Til trods for DANexplore kun har eksisteret siden 2008, er rejsebureauet fra Randers en af de største aktører på markedet for rejser til USA. DANexplore skræddersyr rejser til hele verden med udgangspunkt i den enkeltes ønsker og budget. DANexplore’s rejsekonsulenter har selv rejst og boet i USA, og de kender mange af de tips og tricks, der kan gøre ferien lidt nemmere.
danexplore_logo_346x220
Personlig rejserådgivning

USA har de seneste to årtier været et populært rejsemål for de danskere, der søger oplevelser og ultimativ frihedsfølelse på de endeløse amerikanske highways. I takt med at der er kommet flere aktører på markedet og flybilletterne samtidig er faldet i pris, er det også blevet muligt at rejse til USA på et budget. DANexplore lægger dog vægt på, at budgetrejser ikke betyder, der bliver gået på kompromis med kvaliteten.

Bureauet har derfor mottoet: ”Vi sælger kun rejser, vi selv vil med på” og skræddersyr hver enkelt rejse til USA, så den passer til netop de behov, kunden har. Derfor er det heller ikke muligt at købe en færdig pakkerejse på DANeplore’s hjemmeside. I stedet bestiller man via telefonen eller ved fysisk at møde op i lokalerne, hvor der altid er kaffe på kanden til de kunder, der ligger vejen forbi for at tale om deres rejser til USA.

På rundrejse i USA
DANexplore har flere forskellige rundrejser at vælge mellem. En bureauets mest populære rundrejser i USA inkluderer den autentiske amerikanske oplevelser, hvor man både kan få oplevet den slags landskaber, som mange kender fra bl.a. westernfilm, men også de imponerende og hektiske amerikanske storbyer.

Mulighederne for rundrejser tæller bl.a. de klassiske kør-selv-ferier, hvor man tager på roadtrip gennem USA med mulighed for at besøge de store nationalparker, hvor naturen byder på store oplevelser, kystområderne med strande til afslapning, og storbyerne som varierer meget i både udseende, størrelse og indbyggernes til gang til livet.

Skræddersyede kør-selv rejser i USA
DANexplore kan også hjælpe med at guide jer gennem de mange forskellige typer udlejningsbiler, så I får valgt en bil, der gør jeres ferie mest komfortabel. Fordelen ved kør-selv-ferie i USA er, at turen kan tages i jeres eget tempo, og der er mulighed for at have fokus på lige netop de oplevelser, I synes er spændende.

Samtidig giver kør-selv-ferie også det mest autentiske indblik i, hvordan livet foregår for den almindelige amerikaner. Der er således stor forskel på amerikanernes livsstil rundt om i de mange byer i de forskellige regioner af USA.

Oplev friheden på ferie i autocamper
Et alternativ til udlejningsbilen er at leje en autocamper i USA. På den måde kan I holde ferie ved blot at lægge planer fra dag til dag. Især for børnefamilier er en ferie i autocamper oplagt, for her har børnene meget mere frirum til at blive underholdt, når behovet opstår. DANexplore samarbejder med flere forskellige udlejere af motorhomes, blandt dem Cruise America, Apollo Campers, El Monte RV og Road Bear.

Ud over rejser til USA og Canada arrangerer DANexplore også rejser til bl.a. Australien, New Zealand, Thailand og Bali samt til Kenya, Tanzania og den lille østat Zanzibar i Det Indiske Ocean.

DANexplore har som nævnt base i Randers og sidder sammen med det danske skirejsebureau Danski. DANexplore har derfor også en stor viden om skirejser til USA og Canada. DANexplore er medlem af Rejsegarantifonden, og man deler medlemskab med netop Danski under Danskis registreringsnummer i Rejsegarantifonden nr. 288.

Mere information om DANexplore på www.danexplore.dk

Læs brugernes anmeldelser af DANexplore på Trust Pilot
Informationerne på denne side er senest opdateret den 24. januar 2019.

Af Henrik Lange, Highways-USA.com