Køb begge guider: Highway1 og Familie ferie i Californien  

Få begge e-guider om Californien med i samme pakke, og spar 48,- kr. i alt i forhold til normalprisen på hver enkelt e-bog. 

Med guiden til Californiens Highway 1 og mine anbefalinger af forlystelsesparker i San Diego og L.A., er I for alvor klædt på til at indtage Californien.

Henrik Lange, Highways-USA.com

Få det optimale ud af familieferien i Californien

  1. Få overblik over de største og bedste seværdigheder langs
    Highway 1 fra San Francisco til L.A. i min guide til Highway 1..
  2. Alle byer og seværdigheder præsenteres en for en ned langs kysten fra San Francisco i nord til Santa Monica i syd.
  3. Få en gratis smagsprøve på min e-bog: Download fire kapitler fra bogen helt gratis: Highway 1 i Californien ned langs Stillehavet
  4. Friske anmeldelser af de store forlystelsesparker i det sydlige Californien i Familieferie i Californien - senest testet i 2018.
  5. Nye anmeldelser og førsthåndsindtryk fra Universal Studios, Disneyland, SeaWorld, Warner Brother, San Diego Zoo Safari Park.
  6. Specielt afsnit med omtaler af de mange forskellige rabatpakker i Californien - og hvad I skal være særligt opmærksomme på.
  7. Få en gratis smagsprøve: Download fire kapitler fra e-bogen om familieferie helt gratis: Familieferie og forlystelser i Californien

Mød forfatteren bag USA guiderne, Henrik Lange

Henrik Lange, redaktør på Highways-USA.com, er en af Danmarks mest erfarne rejsejournalister. Han har en unik ekspertviden om kør-selv ferie i USA og Canada samt amerikanske samfundsforhold. Henrik har kørt USA tynd i udlejningsbiler samt rejst rundt i motorhomes i USA i flere omgange. I 2012 blev han kåret til Årets Rejsejournalist i Danmark.
 
Han er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og holder hvert år rejseforedrag om USA for bl.a. rejsebureauer som FDM travel, MyPlanet, USA Rejser samt virksomheder, biblioteker, foreninger, m.v.
 
Desuden deltager Henrik hvert år i USA's største rejsefagmesse IPW, hvor den amerikanske rejsebranche, der inkluderer delstater, storbyer, hotelkæder, forlystelsesparker, seværdigheder, myndigheder m.v. mødes med rejsebureauer og inviterede journalister fra hele verden.
 
Henrik startede i øvrigt sin karriere som USA ekspert ved at rejse rundt i det amerikanske midtvesten og USA's sydstater tilbage i 1990'erne som limonadesælger sammen med en amerikansk familie.

Følg Highways-USA.com