NYHET: Guide til Highway 1 i California på norsk

Den mest detaljerte Highway 1-guiden på norsk gir deg oversikt over alle opplevelser langs Stillehavet fra San Francisco til L.A. 

Jeg har samlet de beste og viktigste opplevelsene langs Highway 1, som jeg personlig ikke ville savne hvis jeg skulle kjøre turen ned langs Stillehavet i California.

Henrik Lange, Highways-USA.com

Få den beste opplevelsen av
Highway 1 i California, og sjekk ut alle attraksjonene og severdighetene 

Bestill Highway 1 California

Få det beste ut av ferien deres på Highway 1

Dette er inkludert i min Highway 1 guide:

  1. Dag-for-dag reiseplan til tredagers kjøretur på Highway 1
  2. Oversikt over severdigheter og opplevelser langs kysten, både
    de store attraksjonene og de knapt kjente severdighetene
  3. Forslag av byer til overnatting nedover kysten
  4. Alle byer på Highway 1 - store og små - presenteres en etter en nedover kysten fra San Francisco i nord til Santa Monica i sør
  5. Du får mange »insider« tips og anekdoter om knapt kjente
    steder som du lett kan besøke
  6. Inkluderer praktiske reisetips, pluss prioritering av tiden din slik at du ikke undervurderer avstandene, tips for Highway 1 i forskjellige årstider og anbefalinger for Highway 1 i bobil

Møt USA-ekspert og reiselivsjournalist, Henrik Lange

Henrik Lange, redaktør for Highways-USA.com, er en av Nordens mest erfarne reiselivsjournalister. Han har unike ekspertkunnskaper om kjør-selv ferie i USA og Canada, samt om amerikanske samfunnsforhold.
Henrik har kjørt USA rundt i leiebiler og reist rundt i bobiler i USA i flere omganger. I 2012 ble han kåret til Årets Rejsejournalist i Danmark.
 
Han er utdannet ved Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og holder hvert år flere reiseforedrag om USA for bl.a. reisebyråer, virksomheter, biblioteker, foreninger, m.v.
 
Dessuten deltar Henrik hvert år på USAs største reiselivsfagmesse IPW, hvor den amerikanske reisebransjen, som inkluderer delstater, storbyer, hotellkjeder, forlystelsesparker, severdigheter, myndigheter m.v., møtes sammen med reisebyråer og inviterte journalister fra hele verden.
 
Henrik begynte for øvrig sin karriere som USA-ekspert  ved å reise rundt i Midt-Vesten og sørstatene på 1990-tallet som limonadeselger sammen med en amerikansk familie.