NYHED: 6 dages rejseplan ned langs
Blue Ridge Parkway

Detaljeret dag-for-dag rejseplan til Blue Ridge Parkway, som prioriterer de vigtigste og smukkeste oplevelser på Blue Ridge Parkway

Blue Ridge Parkway er 469 miles køreglæde med udsigt til Virginias og North Carolinas smukke bjergrige landskaber. En landevej skabt til fordybelse og mental nydelse, som er forbudt område for bl.a. lastbiler, men perfekt til privatbiler, motorcykler og motorhomes

Henrik Lange, redaktør Highways-USA.com

Køb min dag-for-dag rejseplan til Blue Ridge Parkway

Dette er inkluderet i min 6 dages rejseplan:

  1. Min rejseplan og dag-for-dag guide til Blue Ridge Parkway opdeler den 469 miles lange nationalpark i fem forskellige dags etaper, så I ikke undervurderer den tid, det tager at køre ruten.
  2. Dag for dag præsenterer jeg de vigtigste og smukkeste oplevelser langs Blue Ridge Parkway set med et international perspektiv, så I ikke bruger tid på mere lokale og knapt så interessante oplevelser.
  3. Ud over dag-for-dag beskrivelserne til Blue Ridge Parkway får I også en beskrivelse af Skyline Drive i Shenandoah National Park samt Great Smoky Mountains National Park i Tennessee.
  4. Min nye dag-for-dag rejseplan til Blue Ridge Parkway kan også kombineres med min dag-for-dag rejseplan til Atlanterhavskysten på den sydlige del af denne rejserute fra Charleston til Florida.
  5. Min dag-for-dag rejseplan er layoutet som en e-bog i pdf-format. Under de enkelte dagsbeskrivelser får I anbefalinger til byer, seværdigheder og oplevelser langs rejseruten hver eneste dag.
  6. Få en gratis smagsprøve: Download de første 8 sider fra e-bogen

Mød USA eksperten og journalisten, Henrik Lange

Henrik Lange, redaktør på Highways-USA.com, er en af Danmarks mest erfarne rejsejournalister. Han har en unik ekspertviden om kør-selv ferie i USA og Canada samt amerikanske samfundsforhold. Henrik har kørt USA tynd i udlejningsbiler samt rejst rundt i motorhomes i USA i flere omgange. I 2012 blev han kåret til Årets Rejsejournalist i Danmark.

Han er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og holder hvert år rejseforedrag om USA for bl.a. rejsebureauer som FDM travel, MyPlanet, USA Rejser samt virksomheder, biblioteker, foreninger, m.v.

Desuden deltager Henrik hvert år i USA's største rejsefagmesse IPW, hvor den amerikanske rejsebranche, der inkluderer delstater, storbyer, hotelkæder, forlystelsesparker, seværdigheder, myndigheder m.v. mødes med rejsebureauer og inviterede journalister fra hele verden.

Henrik startede i øvrigt sin karriere som USA ekspert ved at rejse rundt
i det amerikanske midtvesten og USA's sydstater tilbage i 1990'erne som limonadesælger sammen med en amerikansk familie.