Familieoplevelser
 og forlystelser i Californien 2018 

Ny dansk guide til Californiens mange forlystelsesparker klæder jer på til at få den optimale familieferie i L.A. og San Diego. 

Jeg har besøgt og testet alle de store forlystelsesparker i Californien, og kommer i e-bogen med mit bud på, hvilke parker jeg ville vælge, afhængigt af alderen på børnene i familien.

Henrik Lange, Highways-USA.com

Få overblik over alle forlystelsesparker og familieoplevelser i Californien  

Familieferie i Californien

Det får I med i e-bogen om familieferie i Californien:

Få det optimale ud af familieferien i Californien

  1. Anmeldelser af alle de store forlystelsesparker i Californien.
  2. Få friske anmeldelser og førsthåndsindtryk fra Universal Studios, Disneyland, SeaWorld, Warner Brother, San Diego Zoo Safari Park.
  3. Plus anmeldelser af StarLine Tours Hollywood, Knotts Berry Farm. Legoland California, Six Flags Magic Mountain og San Diego Zoo.
  4. Helt ny 2018 anmeldelse: Udsigtsplatformen OUE Skyspace i L.A.
  5. Specielt afsnit med omtaler af de mange forskellige rabatpakker i Californien - og hvad I skal være særligt opmærksomme på.
  6. Introduktion med tips og gode råd, inden I planlægger ferien og de mange aktiviteter og oplevelser i det sydlige Californien
  7. Få en gratis smagsprøve på min e-bog: Download fire kapitler fra e-bogen helt gratis: Familieferie og forlystelser i Californien

Mød forfatteren bag guiden, Henrik Lange

Henrik Lange, redaktør på Highways-USA.com, er en af Danmarks mest erfarne rejsejournalister. Han har en unik ekspertviden om kør-selv ferie i USA og Canada samt amerikanske samfundsforhold. Henrik har kørt USA tynd i udlejningsbiler samt rejst rundt i motorhomes i USA i flere omgange. I 2012 blev han kåret til Årets Rejsejournalist i Danmark.
 
Han er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og holder hvert år rejseforedrag om USA for bl.a. rejsebureauer som FDM travel, MyPlanet, USA Rejser samt virksomheder, biblioteker, foreninger, m.v.
 
Desuden deltager Henrik hvert år i USA's største rejsefagmesse IPW, hvor den amerikanske rejsebranche, der inkluderer delstater, storbyer, hotelkæder, forlystelsesparker, seværdigheder, myndigheder m.v. mødes med rejsebureauer og inviterede journalister fra hele verden.
 
Henrik startede i øvrigt sin karriere som USA ekspert ved at rejse rundt i det amerikanske midtvesten og USA's sydstater tilbage i 1990'erne som limonadesælger sammen med en amerikansk familie.

Følg Highways-USA.com