Familieoplevelser
 og forlystelser i Californien 2019 

Ny dansk guide til Californiens mange forlystelsesparker klæder jer på til at få den optimale familieferie i L.A. og San Diego. 

Jeg har besøgt og testet alle de store forlystelsesparker i Californien, og kommer i e-bogen med mit bud på, hvilke parker jeg ville vælge, afhængigt af alderen på børnene i familien.

Henrik Lange, Highways-USA.com

Få overblik over alle forlystelsesparker og familieoplevelser i Californien  

Familieferie i Californien

Det får I med i e-bogen om familieferie i Californien:

Få det optimale ud af familieferien i Californien

  1. Anmeldelser af alle de store forlystelsesparker i Californien.
  2. Få friske anmeldelser og førsthåndsindtryk fra Universal Studios, Disneyland, SeaWorld Warner Brothers Studio Tour.
  3. Plus anmeldelser af StarLine Tours, Knotts Berry Farm. Legoland CaliforniaSix Flags Magic Mountain + San Diego Zoo.
  4. NY 2018 anmeldelse: Udsigtsplatformen OUE Skyspace i L.A.
  5. Specielt afsnit med omtaler af de mange forskellige rabatpakker i Californien - og hvad I skal være særligt opmærksomme på.
  6. Introduktion med tips og gode råd, inden I planlægger ferien og de mange aktiviteter og oplevelser i det sydlige Californien
  7. Få en gratis smagsprøve: Download fire kapitler fra e-bogen helt gratis: Familieferie og forlystelser i Californien

Mød forfatteren bag guiden, Henrik Lange

Henrik Lange, redaktør på Highways-USA.com, er en af Danmarks mest erfarne rejsejournalister. Han har en unik ekspertviden om kør-selv ferie i USA og Canada samt amerikanske samfundsforhold. Henrik har kørt USA tynd i udlejningsbiler samt rejst rundt i motorhomes i USA i flere omgange. I 2012 blev han kåret til Årets Rejsejournalist i Danmark.
 
Han er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og holder hvert år rejseforedrag om USA for bl.a. rejsebureauer som FDM travel, MyPlanet, USA Rejser samt virksomheder, biblioteker, foreninger, m.v.
 
Desuden deltager Henrik hvert år i USA's største rejsefagmesse IPW, hvor den amerikanske rejsebranche, der inkluderer delstater, storbyer, hotelkæder, forlystelsesparker, seværdigheder, myndigheder m.v. mødes med rejsebureauer og inviterede journalister fra hele verden.
 
Henrik startede i øvrigt sin karriere som USA ekspert ved at rejse rundt i det amerikanske midtvesten og USA's sydstater tilbage i 1990'erne som limonadesælger sammen med en amerikansk familie.