FDM travel sender hvert år over 25.000 danskere til USA, og det gør FDM travel til det største danske rejsebureau på USA – målt på antallet af rejsende. FDM travel har både velkendte rejseprodukter som kør-selv-ferier med fastlagte ruter, men også mere alternative rejsetyper som fx Western Wings & Wheels, hvor man flyver rundt med privatfly og kører med tog og bus, frem for at køre selv. Desuden er FDM travel begyndt at fokusere på bed and breakfast segmentet, kombineret med historiske hoteller, de såkaldte Distinguished Inns. Du kan også vælge toget og køre tværs over USA på skinner.

Forskellige kør-selv pakker til forskellige målgrupper
Færdigpakkede kør-selv-ture i forskellige dele af USA er naturligvis på menukortet hos FDM travel. Fidusen ved at vælge en færdigpakket kør-selv-ferie, hvor ruten er lagt på forhånd, er bl.a., at man er garanteret nogle store oplevelser undervejs, samtidig med at afstandene de enkelte dage ikke bliver ekstremt lange. Desuden skal man ikke tænke på overnatning. Alle hoteller er booket på forhånd.

FDM travel har grydeklare kør-selv pakker til hele USA – både i det vestlige og det østlige USA. Flere af kør-selv pakkerne er målrettet specielle segmenter, bl.a. børnefamilier, livsnydere, voksne uden børn, m.v. FDM travel har således en kør-selv pakke børnefamilier til både Florida og Californien, specielt målrettet børnefamilier.

Men FDM travel har også kør-selv pakker til fx sydstaterne, det nordvestlige USA og Texas plus kør-tværs-over-USA pakker, hvor Route 66 fra Chicago til Los Angeles er en af dem. Til alle kør-selv pakkerne får man sin egen rejsehåndbog, der beskriver turen i detaljer. Dermed misser man hverken vejen til hotellet eller oplevelser undervejs.

Bed and breakfast og historiske kroer
I visse områder af USA er bed and breakfast en udbredt overnatningstype, ikke mindst på den amerikanske østkyst og i Californien. Det er også her, man finder nogle af USA’s mere traditionsrige og i en amerikansk sammenhæng historiske hoteller og kroer.

Under titlen Distinguished Inns tilbyder FDM travel at arrangere overnatning på disse unikke inns, der leverer en særdeles lækker overnatnings oplevelse – og en fantastisk placering i smukke omgivelser. FDM travel er det eneste danske rejsebureau, som formidler de unikke Distinguished Inns.

Motorhomes med FDM travel
Danskerne har i den grad taget ferie i motorhome til sig som kør-selv mulighed i USA. FDM travel samarbejder med flere udlejningsfirmaer, som tilbyder forskellige typer motorhomes alt efter temperament. Det gælder bl.a. den største udlejer af motorhomes i USA, Cruise America, som har udlejningsstationer i alle større amerikanske byer.

FDM travel samarbejder også med udlejningsfirmaet Road Bear, som har meget luksuriøse motorhomes i deres bilpark, der om muligt byder på endnu flere faciliteter end Cruise America. Desuden tilbyder FDM travel, at man kan købe såkaldte ”Early Bird pakker”, så I kan afhente jeres motorhome allerede om formiddagen på den første rejsedag, og ikke om eftermiddagen som normalt. Dermed får man en halv ekstra rejsedag foræret.

FDM travel tilbyder også en række rundrejser med dansk rejseleder. Så slipper man for at køre selv og får alle oplevelserne præsenteret af en dansk talende rejseleder. Se mere om FDM travels rundrejser

Årets Bedste Ferierejsebureau i Danmark 2019
I modsætning til de fleste andre rejsebureauer har FDM travel fortsat fysiske rejsebureauer i flere danske byer. Corona krisen har dog fået FDM travel til at lukke nogle af sine filialer, men FDM travel er fortsat repræsenteret i Lyngby, Odense, Vejle og Aalborg, hvis man har brug for personlig rådgivning ansigt til ansigt med en af FDM travels USA specialister.

FDM travel blev i 2014, 2015, 2016 og senest i 2019 kåret til Året Bedste Ferierejsebureau i Danmark ved den årlige Oscar-uddeling i rejsebranchen, Danish Travel Awards.

FDM travel holder hvert forår sin egen USA rejsemesse for sine kunder, hvor de kan få inspiration til deres kommende USA rejse. Normalt afholdes rejsemessen den første søndag i marts, men p.g.a. af corona er rejsemessen i 2021 planlagt til at finde sted i november 2021. Se mere om FDM travels USA rejsemesse.

Læs om, hvad FDM travel kan tilbyde i USA på www.fdm-travel.dk
Informationerne på denne side er senest opdateret den 7. december 2020.

Af Henrik Lange, Highways-USA.com