Ny e-bog på dansk til Highway 1
i Californien

Ny dansk guide til Highway 1 giver dig overblik over alle de vigtigste oplevelser på turen ned langs Stillehavet fra San Francisco til L.A. 

Jeg har samlet de bedste og vigtigste oplevelser på turen ned langs Highway 1, som jeg personligt ikke ville gå glip af, hvis jeg skulle køre turen langs Stillehavet i Californien for første gang.

Henrik Lange, Highways-USA.com

Køb jeres egen guide til Highway 1 hele vejen fra San Francisco til L.A.

Bestil Highway 1 Californien

Det får du i min e-bog om Highway 1 i Californien

Få det optimale ud af jeres tur på Highway 1

  1. Få overblik over de største og bedste seværdigheder
    langs Highway 1 fra San Francisco til Los Angeles.
  2. Alle byer og seværdigheder præsenteres en for en ned langs kysten fra San Francisco i nord til Santa Monica i syd.
  3. Masser af indsider tips og anekdoter om knapt så kendte oplevelser, man nemt kan overse som førstegangsturist.
  4. Specielt afsnit med praktiske rejsetips og anbefalinger til overnatninger undervejs, så I ikke undervurderer afstandene
    og ender med at have for lidt tid til at opleve Highway 1.
  5. Få en gratis smagsprøve på min e-bog: Download fire kapitler fra bogen helt gratis: Highway 1 i Californien ned langs Stillehavet

Mød forfatteren bag e-bogen, Henrik Lange

Henrik Lange, redaktør på Highways-USA.com, er en af Danmarks mest erfarne rejsejournalister. Han har en unik ekspertviden om kør-selv ferie i USA og Canada samt amerikanske samfundsforhold. Henrik har kørt USA tynd i udlejningsbiler samt rejst rundt i motorhomes i USA i flere omgange. I 2012 blev han kåret til Årets Rejsejournalist i Danmark.
 
Han er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og holder hvert år rejseforedrag om USA for bl.a. rejsebureauer som FDM travel, MyPlanet, USA Rejser samt virksomheder, biblioteker, foreninger, m.v.
 
Desuden deltager Henrik hvert år i USA's største rejsefagmesse IPW, hvor den amerikanske rejsebranche, der inkluderer delstater, storbyer, hotelkæder, forlystelsesparker, seværdigheder, myndigheder m.v. mødes med rejsebureauer og inviterede journalister fra hele verden.
 
Henrik startede i øvrigt sin karriere som USA ekspert ved at rejse rundt i det amerikanske midtvesten og USA's sydstater tilbage i 1990'erne som limonadesælger sammen med en amerikansk familie.

Følg Highways-USA.com