USA Rejser – skræddersyede rejser til USA

Med over 35 års erfaring med rejser til USA, hører USA Rejser Strøget i København til i den tunge afdeling, når man ser ud over landskabet med et stigende antal rejsebureauer med fokus på USA. Kerneproduktet for USA Rejser er individuelt arrangerede kør-selv rejser til USA, hvor kunden får præcis den rejseoplevelse, som vedkommende efterspørger – hvad enten det er klassisk sommerferie med kør-selv ferie i det vestlige USA, storbyferie på Østkysten eller badeferie i Florida.

Individuelle rejser med fly og hotel
USA Rejser har specialiseret sig i at lave individuelle rejser til USA – og lytter i høj grad til, hvad kunden har af ønsker til oplevelser på deres USA-rejse. USA Rejser kan ud over den helt klassiske ferie i USA med ingredienser som flybilletter, billeje, motorhomes, hotelophold, også hjælpe med ophold i private villlaer eller ferieboliger, hvis man fx planlægger at holde ferie i Florida.

usarejser_logo_560x220

USA Rejser kan også hjælpe med booking af billetter til forlystelsesparker som fx Disney parkerne og Universal Studios. Ved at booke billetter på forhånd, kan man typisk få entrebilletterne billigere, end hvis man køber dem ved billetlugen på selve dagen.

Mange kunder vil også gerne have hjælp til at booke fx helikopture i New York eller hvis turen går til Vestkysten af USA have hjælp til at booke helikopterture over Grand Canyon, og det kan USA Rejser også hjælpe med. Det kan være lidt af jungle selv at booke disse billetter, da der findes adskillige operatører, der har et utal af forskellige tour-pakker med forskellige oplevelser inkluderet.

Også nicheprodukter som fx ranchophold og krydstogter i Caribien på mindre krydstogtskibe kan USA Rejser hjælpe med. USA Rejser har lavet egne aftaler med flere udbydere af bl.a. de såkaldte “Small Ship Crusing”-operatører.

Deltager på rejsemesser i USA og Danmark
Med sammenlagt cirka 100 besøg i USA, Canada og Mexico gennem tiden, har USA Rejsers rejsekonsulenter selv gennemtestet det Nordamerikanske kontinent, og bureauet har således været i samtlige af de nedre 48 stater. Man har dog stadig til gode at besøge Alaska og Hawaii.

USA Rejser deltager hvert år på den internationale fagmesse International Pow Wow, hvor rejsebureauer fra hele verden mødes med leverandører i USA for at høre om de seneste produktnyheder. USA Rejser har også en lang tradition for at være med på den store feriemesse i Herning, Ferie for Alle.

Danmarks ældste privatejede rejsebureau
USA Rejser udspringer af Norsk Rejsebureau, der er Danmarks ældste privatejede rejsebureau, etableret helt tilbage i 1909 og med en alder på over 100 år. Norsk Rejsebureau har ikke overraskende fokus på individuelle rejser til Norge.

Både USA Rejser og Norsk Rejsebureau sidder midt på Strøget kun et stenkast fra Rådhuspladsen på adressen Frederiksberggade 10, København K. Begge rejsebureauer har åbent for walk-in kunder mandag til fredag fra kl. 9.30 til kl. 17.00. Der er dog lukket på lørdage og søndage.

Mere information om USA Rejser på www.usarejser.dk
Informationerne på denne side er senest opdateret den 20. december 2016.

Af Henrik Lange, Highways-USA.com

Henrik Lange fra Highways-USA.com

er en af Danmarks mest erfarne rejsejournalister, der har en unik ekspertviden om USA og Canada. Henrik har kørt USA tynd i udlejningsbiler og rejst rundt i motorhome i USA og Canada flere gange, og blev i 2012 kåret til Årets Rejsejournalist i Danmark. Han deltager hvert år på den store amerikanske rejsemesse, International Pow Wow (IPW) og er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Århus.

Der er lukket for kommentarer.