Risskov Rejser, der trods navnet har base i Randers, er et af Danmarks mest erfarne rejsebureauer på individuelle rejser til bl.a. USA og Canada. Bureauet i Randers har over 25 års erfaring med rejser til USA, og er fx meget stærke på rådgivning omkring autocamper-ferie i USA. Og så er klassisk jysk grundighed en af grundpillerne hos Risskov Rejser.

Kør-selv-ferie i bil og autocamper/ motorhomes er et af specialerne
Det at opleve USA i en autocamper, er noget danskerne i den grad har taget til sig de senere år. Risskov Rejser har været med til at opdyrke markedet for autocamper-ferie i USA, og bureauet var et af de første danske rejsebureauer, der fokuserede på den nye ferieform.

Risskov samarbejder bl.a. med Cruise America, den største udlejer af motorhomes/ autocampere i USA, men Risskov samarbejder også med udlejningsselskaberne Apollo og Road Bear, der udlejer mere luksuriøse motorhomes. Risskov Rejser kan derfor skræddersy en autocamper-ferie i USA – alt efter ønsker til komfort og oplevelser.

Grand Tour of the West i USA
Risskov Rejser er med sine mange individuelle kør-selv pakker en af de største danske udbydere af kør-selv-ferier i USA. I modsætning til mange af de andre rejsebureauer på det danske marked, har Risskov Rejser sammensat flere af sine individuelle kør-selv pakkerejser selv, baseret på egne erfaringer og kundernes tilbagemeldinger. Risskov inkluderer i flere af deres kør-selv pakker, at man overnatter på hoteller inde i selve nationalparkerne – og ikke på hoteller lige uden for parkerne.

Det gælder fx rundrejsen, Grand Tour of the West, der er Risskov Rejsers egen rundrejse, hvor man bl.a. overnatter på hoteller inde i Grand Canyon National Park og inde i Death Valley National Park. Desuden er der lagt ekstra dage ind til at opleve de forskellige parker, så rundrejsen ikke bliver for komprimeret.

Risskovs Grand Tour of the West er et godt bud på en familieferie i det vestlige USA, hvor der er tid til at absorbere de mange indtryk – og hvor man lige får mulighed for at trække vejret og slappe af mellem de relativt længe strækninger, der trods alt skal tilbagelægges, når man kører rundt i det vestlige USA.

En anden rundrejse, hvor der også er kælet for detaljen er Grand Tour of Florida, hvor man har lige godt to uger til at opleve det bedste af det sydlige Florida – og har god tid til at lade de mange indtryk bundfælle sig med flere overnatninger samme sted.

Grand Tour of Florida er et godt bud på en familievenlig kør-selv ferie i form af et forholdsvis afslappet møde med Florida – uden stress – og med god tid til de fleste seværdigheder undervejs.

Inspiration gennem rejseforedrag – både grupperejser og skræddersyede eventyr
Ud over USA og Canada er Risskov Rejser også stærke på Australien og New Zealand foruden grupperejser med dansk rejseleder til hele verden. Risskov har en lang tradition for at holde gratis inspirationsaftener for deres kunder på deres kontorer i Randers og København, og det er også altid muligt at booke sin egen rejseekspert, hvis man har brug for det.

Risskov Rejser stammer oprindeligt fra Risskov i Århus. Tilbage i 2008 tog bureauet navneforandring til Risskov Travel Partner efter en fusion mellem det tidligere Risskov Rejser fra Århus og Amerika Eksperten fra Randers. I 2016 droppede man tilføjelsen Travel Partner, og gik tilbage til det velkendte Risskov Rejser. Risskov åbnede i 2013 en ny afdeling i St. Kongensgade i København, og er således nu repræsenteret i både Randers og København.

Mere information om Risskov Rejser på www.risskovrejser.dk
Informationerne på denne side er senest opdateret den 27. april 2021.

Af Henrik Lange, Highways-USA.com