NYHED: 22 dages rejseplan til det sydvestlige USA

Detaljeret dag-for-dag rejseplan og rutebeskrivelse til 22 dages kør-selv-ferie i Californien, Arizona, Utah og Nevada. 

Med udgangspunkt i Los Angeles har jeg lavet en 22 dages rejseplan til kør-selv-ferie i Californien og ud til Grand Canyon og Las Vegas og beskrevet de ting,
jeg personligt ikke vil gå glip af undervejs.

Henrik Lange, redaktør Highways-USA.com

Få det bedste ud af jeres ferie i det sydvestlige USA 

Dette er inkluderet i min 22 dages rejseplan:

  1. Rejseplanen beskriver min anbefalede rejserute dag-for-dag på 22 dage gennem Californien, ud til Grand Canyon, op forbi Utah, ned til Las Vegas, op til San Francisco og retur til Los Angeles.
  2. Rejseretningen er "mod uret" fra Los Angeles via Joshua Tree og Route 66 til Grand Canyon, op til Bryce Canyon og Zion i Utah, ned til Las Vegas, videre gennem Death Valley op til Yosemite, ud til San Francisco ned ad Highway 1 langs Stillehavet retur til L.A.
  3. Ruten er skræddersyet til familier med større børn, der vil opleve de klassiske attraktioner i Californien, Grand Canyon og Vegas, og som har tre uger til kør-selv-ferien gennem det sydvestlige USA.
  4. Rejseplanen indeholder dag-til-dag beskrivelser af store og små seværdigheder, forslag til smukke landeveje mellem de større byer samt attraktioner og oplevelser undervejs, som man typisk ikke selv ville finde eller opdage - med udgangspunkt i de officielle vejnumre og frakørsels-/ exitnumre på motorvejene.
  5. Dag-for-dag rejseplanen er layoutet som e-bog i pdf-format med artikler om byer, attraktioner og oplevelser langs rejseruten hver dag inklusiv fotos og relevante links til mere information.
  6. Få en gratis smagsprøve på e-guiden: Download de første 7 sider helt gratis: 22 dages rejseplan til det sydvestlige USA

Mød USA eksperten og journalisten, Henrik Lange

Henrik Lange, redaktør på Highways-USA.com, er en af Danmarks mest erfarne rejsejournalister. Han har en unik ekspertviden om kør-selv ferie i USA og Canada samt amerikanske samfundsforhold. Henrik har kørt USA tynd i udlejningsbiler samt rejst rundt i motorhomes i USA i flere omgange. I 2012 blev han kåret til Årets Rejsejournalist i Danmark.
 
Han er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og holder hvert år rejseforedrag om USA for bl.a. rejsebureauer som FDM travel, MyPlanet, USA Rejser samt virksomheder, biblioteker, foreninger, m.v.
 
Desuden deltager Henrik hvert år i USA's største rejsefagmesse IPW, hvor den amerikanske rejsebranche, der inkluderer delstater, storbyer, hotelkæder, forlystelsesparker, seværdigheder, myndigheder m.v. mødes med rejsebureauer og inviterede journalister fra hele verden.
 
Henrik startede i øvrigt sin karriere som USA ekspert ved at rejse rundt i det amerikanske midtvesten og USA's sydstater tilbage i 1990'erne som limonadesælger sammen med en amerikansk familie.