Nicksamerika – personligt testede rejser

Nicksamerika er som navnet antyder et rejsebureau, hvor fokus er på Amerika i bred forstand, hvilket både inkluderer USA, Canada og ikke mindst Hawaii. Nicolai Nyrop-Larsen er en af Danmarks mest erfarne Hawaii eksperter, og han sender hvert år mange danskere afsted om på den anden side af kloden til Hawaii – ofte i kombination med fx Californien og det vestlige USA.

Personligt testede rejseoplevelser
Vi har alle oplevet ferier, der var mere præget af frustration end af afslapning. Men der er tidspunkter i livet, hvor ingenting må gå galt. Den store rejse med hele familien eller bryllupsrejsen, som skal kunne mindes hele livet.

Så hvordan undgår man, at dårlig service, forsinkelser, skuffelser, flyselskabet eller hotelpersonalet får dig til at ønske, at I var blevet hjemme? Svaret er: Planlæg rejsen med én, som har været der selv.

Netop det koncept – at bygge et rejsebureau op på personlig erfaring – er en af grundstenene i Nicksamerika. De seneste 15 år har Nicolai Nyrop-Larsen (Nick) rejst USA, Canada og Hawaii tyndt. Og alene i 2018 brugte han sine erfaringer til at skræddersy drømmerejser til over 1.000 danskere.

Nicksamerika er grundlagt i 2008 og havde derfor 10 års jubilæum i 2018.

Lokalkendskab og indsigt
Hos Nicksamerika er det de personlige erfaringer, som er i fokus. Nicolai Nyrop-Larsen sætter således en ære i selv at have været på de destinationer og hoteller, han anbefaler sine kunder.

– Lokalkendskab er altafgørende, hvis man skal planlægge den perfekte rejse. Jeg har besøgt hvert eneste hotel, jeg anbefaler, jeg har spist på restauranterne og har været i lokalområdet og kender atmosfæren.

– Jeg ved, hvor de bedste hoteller ligger, og hvordan mine kunder kommer smartest fra A til B. Alle disse elementer kan man kun sammensætte rigtigt, hvis man selv har prøvet det på sin egen krop,” forklarer Nicolai Nyrup-Larsen, der i øvrigt selv har besøgt 20% af verdens lande.

Garanteret tilfredshed
Men selv med den bedste planlægning kan uheldet være ude. Som det nok eneste rejsebureau i branchen står Nick inde for ethvert udlæg, de rejsende måtte have, fx til hotelovernatning på grund af forsinkede fly eller lignende.

– Jeg har håndplukket alle destinationer, lufthavne, restauranter og hoteller. Så hvis noget som helst ikke lever op til forventningerne eller flyet er aflyst, så betaler jeg alle udlæg og sørger for hotel og flybilletter med det samme.

Nicolai Nyrop-Larsen står bag Nicksamerika
Det er altså skræddersyede oversøiske rejser til USA, Canada og Hawaii med afsæt i indgående lokalkendskab, der af udgangspunktet hos Nicksamerika, som har base på Frederiksberg.

Inden Nicolai Nyrop-Larsen blev selvstændig med Nicksamerika i 2008, har han bl.a. arbejdet som rejsekonsulent for FDM travel og Nyhavn Rejser. I Nyhavn Rejser var Nicolai også bryllupskoordinator og den erfaring har han taget med sig til Nicksamerika. Nicksamerika er medlem af Rejsegarantifonden (medlem nr. 2391).

Mere information om Nicksamerika på www.nicksamerika.dk
Se nogle af kundernes tilbagemeldinger og rejsebreve

Læs brugernes anmeldelser af Nicksamerika på Trust Pilot

Informationerne på denne side er senest opdateret den 28. november 2018.

Af Henrik Lange, Highways-USA.com

Henrik Lange fra Highways-USA.com

er en af Danmarks mest erfarne rejsejournalister, der har en unik ekspertviden om USA og Canada. Henrik har kørt USA tynd i udlejningsbiler og rejst rundt i motorhome i USA og Canada flere gange, og blev i 2012 kåret til Årets Rejsejournalist i Danmark. Han deltager hvert år på den store amerikanske rejsemesse, International Pow Wow (IPW) og er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Århus.

Der er lukket for kommentarer.