NYHED: 11 dages rejseplan fra
New York til Florida

Detaljeret dag-for-dag rejseplan til turen ned langs den amerikanske Atlanterhavskyst

USA's Atlanterhavskyst er stærkt undervurderet. Lækker uspoleret natur tilsat smukke fyrtårne i Virginia og ude på Outer Banks i North Carolina og længere sydpå de to fantastiske sydstatsbyer Charleston og Savannah, der oser af historie og smuk arkitektur.

Henrik Lange, redaktør Highways-USA.com

Få jeres egen 11 dages dag-for-dag rejseplan  

Dette er inkluderet i min 11 dages rejseplan:

  1. Rejseplanen beskriver den rejserute, jeg vil anbefale ned langs USA's Atlanterhavskyst - helt ude langs kysten hele vejen oppe fra New York City og helt ned til St. Augustine i det nordlige Florida.
  2. Ruten ude langs kysten er bevidst valgt, så I bl.a. kommer ud på Outer Banks i North Carolina, et af det østlige USA's mest lækre naturområder med et skønt dyreliv, høje sandklitter, lækre strande smukke fyrtårne og et uspoleret kulturlandskab.
  3. Rejseruten og oplevelserne er skræddersyet til det voksne publikum, som fx vil kombinere en storbyferie i New York med noget badeferie i Florida, og som samtidig gerne vil helt tæt på de amerikanske sydstater og den amerikanske historie - både den amerikanske borgerkrig og frihedskrigen mod englænderne. 
  4. Rejseplanen indeholder dag-til-dag beskrivelser af store og små seværdigheder, forslag til smukke landeveje mellem de større byer samt attraktioner og oplevelser undervejs, som I typisk ikke selv ville finde eller opdage - med udgangspunkt i de officielle vejnumre og frakørsels-/ exitnumre på motorvejene.
  5. Ingen danske rejsebureauer har denne rejserute langs kysten i deres kataloger. De vælger i stedet en rute langs med Blue Ridge Parkway oppe i bjergene gennem Virginia og North Carolina.
  6. Dag-for-dag rejseplanen er layoutet som e-bog i pdf-format. Under de enkelte dagsbeskrivelser får I anbefalinger til byer, seværdigheder og oplevelser langs rejseruten hver eneste dag.
  7. Få en gratis smagsprøve: Download de første 9 sider fra e-bogen med mine beskrivelser af de første to dage ned langs kysten

Mød USA eksperten og journalisten, Henrik Lange

Henrik Lange, redaktør på Highways-USA.com, er en af Danmarks mest erfarne rejsejournalister. Han har en unik ekspertviden om kør-selv ferie i USA og Canada samt amerikanske samfundsforhold. Henrik har kørt USA tynd i udlejningsbiler samt rejst rundt i motorhomes i USA i flere omgange. I 2012 blev han kåret til Årets Rejsejournalist i Danmark.
 
Han er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og holder hvert år rejseforedrag om USA for bl.a. rejsebureauer som FDM travel, MyPlanet, USA Rejser samt virksomheder, biblioteker, foreninger, m.v.
 
Desuden deltager Henrik hvert år i USA's største rejsefagmesse IPW, hvor den amerikanske rejsebranche, der inkluderer delstater, storbyer, hotelkæder, forlystelsesparker, seværdigheder, myndigheder m.v. mødes med rejsebureauer og inviterede journalister fra hele verden.
 
Henrik startede i øvrigt sin karriere som USA ekspert ved at rejse rundt i det amerikanske midtvesten og USA's sydstater tilbage i 1990'erne som limonadesælger sammen med en amerikansk familie.