FDM travel sender hvert år over 25.000 danskere til USA, og det gør FDM travel til det største danske rejsebureau på USA – målt på antallet af rejsende. FDM travel er specialist i kør-selv ferier med forslag til ruter, hvor produkterne er målrettet mod fx livsnydere eller børnefamilier.

Forskellige kør-selv pakker til forskellige målgrupper
Færdigpakkede kør-selv-forslag i forskellige dele af USA er naturligvis på menukortet hos FDM travel. Fidusen ved at vælge en færdigpakket kør-selv-ferie, hvor ruten bliver skræddersyet sammen med jer, er bl.a. at I er garanteret nogle store oplevelser undervejs, samtidig med at afstandene de enkelte dage ikke bliver ekstremt lange. Desuden skal I ikke tænke på overnatning, da alle fly, bil og hoteller samt oplevelser er reserveret på forhånd.

FDM travel har grydeklare kør-selv pakker til hele USA – både i det vestlige og det østlige USA. Flere af kør-selv pakkerne er målrettet specielle segmenter, bl.a. børnefamilier, livsnydere, voksne uden børn, m.v. FDM travel har således en kør-selv pakke børnefamilier til både Florida og Californien, specielt målrettet børnefamilier.

Men FDM travel har også kør-selv pakker til fx sydstaterne, det nordvestlige USA og Texas plus kør-tværs-over-USA pakker, hvor Route 66 fra Chicago til Los Angeles er en af dem. Til alle kør-selv pakkerne får I jeres egen rejsehåndbog, der beskriver turen i detaljer. Dermed misser I hverken vejen til hotellet eller oplevelser undervejs.

Bed and breakfast og historiske kroer
I visse områder af USA er luksuriøse bed and breakfast eller små inn’s en udbredt overnatningstype, ikke mindst på den amerikanske østkyst og i Californien. Det er også her, I finder nogle af USA’s mere traditionsrige og i en amerikansk sammenhæng historiske hoteller og kroer.

Under titlen Distinguished Inns tilbyder FDM travel at arrangere overnatning på disse unikke Inn’s, der leverer en særdeles unik overnatnings oplevelse – og ofte en fantastisk placering i smukke omgivelser. FDM travel er det eneste danske rejsebureau, som formidler de unikke Distinguished Inns.

Motorhomes med FDM travel
Danskerne har i den grad taget ferie i motorhome til sig som kør-selv mulighed i USA. FDM travel samarbejder med flere udlejningsfirmaer, som tilbyder forskellige typer motorhomes alt efter temperament. Det gælder bl.a. den største udlejer af motorhomes i USA, Cruise America, som har udlejningsstationer i alle større amerikanske byer.

FDM travel samarbejder også med udlejningsfirmaet Road Bear, som har meget luksuriøse og store motorhomes i deres bilpark, der om muligt byder på endnu flere faciliteter end Cruise America. Desuden tilbyder FDM travel, at man kan købe såkaldte ”Early Bird pakker”, så I kan afhente jeres motorhome allerede om formiddagen på den første rejsedag, og ikke om eftermiddagen som normalt. Dermed får I en halv ekstra rejsedag foræret.

FDM travel tilbyder også en række rundrejser med dansk rejseleder. Så slipper I for at køre selv og får alle oplevelserne præsenteret af en dansk talende rejseleder. Se mere om FDM travels rundrejser

Årets Bedste Ferierejsebureau i Danmark 2019
I modsætning til de fleste andre rejsebureauer har FDM travel fortsat fysiske rejsebureauer i flere danske byer. Corona pandemien fik dog FDM travel til i 2020 at lukke enkelte af sine rejsebureau filialer, men FDM travel er fortsat repræsenteret i Lyngby, Odense, Vejle og Aalborg. Her kan I bestille tid til en personlig rådgivning ansigt til ansigt med en af FDM travels USA specialister eller bare komme forbi til en snak om jeres rejseplaner.

Ved at købe jeres samlede USA rejse hos FDM travel, så bliver rejsen dækket af den danske pakkerejselov, hvilket giver jer sikkerhed for jeres køb. Sikkerheden gælder fx bl.a. ved flyforsinkelser, mangler undervejs eller aflysninger som følge af pandemier, hvor I bliver kompenseret eller får rejsen annulleret uden omkostninger, hvis rejsen frarådes af Udenrigsministeriet.

FDM travel blev i 2014, 2015, 2016 og senest i 2019 kåret til Året Bedste Ferierejsebureau i Danmark ved den årlige Oscar-uddeling i rejsebranchen, Danish Travel Awards.

USA rejsemesse i 2021 og rejseforedrag
FDM travel holder afholder som det eneste danske rejsebureau hvert forår sin egen USA rejsemesse, hvor I kan få inspiration til jeres kommende USA rejse. Her kan I møde både FDM travels egne medarbejdere samt udstillere fra USA, der kan inspirere og hjælpe jer til at få lige den rejse, som I ønsker.

Normalt afholdes rejsemessen den første søndag i marts, men p.g.a. af corona er rejsemessen i 2021 planlagt til at finde sted i november 2021. Se mere om FDM travels USA rejsemesse

FDM travel afholder hele året rundt rejseforedrag både lokalt i rejsebutikkerne samt online på nettet. Se mere om FDM travels rejseforedrag

Læs om, hvad FDM travel kan tilbyde i USA på www.fdm-travel.dk
Informationerne på denne side er senest opdateret den 15. juli 2021.

Af Henrik Lange, Highways-USA.com