Gavepakke: Giv alle
12 USA e-bøger i EN samlet pakke  

Nu kan alle mine e-bøger købes samlet i en STOR gavepakke, som kan gives i fx julegave. SPAR 1.326,- kr i forhold til normalprisen. 

På opfordring fra flere af jer brugere, har jeg lavet denne gavepakke, der inkluderer alle mine USA e-bøger, som nu kan købes samlet med rabat.

Henrik Lange, Highways-USA.com

Sådan giver du mine e-bøger som gaver:

  1. Når du klikker på den orange knap, kommer du ind på bestillingssiden, hvor du udfylder de almindelige infomationer.
  2. Under overskriften "Deltager-oplysninger" sætter du kryds ud for feltet "Det er en anden end mig, der skal have produktet".
  3. Udfyld fornavn, efternavn og e-mail på modtageren af gaven.
  4. Sæt kryds i feltet "Jeg ønsker dette produkt skal gives som en gave på et bestemt tidspunkt og evt. med en personlig hilsen".
  5. Vælg en dato og et tidspunkt i kalenderen, hvor modtageren af gaven skal have e-mailen med e-bøgerne tilsendt automatisk. Bemærk at kalenderen "taler" amerikansk, så du skal vælge et tidspunkt, der enten er AM (før middag) eller PM (inden midnat). Således er 24-12-2018 08:00 PM altså Juleaften kl. 20.00.
  6. Skriv evt. en personlig hilsen til modtageren i tekstfeltet. Husk at skrive dit navn i beskeden, da dit navn ellers ikke står i e-mailen.
  7. Når betalingen er gennemført, vil modtageren af gaven modtage en e-mail med e-bøgerne i sin inbox på det planlagte tidspunkt.
  8. Suppler gerne din e-mail hilsen med et rigtigt julekort, der fx lægges under juletræet, så modtageren ved, at der ligger en gave og venter i hans eller hendes inbox.

Mød forfatteren bag e-bøgerne, Henrik Lange

Henrik Lange, redaktør på Highways-USA.com, er en af Danmarks mest erfarne rejsejournalister. Han har en unik ekspertviden om kør-selv ferie i USA og Canada samt amerikanske samfundsforhold. Henrik har kørt USA tynd i udlejningsbiler samt rejst rundt i motorhomes i USA i flere omgange. I 2012 blev han kåret til Årets Rejsejournalist i Danmark.
 
Han er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og holder hvert år rejseforedrag om USA for bl.a. rejsebureauer som FDM travel, MyPlanet, USA Rejser samt virksomheder, biblioteker, foreninger, m.v.
 
Desuden deltager Henrik hvert år i USA's største rejsefagmesse IPW, hvor den amerikanske rejsebranche, der inkluderer delstater, storbyer, hotelkæder, forlystelsesparker, seværdigheder, myndigheder m.v. mødes med rejsebureauer og inviterede journalister fra hele verden.
 
Henrik startede i øvrigt sin karriere som USA ekspert ved at rejse rundt i det amerikanske midtvesten og USA's sydstater tilbage i 1990'erne som limonadesælger sammen med en amerikansk familie.