Ny dansk e-guide 
til Highway 1
i Californien

Den mest detaljerede Highway 1 guide på dansk giver jer overblik over alle oplevelser ned langs Stillehavet fra San Francisco til L.A. 

Jeg har samlet de bedste og vigtigste oplevelser på turen ned langs Highway 1, som jeg personligt ikke ville gå glip af, hvis jeg skulle køre turen langs Stillehavet i Californien for første gang.

Henrik Lange, Highways-USA.com

Få den optimale oplevelse af turen langs Highway 1 i Californien og få styr på alle attraktioner og seværdigheder 

Bestil Highway 1 Californien

Det indeholder min e-guide til Highway 1 i Californien

Få det optimale ud af jeres tur på Highway 1

  1. Dag-for-dag rejseplan til tre dage på Highway 1 i Californien
  2. Overblik over seværdigheder og oplevelser ned langs kysten, både store attraktioner og de mindre kendte seværdigheder
  3. Forslag til overnatningsbyer og -muligheder ned langs kysten
  4. Alle byer på Highway 1 - store som små - præsenteres en for en ned langs kysten fra San Francisco i nord til Santa Monica i syd
  5. I får masser af insider tips og anekdoter om knapt så kendte oplevelser, I nemt kan overse som førstegangsturister
  6. Specielt afsnit med praktiske rejsetips, herunder prioritering af jeres tid, så I ikke undervurderer afstandene, tips til Highway 1 på forskellige årstider + anbefalinger til Highway 1 i autocamper
  7. Få en gratis smagsprøve: Download 8 udvalgte sider fra e-guiden helt gratis: Highway 1 i Californien langs Stillehavet

Mød forfatteren bag e-bogen, Henrik Lange

Henrik Lange, redaktør på Highways-USA.com, er en af Danmarks mest erfarne rejsejournalister. Han har en unik ekspertviden om kør-selv ferie i USA og Canada samt amerikanske samfundsforhold. Henrik har kørt USA tynd i udlejningsbiler samt rejst rundt i motorhomes i USA i flere omgange. I 2012 blev han kåret til Årets Rejsejournalist i Danmark.
 
Han er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og holder hvert år rejseforedrag om USA for bl.a. rejsebureauer som FDM travel, MyPlanet, USA Rejser samt virksomheder, biblioteker, foreninger, m.v.
 
Desuden deltager Henrik hvert år i USA's største rejsefagmesse IPW, hvor den amerikanske rejsebranche, der inkluderer delstater, storbyer, hotelkæder, forlystelsesparker, seværdigheder, myndigheder m.v. mødes med rejsebureauer og inviterede journalister fra hele verden.
 
Henrik startede i øvrigt sin karriere som USA ekspert ved at rejse rundt i det amerikanske midtvesten og USA's sydstater tilbage i 1990'erne som limonadesælger sammen med en amerikansk familie.