningerne. Den gjorde, at vi udnyttede tiden optimalt, og vi fik max udbytte af rejsen. Dejligt med råd om, hvad der er realistisk at nå, og hvornår man skal køre til nationalparkerne, for at se solopgange/ nedgange. Det er svært at vurdere hjemmefra.”

Tina Stenshøj

Horsens

“Vi syntes især særligt godt om den telefoniske vejledning. Vi havde en klar oplevelse af, at Henrik var engageret i at hjælpe os med at få en god tur. Tak for det.”

Hans Jørgen Jensen

Ikast

FÅ EN DETALJERET DAG-FOR-DAG REJSEPLAN MED!

Når I vælger at købe min nye VIP rådgivning, får I samtidig en af mine populære dag-for-dag rejseplaner gratis med til en værdi af 225,- kr. I vælger selv, om det skal være 22 dages udgaven med start i L.A. (på fotoet) eller om det skal være den store 30 dages udgave med start i San Francisco. Eller min 23 dages rejseplan til Rocky Mountains med start i Denver.

Desuden får I også min populære punkt-for-punkt guide til Highway 1 i Californien med helt gratis. Værdi: 125,- kr. I får også min nye e-bog om Familieferie og forlystelser i det sydlige Californien, som også har en værdi af 125,- kr.