Albatros Travel er et rejsebureau med speciale i grupperejser. Til gengæld arrangerer Albatros ikke individuelle rejser. Albatros er derfor en mulighed for dem, som foretrækker at rejsen er planlagt på forhånd, at alle hoteller står klar og venter, og at der er en kyndig dansktalende rejseleder med på turen til at tage hånd om alle praktiske detaljer undervejs for alle deltagerne, der tæller grupper på mellem 20 og 40 personer.

Grupperejser til alle dele af USA samt Mellemamerika
Albatros arrangerer grupperejser til stort set alle dele af verden, og når det gælder USA og Nordamerika, kan man både vælge grupperejser til klassiske destinationer som Californien, Arizona og Las Vegas samt grupperejser til den amerikanske østkyst med bl.a. New York og Washington D.C.

Men USA er meget andet end Vestkysten og Østkysten: De amerikanske sydstater er en helt unik region, som kan opleves på grupperejsen Borte med Blæsten. Endelig er der dem, der drømmer om at få den helt store USA rejse, hvor både Østkysten og Vestkysten indgår. Det kan lade sig gøre ved at vælge at køre hele vejen tværs over USA og opleve 18 forskellige starter undervejs.

Albatros har også en række grupperejser til både Mexico og Mellemamerika på programmet. Det gælder bl.a. Mexico – indianernes rige på 17 dage i det sydlige Mexico og en mere eksotisk grupperejse, Viva Mexico – en grupperejse i det sydlige Mexico på 12 dage. Er det Latinamerika som trækker, kan man tage på en rejse gennem hele seks lande i Mellemamerika på grupperejsen Albatros’ Centralamerika.

Ildsjæle og bæredygtighed
Da en stor del af Albatros’ rejser går til lande i den tredje verden, er bæredygtighed og lokal forankring en vigtig del af produktet hos Albatros. Således er Albatros’ slogan ”Rejse med hjerne, hjerte og holdning”. Bureauet lægger stor vægt på, at Albatros’ rejser i den tredje verden, skal komme lokalsamfundene til gode, når der vælges lokale leverandører af rejseprodukter.

Albatros Travel blev grundlagt i 1986 af bl.a. Søren Rasmussen, der har været med hele vejen, og som i dag fortsat ejer Albatros Travel er med i den daglige ledelse. Albatros Travel har hovedkvarter på Vesterbro i København og har i dag cirka 130 medarbejdere.

Læs mere om Albatros Travel’s rejser til USA og rundrejser i USA
Tjek Albatros Travel’s introduktion til USA som rejseland
Krydstogter i USA på fx The Great Lakes med Victory Cruise Lines

Af Henrik Lange, Highways-USA.com