Modtag nyhedsbrevet fra Highways-USA.com

Rejsetips og USA inspiration i din indbakke
Jeg udsender et nyhedsbrev fra Highways-USA.com cirka tre gange om måneden, men i højsæsonen lidt oftere. Nyhedsbrevet indeholder masser af rejsetips og en opsummering af de seneste artikler bragt på Highways-USA.com. Desuden kan I få tips til rabatter og særlige tilbud.

I nyhedsbrevet kan I også følge med i, hvor og hvornår jeg holder online webinarer og hvornår jeg holder USA foredrag rundt om i Danmark – i det omfang jeg kender datoerne, når jeg sender nyhedsbrevet ud. I vil også få aktuelle opdateringer på, om der er ting, I skal være opmærksomme på i forhold til fx pasregler og indrejse i USA.

Tilmeld mig nyhedsbrevet

Jeg spammer ikke mine brugere, men…
I særlige tilfælde udsender jeg ekstra nyhedsbreve, hvis der pludselig opstår ekstraordinære situationer i USA, som kræver speciel opmærksomhed.

Et eksempel på det kunne være nedlukningen af den offentlig sektor i USA oktober 2013, hvor mange nationalparker lukkede ned over natten, da politikerne i Washington D.C. ikke kunne blive enige om et nyt offentligt budget, hvilket fik masser af nationalparker og offentlig museer til at lukke ned fra den ene dag til den anden. Men det kan også være justeringer i ESTA-formularen, ændrede krav til ens pas eller lignende vigtige informationer.

Hvis noget sådant sker, udsender jeg et ekstra nyhedsbrev med “Breaking News”. I kan naturligvis altid framelde jer igen. No hard feelings. Hvis I ønsker at afmelde nyhedsbrevet, skal I gøre det via det frameldingslink, der optræder nederst i alle mine nyhedsbreve.

Af Henrik Lange, Highways-USA.com

Henrik Lange fra Highways-USA.com

er en af Danmarks mest erfarne rejsejournalister, der har en unik ekspertviden om USA og Canada. Henrik har kørt USA tynd i udlejningsbiler og rejst rundt i motorhome i USA og Canada flere gange, og blev i 2012 kåret til Årets Rejsejournalist i Danmark. Han deltager hvert år på den store amerikanske rejsemesse, International Pow Wow (IPW) og er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Århus.

Der er lukket for kommentarer.