Stjernegaard Rejser: Kernen af den amerikanske drøm

Stjernegaard Rejsers hjerte banker for USA og det kan mærkes. Lige fra rejsen planlægges til I står midt i Guds eget land. Stjernegaard er kendt for veltilrettelagte rundrejser af høj kvalitet samt skræddersyede rejser, der rammer plet i de flestes rejsedrømme. Det er ikke uden grund, at rejsebureauet har modtaget en Danish Travel Award i kategorien ’Bedste ferierejsebureau 2017’.

Rundrejser I aldrig glemmer
Stjernegaard Rejser har det meste af verden som sin legeplads, og USA har en ganske særlig plads i Lyngby-bureauets hjerte. Med Stjernegaard kommer I helt ind til kernen af det ægte USA, hvad enten I har kastet jeres kærlighed på Vestens vilde landskaber, Sydens charme eller New Englands finkultur.

Vil I beriges og få en række intense oplevelser, har I valget mellem fire USA rundrejser. Vil I gå på opdagelse og udforske USA på egen hånd, er der ingen grænser for, hvor vejen kan føre jer hen.

Vælger I en af Stjernegaards fire tilrettelagte rundrejser, kan I ikke bare se frem til uforglemmelige oplevelser. I rejser i små grupper af max 25 personer i selskab med nogle af Danmarks dygtigste rejseledere – i små busser, som kan køre ad de mest charmerende ruter. Ruterne er strikket sammen, så I får flest mulige oplevelser og mindst mulig transporttid, og så er rundrejserne også skemalagt sådan, at I oplever de respektive regioner, når de tager sig allerbedst ud.

Stjernegaards rundrejser er måske ikke de billigste rundrejser, I kan finde. Til gengæld får I fuld valuta for pengene, intense oplevelser og stort set alle udflugter inkluderet.

Fire sider af USA
Tag med på eventyr gennem det vestlige USA og kør ad Highway 1’s smukkeste strækninger, videre over Golden Gate Bridge, gennem nationalparkerne og helt ind i ørkenen. Oplev nogle af landets vildeste landskaber og mærk pulsen i Los Angeles, San Fransisco og Las Vegas.

Foretrækker I det nordøstlige USA, kan I se frem til en kultur- og historiespækket rundrejse samt et møde med nogle af verdens mægtigste storbyer, mens det stadig er mildt i vejret i september. Som bonus tager I en afstikker til Niagara Falls, og I får således det prægtigste af naturen og kulturen på én rundrejse.

I Syden oplever I et USA, som leves i slowmotion, dog uden det bliver på bekostning af et væld af spændende oplevelser, der er linet op på en rute gennem skiftende, charmerende landskaber. På turen gennem det sydlige USA føres I langt tilbage i historien og hele vejen gennem landets musikalske genrer, alt imens I kommer tæt på nutidens amerikanere.

Er I til bredde vidder og vil I have det hele, skal I ikke snyde jer selv for et eventyr fra kyst til kyst. I oplever otte fascinerende nationalparker, landets mest charmerende storbyer, og så kommer I ikke mindst til at fornemme landets størrelse, når I kører i tog gennem øde dele af det gigantiske land.

Bliv inspireret til USA på din måde
USA er et kæmpemæssigt land, og det kan være svært at finde hoved og hale i, hvor rejsen skal gå hen. Skal det være et USA, der vækker minder om Borte med blæsten? Eller drømmer I om vilde bjørne og maleriske landskaber? Her kan Stjernegaards rejsekonsulenter inspirere jer.

En køretur gennem Californien står højt på ønskelisten hos de fleste. I skal selvfølgelig se San Fransisco, Highway 1 og Venice Beach. Men der er meget mere at komme efter. Tag et kig på Stjernegaard-guiden ’8 ting du ikke vidste, du skulle opleve i Californien’ og kom et skridt nærmere jeres drømmerejse.

Læs mere om Stjernegaards rejser til USA

Henrik Lange fra Highways-USA.com

er en af Danmarks mest erfarne rejsejournalister, der har en unik ekspertviden om USA og Canada. Henrik har kørt USA tynd i udlejningsbiler og rejst rundt i motorhome i USA og Canada flere gange, og blev i 2012 kåret til Årets Rejsejournalist i Danmark. Han deltager hvert år på den store amerikanske rejsemesse, International Pow Wow (IPW) og er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Århus.

Der er lukket for kommentarer.