21 dages rejseplan til kør-selv-ferie i motorhome i USA

Detaljeret dag-for-dag rejseplan og rutebeskrivelse til 21 dages kør-selv-ferie i motorhome gennem det sydvestlige USA. 

Kør-selv ferie i motorhome i USA er en helt anden ferieform end bilferie i udlejningsbil og moteller. Derfor har jeg skrevet en helt ny dag-for-dag rejseplan til det sydvestlige USA med afsæt i en tur i motorhome inklusiv tips til campingpladser og veje i Californien, Arizona, Nevada og Utah, som man skal være særlig opmærksom på, når man kører i motorhome.

Henrik Lange, Highways-USA.com

Få det bedste ud af jeres ferie i det sydvestlige USA 

Dette er inkluderet i min 21 dages rejseplan:

  1. Rejseplanen beskriver min anbefalede rejserute i motorhome over 21 dage gennem Californien, Arizona, Nevada og Utah ind gennem nationalparker og natur med start og afslutning i San Francisco.
  2. Der er lagt vægt på nationalparker og naturoplevelser, mens byer som Las Vegas og Los Angeles er nedprioriteret i rejseplanen, da dag-for-dag rejseplanen er målrettet kør-selv ferie i motorhomes.
  3. Rejseretningen er "med uret" fra San Francisco via Yosemite og Sequoia/ Kings Canyon til Las Vegas, videre til Zion National Park og Bryce Canyon i Utah, videre til Antelope Canyon, Monument Valley og Grand Canyon i Arizona, ud på Route 66 i Arizona og ned via Joshua Tree National Park i Californien til Los Angeles og retur til San Francisco via Highway 1 op langs Stillehavskysten.
  4. Rejseplanen indeholder dag-til-dag beskrivelser af store og små seværdigheder, attraktioner og oplevelser samt forslag til smukke ruter/ veje - med afsæt i de officielle vejnumre. Veje som ikke kan benyttes af store motorhomes p.g.a. skarpe sving, stejle stigninger, lave tunneler eller lignende, er fravalgt i rejseplanen.
  5. Relevante campingpladser inde i og tæt ved nationalparker og naturområder er omtalt under de enkelte dage i rejseplanen.
  6. Dag-for-dag rejseplanen er layoutet som e-bog i pdf-format med artikler om nationalparker og oplevelser langs rejseruten hver dag inklusiv fotos og relevante links til yderligere information.
  7. Få en smagsprøve på min e-bog: Download de første 10 sider fra e-guiden helt gratis: 21 dages rejseplan til det sydvestlige USA

Mød USA eksperten og journalisten, Henrik Lange

Henrik Lange, redaktør på Highways-USA.com, er en af Danmarks mest erfarne rejsejournalister. Han har en unik ekspertviden om kør-selv ferie i USA og Canada samt amerikanske samfundsforhold. Henrik har kørt USA tynd i udlejningsbiler samt rejst rundt i motorhomes i USA i flere omgange. I 2012 blev han kåret til Årets Rejsejournalist i Danmark.

Han er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og holder hvert år rejseforedrag om USA for bl.a. rejsebureauer som FDM travel, MyPlanet, USA Rejser samt virksomheder, biblioteker, foreninger, m.v.
 
Desuden deltager Henrik hvert år i USA's største rejsefagmesse IPW, hvor den amerikanske rejsebranche, der inkluderer delstater, storbyer, hotelkæder, forlystelsesparker, seværdigheder, myndigheder m.v. mødes med rejsebureauer og inviterede journalister fra hele verden.
 
Henrik startede i øvrigt sin karriere som USA ekspert ved at rejse rundt i det amerikanske midtvesten og USA's sydstater tilbage i 1990'erne som limonadesælger sammen med en amerikansk familie.