Få rejsetips og USA inspiration i din indbakke
Bliv tilmeldt mit nyhedsbrev og få masser af aktuelle rejsetips og nyheder fra USA målrettet alle jer, som planlægger en kør-selv-ferie i USA. I bliver bl.a. opdateret på, hvornår jeg holder webinarer (online foredrag), fysiske foredrag rundt om i Danmark, hvilke rejsemesser jeg deltager og naturligvis mine kommende reportagerejser. Nyhedsbrevet udsendes cirka en gang om ugen, og I kan naturligvis framelde jer når som helst.

Bliv tilmeldt nyhedsbrevet målrettet modtagere i Danmark:

Mit nyhedsbrev til læsere i Norge
Da jeg også har en del følgere i Norge, udsender jeg nu også et nyhedsbrev, som er målrettet mine norske brugere. Det norske nyhedsbrev er skrevet på dansk, men omhandler kun emner, som er relevante for norske læsere, fx nye udgivelser af mine rejseguider på norsk – men ikke ting som USA foredrag, webinarer eller rejsemesser i Danmark.

Bliv tilmeldt nyhedsbrevet målrettet modtagere i Norge:

Ekstra nyhedsbreve med “Breaking News”…
I særlige tilfælde udsender jeg ekstra nyhedsbreve, hvis der pludselig opstår ekstraordinære situationer i USA, som kræver speciel opmærksomhed.

Et eksempel på det kunne være nedlukningen af den offentlig sektor i USA december 2018, hvor mange nationalparker lukkede ned, da politikerne i Washington D.C. ikke kunne blive enige om et nyt offentligt budget, hvilket fik masser af nationalparker og offentlig museer til at lukke ned fra den ene dag til den anden. Men det kan også være justeringer i ESTA-formularen, ændrede krav til ens pas eller lignende vigtige informationer.

Hvis noget sådant sker, udsender jeg et ekstra nyhedsbrev med “Breaking News”. I kan naturligvis altid framelde jer igen. No hard feelings. Hvis I ønsker at afmelde nyhedsbrevet, skal I gøre det via det frameldingslink, der optræder nederst i alle mine nyhedsbreve.

Af Henrik Lange, Highways-USA.com