Motorhomes eller autocampere kombineret med overnatninger på campingpladser i især det vestlige USA er en ferieform, som danskerne i den grad har taget til sig de senere år. I direkte forlængelse af den trend er Autocampers.dk opstået.

Autocampers.dk har specialiseret sig i at formidle autocampere og motorhomes til danske familier, som gerne selv vil arrangere en del af ferien selv, men som også gerne vil have sikkerhed for, at der er styr på de tekniske detaljer i forhold til lejen af motorhomet i fx USA.


Jeres garanti mod ubehagelige overraskelser

Autocampers.dk er altså ikke et traditionelt rejsebureau, men en formidler af motorhomes og autocampere i USA, der fungerer som teknisk bindeled mellem jer som lejere af motorhomet og udlejningsfirmaet i USA. Ved at booke jeres autocamper eller motorhome via Autocampers.dk er I garanteret, at der er styr på lejekontrakten, og der ikke pludselig opstår nogle ubehagelige overraskelser, hvis noget går galt på ferien.

Mens de fleste uden de store problemer kan leje fx udlejningsbiler i USA, så er amerikanske motorhomes og autocampere en helt anden type køretøjer med mange flere tekniske detaljer – plus muligheder for tilkøb af servicepakker i forbindelse med lejen – at det er rart at have en erfaren dansk formidler inde over, der kender køretøjerne og de tilvalg og tekniske detaljer, som I ofte skal tage stilling til, når man lejer motorhomet.

Det er her, at Autocampers.dk kommer ind over og bl.a. sikrer, at I har styr på forsikringerne, når I lejer de dyre køretøjer og begiver jer afsted ud i det vestlige USA.


Søg efter priser og aktuelle tilbud

Hos Autocampers.dk har I mulighed for at finde den optimale lejeaftale. I kan nemlig selv søge priser på motorhomes i USA, og I kan bestille direkte online på Autocampers.dk’s bookingside

I kan også finde særlige tilbud på leje af motorhomes og autocampere i USA, da Autocampers.dk gør meget ud af at finde og vise aktuelle lejetilbud fra deres samarbejdspartnere.

I kan også finde inspiration til campingferie i USA på Autocampers.dk og få tips til, hvordan I opnår den bedste pris på jeres motorhome eller autocamper i USA


Samarbejde med Cruise America

I USA er udlejningsfirmaet Cruise America klart den største operatør, når det gælder udlejning af motorhomes. Cruise America har udlejnings stationer over næsten hele USA, og firmaet har den ubetinget største flåde af motorhomes og autocampere i USA. Derfor er Cruise America naturligvis den største samarbejdspartner for Autocampers.dk i USA.

Autocampers.dk formidler dog også motorhomes fra udlejningsfirmaerne El Monte og Road Bear, som begge tilbyder motorhomes i den lidt mere luksuriøse afdeling.

Ud over USA, så formidler Autocampers.dk i også motorhomes og autocampere i Canada, Australien og New Zealand, hvis I planer om andre destinationer end USA.

Autocampers.dk samarbejder også med Highways-USA.com. Således får alle Autocampes.dk’s kunder, som skal på kør-selv-ferie i det vestlige USA, tilbudt et gratis eksemplar af min 21 dages dag-for-dag guide til Californien, Arizona, Nevada og Utah skrevet specielt målrettet kør-selv-ferie i motorhome.

Læs meget mere om kør-selv-ferie i motorhomes i USA på Autocampers.dk


Af Henrik Lange
Journalistrejserådgiver og USA ekspert
Highways-USA.com + Highways-Academy.com

Denne artikel er senest opdateret den 3. juli 2022