Billeje i USA kan være en stor post på feriebudgettet. Heldigvis kan medlemmer af fordels- og USA rejseklubben – Highways Academy – få mellem 10 % og op til 20 % rabat på deres billeje i USA, Canada og i resten verden. Rabatten skyldes en særlig rabataftale, jeg har indgået med AutoEurope, der formidler billeje over hele verden.


Få rabat på din billeje i USA

Udgiften til udlejningsbilen i USA kan godt gøre et stort indhug i dit feriebudget. Størrelsen på udgiften til billejen afhænger naturligvis af ting som valg af sæson, bilklasse, afhentningslokalitet, antallet af dage og flere andre parametre. Men generelt er tendensen, at det er blevet markant dyrere at booke udlejningsbil i USA her efter corona pandemien.

Heldigvis får medlemmer af fordels- og USA rejseklubben – Highways Academy – rabat på deres billeje i USA, hvis medlemmerne vælger at benytte sig af de rabataftale, der har adgang til via deres medlemskab af Highways Academy. En rabat, der også kan bruges på billeje i resten af verden, da medlemsrabatten ikke kun er begrænset til USA eller Canada.


Medlemsrabat på billeje via AutoEurope

Det er et samarbejdsaftale med AutoEurope, som formidler billeje over hele verden, der hjælper medlemmerne af Highways Academy med at få rabat på deres billeje i USA.

For mens de fleste af AutoEurope’s samarbejdspartnere optjener provision, når en kunde booker udlejningsbil i USA, så er aftalen med AutoEurope, at jeg ikke skal optjene provision, når medlemmerne af Highways Academy booker udlejningsbiler i USA.

I stedet sendes “besparelsen” – den ikke ubetalte provision – videre til Highways Academy medlemmerne i form af en rabat på op til 20 %. Dermed bliver der altså barberet op mellem 10 % og helt op til 20 % af prisen, når et Highways Academy medlem booker en udlejningsbil.

En så stor besparelse kan betyde en rabat på billeje i USA på op mod flere hunderede kroner. Dermed kan rabatten på billejen i nogle tilfælde mere end betale det første års medlemskab af Highways Academy

Læs mere om USA fordels- og USA rejseklubben på Highways-Academy.com

LIGE NU: Bliv medlem af Highways Academy for kun 597,- kr.!  Normalprisen er 798,- kr.!


Andre medlemsfordele med Highways Academy:
Få 10 % rabat på helikopterture over Grand Canyon
Få 20 % rabat på guidede cykelture i USA’s storbyer


Af Henrik Lange
Highways-USA.com + Highways-Academy.com
Journalistrejserådgiver og USA ekspert

Denne artikel er senest opdateret den 16. november 2023.