Det at opleve Grand Canyon i fugleperspektiv på en helikopterture fra fx Las Vegas står højt på listen over ønske oplevelser hos mange turister.

Men priserne på helikopterture fra Las Vegas starter typisk ved 350,- dollars pr. person, så en tur over Grand Canyon kræver, at du dykker dybt ned i sparegrisen.

Medlemmer af min fordelsklub Highways Academy får dog heldigvis 5 % specialrabat på helikopterture med Papillon Helicopters i 2022 og 2023.


5 % rabat på alle helikopterture med Papillon Helicopters i 2022

Medlemmer af Highways Academy har i september 2022 adgang til en helt særlig medlemsrabat. De får nemlig 5 % ekstra specialrabat på alle helikopterture med Papillon Helicopters, der bl.a. flyver ud over Grand Canyon fra Las Vegas.

Og selvom 5 % rabat måske ikke lyder af alverden, så svarer 5 % rabat til mellem 100 og 200 kroner i rabat pr. passager pr. helikoptertur, afhængig af længden på turen, tidspunktet på dagen og en række andre parametre. Og da priserne på en helikoptertur over Grand Canyon fra Las Vegas starter ved cirka 350,- dollars pr. person pr. tur, så bliver de 5 % rabat hurtigt til en stor besparelse.

Rabatten på de 5 % er tilgængelig på samtlige flyvninger med Papillon Helicopters i hele 2022 og 2023. Til gengæld skal din booking været foretaget inden udgangen af september 2022, hvor tilbuddet med de 5 % rabat forsvinder.


Er du medlem af Highways Academy, får du 5 % rabat på helikopterture over Grand Canyon fra Las Vegas

Rabatten er målrettet medlemmer af Highways Academy

Det kræver et medlemskab af Highways Academy at få adgang til den særlige medlemsrabat på de 5 %. Det koster 597,- kr. for 12 måneder at være medlem af Highways Academy.

Hvis man så laver et lille regnestykke, hvor udgangspunktet fx er en familie på 4 personer, der skal på en helikoptertur over Grand Canyon fra Las Vegas, ja så er medlemsprisen for 12 måneders medlemskab mere end betalt, hvis man modregner besparelsen på billetterne til helikopterturen. Samtidig får man adgang til alle de øvrige medlemsrabatter og medlemsfordele i Highways Academy.

Husk at rabatten på de 5 % kun er tilgængelig her indtil udgangen af september 2022 – men at rabatten kan indløses på alle helikopterture med Papillon Helicopters i hele 2022 og 2023. Blot bookingen gennemføres senest 30. september 2022!

Bliv medlem af fordelsklubben Highways Academy: Få 12 måneder for kun 798,- kr.


Af Henrik Lange
Highways-USA.com + Highways-Academy.com
Journalistrejserådgiver og USA ekspert

Denne artikel er senest opdateret den 10. august 2022.