Lake Havasu City i det vestlige Arizona er mest kendt for London Bridge, der i slutningen af 1960’erne blev flyttet fra London England til Lake Havasu City i Arizona – sten for sten – og genopført over en sidekanal til Colorado floden, som byen har som nærmeste nabo. Men Lake Havasu City ligger også strategisk godt cirka halvvejs mellem Los Angeles og Grand Canyon. Lake Havasu City er derfor en oplagt overnatningsby på vej til eller fra Grand Canyon.

Hoteller og overnatning i Lake Havasu City

Strategisk god placering mellem L.A. og Grand Canyon
Lake Havasu City er ikke specielt interessant som by. Så er det sagt. Men den har en strategisk god placering halvvejs mellem Los Angeles og Grand Canyon som gør, at Lake Havasu City alligevel ofte kommer i spil som overnatningsby. Har I lagt vejen ned forbi Joshua Tree National Park i Californien på vej til eller fra Grand Canyon, er Lake Havasu City oplagt at overnatte i.

I må i hvert fald ikke begå den fejl, at I kører hele vejen fra Los Angeles eller San Diego til Grand Canyon på samme dag. For så går I glip af mange gode oplevelser undervejs – bl.a. på Route 66 – hvilket I kan læse meget om i min 22 dages guide til Californien, Grand Canyon og Las Vegas.

Hoteller i Lake Havasu City
Udvalget af hoteller i Lake Havasu City hører for de flestes vedkommende hjemme i midprice segmentet, hvilket er ensbetydende med gode, solide hoteller eller moteller uden de store krumspring. Men de fleste hoteller i Lake Havasu City har naturligvis pool – vi er trods alt i den varme del af Arizona.

I det gode, klassiske hotelsegment tæt ved selve søen Lake Havasu og London Bridge finder I bl.a. hoteller som Quality Inn & Suites, Island Suites og Hampton Inn & Suites.

Skal det være mere luksuriøst og resortagtigt, er der i 2018 åbnet et helt nybygget Holiday Inn Express & Suites med direkte udsigt til London Bridge. London Bridge Resort ligger som navnet antyder også tæt på den famøse bro – og har i øvrigt eget badeland. Heat Hotel ligger også med direkte udsigt til London Bridge.

Moteller i Lake Havasu City med rustik charme
Hvis feriebudgettet peger i retning af klassisk motelstandard, er mange af de velkendte motelkæder også repræsenteret i Lake Havasu City. Det gælder bl.a. Days Inn, Motel 6, Rodeway Inn, Super 8, Travelodge og Knights Inn – sidstnævnte har jeg selv boet på. Det var fint til en hurtig overnatning i Lake Havasu City.

Bridgeway Motel er et uafhængigt motel med en rigtig god beliggenhed tæt på London Bridge. Windsor Lake Inn er også et lokalt motel og har også fået gode anmeldelser.

I den endnu billigere og mere rustikke afdeling finder I lokale moteller som Travelers Inn og naboen Royal Inn. Men tjek eventuelt lige anmeldelserne på Hotels.com inden I booker.

Hoteller og overnatning i Lake Havasu City

Af Henrik Lange, Highways-USA.com

Jeg optjener provision, når I vælger at booke hoteller og overnatning i Lake Havasu City via Highways-USA.com Indtægterne bliver bl.a. brugt til nye reportagerejser til USA, men også til investeringer i at videreudvikle Highways-USA.com. Mange tak for jeres opbakning.