Nu har I mulighed for at booke 10 minutters gratis VIP rådgivning med undertegnede Henrik Lange via min nye online kalender. På de fleste hverdags eftermiddage mandag til torsdag mellem kl. 15.00 og kl. 18.00 er der mulighed for at booke en aftale og få en kort snak med mig – og fx få afklaring på, om det kunne være relevant for jer at overveje min individuelle VIP rejserådgivning til USA.

10 minutters samtaler mandag – torsdag eftermiddag
Derfor kan I nu booke en gratis 10 minutters VIP afklarings samtale med mig. Samtalen bestilles og bookes via min nye online kalender, hvor I kan gå ind og booke en tid mellem kl. 15.00 og kl. 18.00 på de fleste hverdage, mandag til torsdag.

Samtales kan bookes op til tre uger i forvejen. I modtager en e-mail reminder et par timer inden samtalen, hvis I skulle have glemt vores aftale. På det aftalte tidspunkt giver jeg jer et ring, og så tager vi en uforpligtende snak om jeres rejseplaner og kør-selv-ferie til USA.

Der er afsat 10-15 minutter til telefonmødet, og det er som sagt helt uforpligtende. Så book en tid i min online kalender. Så tager vi en snak, når I har tid.

Tjek mine ledige tider HER


Læs mere om min individuelle VIP rådgivning:

Individuel VIP rådgivning til Californien og sydvestlige USA
60 minutters individuel VIP rådgivning til USA
VIP rådgivnings forløb over 4 uger til det vestlige USA

Af Henrik Lange, Highways-USA.com