Rabatpakken Go City San Diego giver dig gratis adgang til cirka 40 seværdigheder, attraktioner og forlystelsesparker i San Diego og det sydlige Californien. Rabatpakken giver dig bl.a. gratis adgang til SeaWorld, San Diego Zoo og San Diego Safari Park, Legoland Californien, hangarskibet USS Midway og en række museer i Balboa Park i San Diego.

Go City rabatpakken er altså en mulighed for at spare penge på rejsebudgettet på attraktioner i det sydlige Californien – ikke mindst for børnefamilier og turister med teenagere. Samtidig skal du ikke være blind for, at du kun kan nå at opleve en ganske lille del af de seværdigheder og attraktioner, der er inkluderet i rabatpakken til San Diego.

Her får du et overblik over fordele og faldgrubber ved at købe rabatpakken Go City San Diego.


Hvad er Go City San Diego?

Go City San Diego er en samlet rabatpakke til San Diego, der giver dig adgang til en stribe populære forlystelsesparker, attraktioner og seværdigheder i San Diego og det sydlige Californien. Når du har købt og aktiveret rabatpakken, har du gratis adgang til alle de inkluderede attraktioner i det antal dage du valgte, da du bestilte din rabatpakke.

Du kan vælge at købe rabatpakker med 1, 2, 3, 4, 5 og 7 dages gyldighed. Princippet er, at jo flere dage du vælger, desto større er din besparelse. For de fleste nordiske turister giver en 3 dages rabatpakke til San Diego bedst mening. Ellers er besparelsen for lille til, at rabatpakken er interessant.


Go City rabatpakkerne til San Diego findes i 2 udgaver:

 • All-Inclusive Pass
 • Explorer Pass

All-Inclusive Pass er i mine øjne mest oplagte for internationale gæster, der opholder sig 3 dage i San Diego og det sydlige Californien. Derfor beskæftiger jeg mig ikke med Explorer Pass i denne artikel.


Hvilke attraktioner er inkluderet i Go City San Diego?

Hvis du vælger at bestille en Go City San Diego rabatpakke på fx 3 dage, har du fri adgang til de inkluderede cirka 40 attraktioner i det sydlige Californien Angeles i 3 dage i forlængelse af hinanden. Aktiverer du fx din San Diego rabatpakke en tirsdag formiddag, er pakken aktiv – og dermed gyldig – frem til torsdag aften.

Det er ikke muligt at tage pausedage undervejs, som det er tilfældet med Go City Los Angeles. Du skal altså være klar til 3 intensive dage med oplevelser fra morgen til aften i San Diego og det sydlige Californien, når du har aktiveret din Go City rabatpakke.

Bemærk også, at du skal ankomme til de inkluderede attraktioner i tidsrummet mellem kl. 9.00 og kl. 17.30. Du kan ikke få adgang til de deltagende attraktioner efter kl. 17.30 med din Go City rabatpakke. Men du er naturligvis velkommen til at blive i fx SeaWorld eller San Diego Zoo frem til lukketid, når du først er kommet ind i parken.


Her er nogle af de “store” attraktioner inkluderet i Go City San Diego:

 • SeaWorld San Diego
 • San Diego Zoo
 • San Diego Zoo Safari Park (ved byen Escodido nordøst for San Diego)
 • Legoland California (i byen Carsbad mellem San Diego og Los Angeles)
 • Knott’s Berry Farm (forlystelsespark syd for Los Angeles)
 • 4 timers Hvalsafari med Hornblower Cruises (dog uden “hval garanti”)
 • San Diego Speed Boat Adventures (2 timers sejltur i speedbåd på egen hånd)


Og et par af de knapt så tidskrævende oplevelser:

 • Hangarskibet USS Midway
 • Belmont Park (Tivoli med gratis adgang til forlystelserne)
 • San Diego Air and Space Museum
 • San Diego Model Railroad Museum
 • Flere museer i Balboa Park i San Diego


Attraktioner i det sydlige Californien, der IKKE indgår i rabatpakken:

 • Disneyland og California Adventure


Bliv medlem af USA rejseklubben Highways Academy: 12 måneder kun 597,- kr.


Anbefalinger til Go City San Diego

Go City San Diego indeholder en stribe spændende oplevelser og attraktioner i det sydlige Californien. Rabatpakken hører i mine øjne til en af de bedste og mest interessante rabatpakker, blandt Go City’s efterhånden mange forskellige rabatpakker til amerikanske storbyer.

Udfordringer er dog, at du ikke kan lægge pausedage ind – sådan som det er tilfældet med Go City Los Angeles pakken. Har du valgt en rabatpakke på 3 dage, så gælder pakken “kun” i 3 dage i forlængelse af hinanden – fra fx fredag morgen til søndag aften. Du skal derfor være indstillet på 3 hektiske dage med masser af oplevelser, for at du får mest værdi ud af din rabatpakke til San Diego.


Praktisk info om Go City San Diego

Go City San Diego er i praksis en app, du downloader til din smartphone. Tidligere bestod rabatpakken af et fysisk plastickort, men kortet er nu blevet udskiftet med app’en. Når du har bestilt en rabatpakken, indtaster dit ordrenummer i app’en, og så er Go City rabatpakken klar til brug. Rabatpakken bliver dog først aktiveret, når du besøger den første attraktion i San Diego eller det sydlige Californien.

Du kan besøge de forskellige attraktioner og seværdigheder mellem kl. 09.00 og kl. 17.30 hver dag. Du skal altså ankomme inden kl. 17.30 til den sidste attraktion, du vil besøge den pågældende dag. Men er du først er inde i fx SeaWorld , San Diego Zoo eller en anden attraktion, kan du naturligvis blive frem til lukketid. Men du kan ikke få adgang EFTER kl. 17.30 med din rabatpakke.

Rabatpakken til San Diego findes i en voksen udgave og en børne udgave. Børn fra 3 år og til og med 12 år kan nøjes med et Child Pass, mens alle på 13 år eller derover skal have et Adult Pass!

Alle Go City rabatpakker er gyldige i 2 år efter bestillingsdato – ind til de aktiveres. Ikke aktiverede Go City rabatpakker kan refunderes i op til 90 dage efter bestillingsdatoen.

Rabatpakke til 40 attraktioner i San Diego


Mere om rabatpakker i Californien:

Rabatpakken Go City Los Angeles
Rabatpakken CityPass San Francisco


Informationerne på denne side er senest opdateret den 28. juni
2022.

Bemærk: San Diego rabatpakken og de øvrige Go City pakker formidles af firmaet Go City, som udbyder rabatpakker til en lang række storbyer over det meste af verden. Hvis der er spørgsmål til rabatpakkerne eller deres indhold, skal man kontakte Go City – enten pr. e-mail, telefon eller via deres chat funktion på deres hjemmeside. Jeg har desværre ikke mulighed for at hjælpe.

Bemærk også: Jeg optjener provision, hvis du vælger at købe en Go City rabatpakke til fx San Diego via Highways-USA.com. Pengene bliver brugt til nye reportagerejser til USA, men også til investeringer i at videreudvikle og gøre Highways-USA.com endnu mere relevant for dig som bruger. Tak for din opbakning.

Af Henrik Lange
Highways-USA.com + Highways-Academy.com
Journalistrejserådgiver og USA ekspert