Risskov Rejser – kør selv ferie i USA og Canada

Risskov Rejser, der trods navnet har base i Randers, er et af Danmarks mest erfarne rejsebureauer på individuelle rejser til USA og Canada. Bureauet i Randers har over 25 års erfaring med rejser til USA, og er fx meget stærke på rådgivning omkring motorhome ferie i USA. Og så er klassisk jysk grundighed en af grundpillerne hos Risskov Rejser.

Motorhomes er et af specialerne
Det at opleve USA i et motorhome, er noget danskerne i den grad har taget til sig de senere år. Risskov Rejser har været med til at opdyrke markedet for motorhomeferie i USA, og bureauet var et af de første danske rejsebureauer, der fokuserede på den nye ferieform.

Risskov samarbejder bl.a. med Cruise America, den største udlejer af motorhomes i USA, men Risskov er også begyndt at samarbejde med udlejningsselskaberne Apollo og Road Bear, der udlejer mere luksuriøse motorhomes. Risskov Rejser kan derfor skræddersy en motorhomeferie i USA – alt efter ønsker til komfort og oplevelser.

Individuelle kør-selv rejser i USA og Canada
Risskov Rejser er med sine mange individuelle kør-selv pakker en af de største danske udbydere kør selv ferie i USA. I modsætning til mange af de andre rejsebureauer på det danske marked, har Risskov Rejser sammensat flere af sine individuelle kør-selv pakkerejser selv, baseret på kundernes erfaringer. Risskov inkluderer i flere af deres kør-selv pakker, at man overnatter på hoteller inde i selve nationalparkerne – og ikke på hoteller lige uden for parkerne.

Det gælder fx rundrejsen, Grand Tour of the West, der er Risskov Rejsers egen rundrejse, hvor man bl.a. overnatter på hoteller inde i Grand Canyon National Park og inde i Death Valley National Park. Desuden er der lagt ekstra dage ind til at opleve de forskellige parker, så rundrejsen ikke bliver for komprimeret.

En anden rundrejse, hvor der også er kælet for detaljen er Grand Tour of Florida, hvor man har 15 dage til at opleve det bedste af det sydlige Florida – og har god tid til at lade de mange indtryk bundfælle sig med flere overnatninger samme sted.

Inspiration gennem rejseforedrag
Ud over USA og Canada er Risskov Rejser også ganske stærke på Australien og New Zealand foruden storbyferie i Europa og grupperejser med dansk rejseleder. Risskov har en lang tradition for at holde inspirationsaftener for deres kunder, og jeg holder selv USA-foredrag for Risskov Rejser i både Randers og København.

Risskov Rejser stammer oprindeligt fra Risskov i Århus. Tilbage i 2008 tog bureauet navneforandring til Risskov Travel Partner efter en fusion mellem det tidligere Risskov Rejser fra Århus og Amerika Eksperten fra Randers. Men i 2016 droppede man tilføjelsen Travel Partner, og gik tilbage til det velkendte Risskov Rejser. Risskov åbnede i 2013 en ny afdeling i St. Kongensgade i København, og er således nu repræsenteret i både Randers og København.

Mere information om Risskov Rejser på www.risskovrejser.dk
Informationerne på denne side er senest opdateret den 12. december 2016.

Af Henrik Lange, Highways-USA.com

Henrik Lange fra Highways-USA.com

er en af Danmarks mest erfarne rejsejournalister, der har en unik ekspertviden om USA og Canada. Henrik har kørt USA tynd i udlejningsbiler og rejst rundt i motorhome i USA og Canada flere gange, og blev i 2012 kåret til Årets Rejsejournalist i Danmark. Han deltager hvert år på den store amerikanske rejsemesse, International Pow Wow (IPW) og er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Århus.

Der er lukket for kommentarer.