Få mit USA nyhedsbrev – modtagere i DANMARK
Bliv tilmeldt mit nyhedsbrev og få masser af aktuelle rejsetips og nyheder fra USA målrettet alle jer, som planlægger en kør-selv-ferie i USA. I bliver bl.a. opdateret på, hvornår jeg holder webinarer (online foredrag), fysiske foredrag rundt om i Danmark, hvilke rejsemesser jeg deltager og naturligvis mine kommende reportagerejser. Nyhedsbrevet udsendes på søndage hver 14 dag. I kan naturligvis framelde jer når som helst.

Bliv tilmeldt nyhedsbrevet – DANMARK:


Få mit USA nyhedsbrev – modtagere i NORGE

Da jeg også har en del følgere i Norge, udsender jeg nu også et nyhedsbrev, som er målrettet mine norske brugere. Det norske nyhedsbrev er skrevet på DANSK, men omhandler KUN emner, som er relevante for norske læsere, fx udgivelser af nye USA rejseguider – men ikke foredrag i Danmark, danske webinarer eller rejsemesser i Danmark.

Bliv tilmeldt nyhedsbrevet – NORGE:


Ekstra nyhedsbreve med “Breaking News”…

I særlige tilfælde udsender jeg ekstra nyhedsbreve, hvis der pludselig opstår ekstraordinære situationer i USA, som kræver speciel opmærksomhed.

Et eksempel på det kunne være nedlukningen af den offentlig sektor i USA december 2018, hvor mange nationalparker lukkede ned, da politikerne i Washington D.C. ikke kunne blive enige om et nyt offentligt budget, hvilket fik masser af nationalparker og offentlig museer til at lukke ned fra den ene dag til den anden. Men det kan også være justeringer i ESTA-formularen, ændrede krav til ens pas eller lignende vigtige informationer.

Hvis noget sådant sker, udsender jeg et ekstra nyhedsbrev med “Breaking News”. I kan naturligvis altid framelde jer igen. No hard feelings. Hvis I ønsker at afmelde nyhedsbrevet, skal I gøre det via det frameldingslink, der optræder nederst i alle mine nyhedsbreve.

Af Henrik Lange, Highways-USA.com