Ny dansk e-bog til Florida Keys

Ny dansk guide til Florida Keys giver dig overblik over alle de vigtigste oplevelser på turen ad U.S. 1 fra Everglades til Key West. 

Jeg har samlet de bedste oplevelser på turen ad U.S. 1 ned langs Florida Keys, som jeg ikke ville misse - men som man let overser og går glip af, hvis man har blikket stift rettet mod Key West.

Henrik Lange, Highways-USA.com

Køb jeres egen guide til turen ned ad U.S. 1 på Florida Keys til Key West

Køb e-bogen til Florida Keys

Det får du i min e-bog til Florida Keys

Få det optimale ud af jeres tur til Florida Keys

  1. Få overblik over de største og bedste oplevelser
    på Florida Keys fra Everglades National Park til Key West.
  2. Alle oplevelser og seværdigheder langs U.S. 1 på Florida Keys præsenteres en for en med præcise adresse angivelser.
  3. Få masser af insider tips og anekdoter om knapt så kendte oplevelser, man nemt kører forbi - også dem der kender ruten.
  4. Specielt afsnit med praktiske rejsetips til selve turen, så man ikke begår den klassiske fejl at undervurdere afstanden til Key West - og går glip af en række oplagte seværdigheder undervejs.
  5. Få en gratis smagsprøve på min e-bog: Download fire kapitler fra e-bogen helt gratis: Florida Keys fra Everglades til Key West

Mød forfatteren bag e-bogen, Henrik Lange

Henrik Lange, redaktør på Highways-USA.com, er en af Danmarks mest erfarne rejsejournalister. Han har en unik ekspertviden om kør-selv ferie i USA og Canada samt amerikanske samfundsforhold. Henrik har kørt USA tynd i udlejningsbiler samt rejst rundt i motorhomes i USA i flere omgange. I 2012 blev han kåret til Årets Rejsejournalist i Danmark.
 
Han er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og holder hvert år rejseforedrag om USA for bl.a. rejsebureauer som FDM travel, MyPlanet, USA Rejser samt virksomheder, biblioteker, foreninger, m.v.
 
Desuden deltager Henrik hvert år i USA's største rejsefagmesse IPW, hvor den amerikanske rejsebranche, der inkluderer delstater, storbyer, hotelkæder, forlystelsesparker, seværdigheder, myndigheder m.v. mødes med rejsebureauer og inviterede journalister fra hele verden.
 
Henrik startede i øvrigt sin karriere som USA ekspert ved at rejse rundt i det amerikanske midtvesten og USA's sydstater tilbage i 1990'erne som limonadesælger sammen med en amerikansk familie.