FindMinRejse.dk er et lokalt forankret rejsebureau fra Tønder, som inden for de sidste par år har sat ekstra fokus USA som destination. FindMinRejse.dk sætter en ære i at skræddersy hver enkelt rejse til den enkelte kunde, så kunden får præcis den rejseoplevelse, de drømmer om.

Som noget nyt har FindMinRejse.dk indgået et samarbejde med Highways-USA.com, så alle deres USA rejser tager udgangspunkt i mine USA e-rejsebøger med hver sin rejseplan.

Få hele pakken – eller stå for flybilletterne selv
De fleste kunder hos FindMinRejse.dk vælger at købe en klassisk pakkerejse, der inkluderer flybilletter, hoteller, billeje, motorhome, udflugter, m.v. Men har man lyst til selv at stå for flybilletterne, er det også en mulighed. Så hjælper FindMinRejse.dk ”blot” med bestilling af overnatning, transport og oplevelser undervejs.

”Vi er kendt for at være fleksible”, siger grundlægger og indehaver af FindMinRejse.dk, Betina Schack Schmidt, og hun fortsætter: “I disse online-tider er der nogle, som ønsker selv at bestille flybilletterne. Det er fint med os. Det er op til den enkelte”, fortæller Betina.

FindMinRejse.dk sætter en ære i at lave den perfekte rejse hver gang. Den personlige rejseplan, som den rejsende modtager, tilretter FindMinRejse.dk derfor gerne flere gange – lige indtil rejsen er helt, som den skal være.

Nyt samarbejde med Highways-USA.com
FindMinRejse.dk er særdeles passionerede omkring kør-selv-ferier i USA, og FindMinRejse.dk brænder for at formidle sin ekspertviden til kunderne. Rejsebureauet har stort fokus på, at rådgiverne selv har besøgt de områder, byer, nationalparker, strande og seværdigheder, som der vejledes om.

Derfor har FindMinRejse.dk indgået et samarbejde med Highways-USA.com og undertegnede. Samarbejdet består bl.a. i, at alle FindMinRejse.dk’s oplæg til kør-selv-rejser i USA tager udgangspunkt i en af mine forskellige dag-for-dag rejseplaner til USA.

Som kunde hos FindMinRejse.dk modtager man – som en del af sin pakkerejse – den af mine e-rejseguider og dag-for-dag rejseplaner, der matcher den pågældende rejse.

På FindMinRejse.dk kan I finde masser af inspiration og forslag til flere forskellige USA-rejser: Californien og det sydvestlige USA, Rocky Mountains inkl. Yellowstone, New Orleans, Nashville og Memphis, Texas, New Mexico & Arizona, Atlanterhavskysten fra New York til Florida og Blue Ridge Parkway.

FindMinRejse deltager på Ferie for Alle i Herning i 2020
Den sidste weekend i februar er der rejsemesse i Herning, og her deltager FindMinRejse.dk igen i 2020 i den særlige USA på feriemessen. Ligesom i 2019, så er undertegnede og dermed Highways-USA.com med på standen sammen med FindMinRejse.dk på Ferie for Alle i Herning, hvor I har mulighed for at møde både FindMinRejse.dk og få tips og inspiration til USA direkte fra mig.

I dagligdagen kan FindMinRejse.dk også trække på min ekspertise og viden om USA. Hvis FindMinRejse.dk får en forespørgsel på en rejse i et mindre kendt område af USA, som jeg har besøgt, har jeg en stående aftale med FindMinRejse.dk om, at deres rejserådgiverne kan trække på min viden og indsigt i destinationen – til glæde for FindMinRejse’s kunder.

FindMinRejse.dk er som nævnt grundlagt af Betina Schmidt, som ejer og driver FindMinRejse.dk sammen med sin mand, Rasmus. Ud over FindMinRejse.dk driver de to også rejsewebsitet AktivFerie.dk, og i 2018 købte Betina og Rasmus også rejsebureauet JasøRejser, som har kontor i Tønder i Sønderjylland.

Læs meget mere om FindMinRejse’s mange rejser til USA på FindMinRejse.dk
Informationerne på denne side er senest opdateret den 28. november 2019.

Af Henrik Lange, Highways-USA.com