Pacific Tours – Stillehavsregionen med mere

Hos rejsebureauet Pacific Tours er fokus ikke overraskende på regionen omkring Stillehavet, hvilket bl.a. inkluderer New Zealand og Australien. Men USA grænser som bekendt også op til Stillehavet. Derfor er USA – og vel at mærke hele USA – også på agendaen hos Pacific Tours.

Stillehavskysten med Pacific Tours
Når det gælder USA, er det ikke overraskende især den vestlige del af USA, som er i fokus hos Pacific Tours. Således tilbyder Pacific Tours naturligvis flere forskellige ture ude langs USA’s Stillehavskyst.

Hvis I drømmer om at opleve Pacific Northwest med Washington State og Seattle samt den naturskønne stat Oregon, har Pacific Tours flere forskellige valgmuligheder. De omfatter bl.a. en tur, hvor der fokuseres på det Autentiske Oregon, hvor I kommer ud til den naturskønne Stillehavskyst, men også ind forbi den vibrerende og energiske storby Portland, hvor turen starter og slutter.

Drømmer I om at tage turen hele vejen ned langs den amerikanske Stillehavskyst fra Seattle i Washington State via Oregon og ned til Californien inklusive San Francisco med afslutning i Los Angeles, har Pacific Tours også den på programmet i form af The Pacific Tour. Her får I fantastiske naturoplevelser ude langs Stillehavskysten, plus unikke oplevelser inde i landet med bl.a. Mount Rainer National Park i Washington State og Crater Lake i Oregon samt ikke mindst de gigantiske redwood træer i det nordlige Californien.

Det sydvestlige USA med Pacific Tours
Hvis I drømmer jer ned i det sydvestlige USA med fx Californien, Grand Canyon og Las Vegas, har Pacific Tours valgt at tage afsæt i min 22 dages dag-for-dag rejseguide til Californien, Grand Canyon og Las Vegas. Her starter I i Los Angeles, inden turen byder på masser af fantastiske nationalparker som Grand Canyon og Yosemite, kombineret med storbyer som Las Vegas og San Francisco, inden I kører ned ad Highway 1 langs Stillehavskysten retur til Los Angeles.

Pakkerejsen hedder Californien og det sydvestlige USA. Som en særlig bonus får alle, der vælger at købe rejsen hos Pacific Tours, et gratis eksemplar af min 22 dages guide rundt i det sydvestlige USA, som indeholder en detaljeret kørselsvejledning til hele ruten – skrevet specifikt til danske kør-selv turister.

Pacific Tours har mange andre forslag til road trips rundt i det vestlige USA, men også til ture i andre dele af USA, som fx Rocky Mountains eller de amerikanske sydstater.

Pacific Tours kan også skræddersy jeres kør-selv ferie i USA, og I kan naturligvis frit vælge, om det skal være en kør-selv ferie med udlejningsbil kombineret med hyggelige hoteller og moteller eller om det skal være et motorhome kombineret med campingpladser, som skal være omdrejningspunkt for jeres ferie i USA.

Mange års erfaring med rejser til Stillehavsregionen
Pacific Tours deltager hvert år på feriemessen Ferie for Alle i Herning den sidste weekend i februar, hvilket også var tilfældet i 2019. Pacific Tours er også med den årlige rejsemesse i Øksnehallen på Vesterbro i København. Rejsemessen i Øksnehallen afholdes hvert år i midten af oktober.

Desuden er Pacific Tours et af de få danske rejsebureauer, som hvert år deltager på den store amerikanske rejsemesse IPW, hvor alle store aktører i den amerikanske rejsebranche mødes.

Hovedpersonen bag Pacific Tours er rejseekspert Michael Jensen, der har mange års erfaring med oversøiske rejser. Michael har tidligere været rejsekonsulent hos bl.a. Risskov Rejser og Spies Rejser, og har også tidligere arbejdet for en række norske rejsebureauer.

Rejser bestilt hos Pacific Tours har rejseformidleren Billetkontoret A/S som teknisk arrangør. Billetkontoret er registreret i Rejsegarantifonden og har medlemsnummer 650.

Læs meget mere om Pacific Tours på www.pacifictours.dk
Informationerne på denne side er senest opdateret den 21. januar 2019.

Af Henrik Lange, Highways-USA.com

Henrik Lange fra Highways-USA.com

er en af Danmarks mest erfarne rejsejournalister, der har en unik ekspertviden om USA og Canada. Henrik har kørt USA tynd i udlejningsbiler og rejst rundt i motorhome i USA og Canada flere gange, og blev i 2012 kåret til Årets Rejsejournalist i Danmark. Han deltager hvert år på den store amerikanske rejsemesse, International Pow Wow (IPW) og er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Århus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.