NYHED: 21 dages rejseplan til
Rocky Mountains

Detaljeret dag-for-dag rejseplan og rutebeskrivelse til 21 dages kør-selv ferie i Colorado, South Dakota, Wyoming og Utah. 

Med udgangspunkt i Denver Colorado har jeg lavet en 21 dages rejseplan til kør-selv ferie i lejebil
gennem Rocky Mountains og beskrevet de oplevelser,
jeg personligt ikke vil gå glip af undervejs.

Henrik Lange, Highways-USA.com

Få det bedste ud af jeres ferie i Rocky Mountains 

Helt NY 2018 rejseplan til Rocky Mountains:

  1. Få den mest detaljerede rejseguide på dansk til Rocky Mountans i USA inklusiv Colorado, South Dakota, Wyoming og Utah - fordelt på 95 sider med detaljerede dag-for-dag beskrivelser.
  2. Over 21 dage guides I fra Denver Colorado via Rocky Mountains National Park og Black Hills i South Dakota samt Devils Tower i Wyoming over til Yellowstone National Park og ned til Arches og Canyonlands i Utah. Videre til Mesa Verde National Park med indianerruiner i Colorado, og dernæst op gennem det bjergrige sydvestlige Colorado ad Million Dollar Highway via minebyen Ouray forbi Black Canyon of the Gunnison og så retur til Denver.
  3. Min nye 21 dages dag-for-dag guide til Rocky Mountains er testet og gennemkørt i maj 2018, og indeholder detaljerede dag-til-dag beskrivelser af store og små seværdigheder, attraktioner og oplevelser samt forslag til naturskønne landeveje mellem de større byer - med udgangspunkt i de officielle vejnumre.
  4. Dag-for-dag rejseplanen er layoutet som e-bog i pdf-format med artikler om byer, seværdigheder og oplevelser langs ruten hver dag inklusiv fotos og relevante links til yderligere information.
  5. Den 95 sider store rejseplan indeholder ud over 114 fotos også den mest detaljerede beskrivelse af Yellowstone National Park og Grand Teton National Park udgivet på dansk.
  6. Få en gratis smagsprøve: Download 15 sider fra rejseplanen HELT gratis: 21 dages rejseplan til Rocky Mountains

Mød USA eksperten og journalisten, Henrik Lange

Henrik Lange, redaktør på Highways-USA.com, er en af Danmarks mest erfarne rejsejournalister. Han har en unik ekspertviden om kør-selv ferie i USA og Canada samt amerikanske samfundsforhold. Henrik har kørt USA tynd i udlejningsbiler samt rejst rundt i motorhomes i USA i flere omgange. I 2012 blev han kåret til Årets Rejsejournalist i Danmark.
 
Han er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og holder hvert år rejseforedrag om USA for bl.a. rejsebureauer som FDM travel, MyPlanet, USA Rejser samt virksomheder, biblioteker, foreninger, m.v.
 
Desuden deltager Henrik hvert år i USA's største rejsefagmesse IPW, hvor den amerikanske rejsebranche, der inkluderer delstater, storbyer, hotelkæder, forlystelsesparker, seværdigheder, myndigheder m.v. mødes med rejsebureauer og inviterede journalister fra hele verden.
 
Henrik startede i øvrigt sin karriere som USA ekspert ved at rejse rundt i det amerikanske midtvesten og USA's sydstater tilbage i 1990'erne som limonadesælger sammen med en amerikansk familie.