USA Tours: Kør-selv ferie og rundrejse i USA

Rejsebureauet USA Tours har i løbet af få år vokset sig store på kør-selv ferie i USA. Bureauet har specialiseret sig i at lave individuelle kør-selv ferier med fly, hotel og udlejningsbil i USA. De fleste kunder hos USA Tours vælger en kør-selv ferie i Californien og det vestlige USA – eller alternativt Florida. Men også de amerikanske sydstater er en af USA Tours stærke sider.

Ingen faste pakkerejser
USA Tours har ingen fastlagte pakkerejser i deres bagkatalog, men skræddersyr altid individuelle kør-selv ture efter kundens ønsker og rejsebudget. Udgangspunktet er næsten altid fly, hoteller og udlejningsbil. For nylig er USATours også begyndt at fokusere på kør-selv ferie med motorhomes.

usatours_logo_560x120

USA Tours sig hovedsageligt inden for USA’s grænser, men laver dog også rejser til Canada og Mexico. Desuden kombinerer man gerne med en kør-selv ferie med Hawaii. Sydstaterne er en af USA Tours stærke sider. Det skyldes bl.a. grundlæggeren af USA Tours, Mikkel Jensens kærlighed til Syden i USA. USA Tours har de sidste par år også specialiseret sig i udlejning af motorhomes i USA.

Ud over at arrangere fly, hoteller og billeje, så hjælper bureauet også gerne med billetter til forlystelsesparker og udflugter undervejs. Og så ligger USA Tours efter eget udsagn mere vægt på beliggenheden af de valgte hoteller – mere end prisen på hotellet – når kundens hotel bliver valgt.

Ungt team med flere unge rejseagenter
USA Tours er generelt et “ungt” rejsebureau med mange unge rejsebureauagenter. Alle nye agenter har dog hver især egne erfaringer med USA med i bagagen, og har selv været i USA ved flere lejligheder – inden de begynder at rådgive andre om rejser til USA.

Ud over klassiske destinationer som det vestlige USA og Florida, har USA Tours inden for de sidste par år også udvidet porteføljen med rejser til Canada, Mexico og Alaska. Folkene bag USA Tours sælger efter eget udsagn ikke rejser til områder, de ikke selv har personlige erfaringer med.

Nu også i Sverige og Norge – og med Australien
USA Tours har også afdelinger i både Sverige og Norge også, ligeledes med navnet USA Tours. Desuden har man for et par år siden åbnet rejsebureauet Australia Tours, der opererer ud fra samme koncept som USA Tours – blot med Australien og New Zealand som fokusområde.

USA Tours driver også yderligere et USA rejsebureau med navnet American Travel, der fungerer som et sub brand. USA Tours flyttede i 2015 fra deres kontor på Frederiksberg, og sidder nu i nye lokaler placeret i Høje Taastrup.

Mere information om USA Tours på www.usatours.dk
Læs brugernes anmeldelser af USA Tours på Trust Pilot
Informationerne på denne side er senest opdateret den 20. december 2017.

Af Henrik Lange, Highways-USA.com

Henrik Lange fra Highways-USA.com

er en af Danmarks mest erfarne rejsejournalister, der har en unik ekspertviden om USA og Canada. Henrik har kørt USA tynd i udlejningsbiler og rejst rundt i motorhome i USA og Canada flere gange, og blev i 2012 kåret til Årets Rejsejournalist i Danmark. Han deltager hvert år på den store amerikanske rejsemesse, International Pow Wow (IPW) og er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Århus.

Der er lukket for kommentarer.