NYHED: Ny e-bog til Route 66 på dansk - fra Chicago til L.A.

Den hidtil mest detaljerede guide på dansk til Route 66, der i detaljer beskriver den 4.000 kilometer lange rute fra Chicago til Stillehavet. 

Jeg har udvalgt min personlige favoritrute til Route 66, og skrevet en detaljeret rutevejledning til hele strækningen fra Chicago til Santa Monica, så folk får den mest optimale oplevelse af Route 66.

Henrik Lange, Highways-USA.com

Køb e-bogen og få det fulde udbytte af jeres kommende tur på Route 66 

Køb min e-bog om Route 66

Det indeholder min helt nye e-bog om Route 66

Få det optimale ud af jeres tur på Route 66

  1. Stat for stat guider jeg jer ud på Route 66 med mine detaljerede rutebeskrivelser. Jeg har valgt den rute, som er min foretrukne personlige favoritrute - hele vejen fra Chicago til Los Angeles.
  2. Rutebeskrivelsen beskriver Route 66's forløb fra stat til stat, fra by til by, fra motorvejsexit til næste afkørsel, nogle gange fra vejkryds til vejkryds - og helt ned til de enkelte vejnavne i flere tilfælde.
  3. Undervejs i bogen finder I uddybende artikler og portrætter af byer og seværdigheder, som er særligt interessante på ruten.
  4. Jeg indleder bogen med en introduktion til Route 66, så den historiske og kulturelle baggrund er på plads. I får naturligvis også et afsnit med praktiske tips til brug af bogen ude på Route 66.
  5. I alt indeholder e-bogen 40 artikler fordelt på i alt 135 tætskrevne sider og masser af friske fotos fra min seneste tur på Route 66.
  6. Få en gratis smagsprøve på min e-bog: Download et kapitel fra bogen helt gratis: Route 66 gennem det vestlige Oklahoma

Mød forfatteren bag e-bogen, Henrik Lange

Henrik Lange, redaktør på Highways-USA.com, er en af Danmarks mest erfarne rejsejournalister. Han har en unik ekspertviden om kør-selv ferie i USA og Canada samt amerikanske samfundsforhold. Henrik har kørt USA tynd i udlejningsbiler samt rejst rundt i motorhomes i USA i flere omgange. I 2012 blev han kåret til Årets Rejsejournalist i Danmark.
 
Han er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og holder hvert år rejseforedrag om USA for bl.a. rejsebureauer som FDM travel, MyPlanet, USA Rejser samt virksomheder, biblioteker, foreninger, m.v.
 
Desuden deltager Henrik hvert år i USA's største rejsefagmesse IPW, hvor den amerikanske rejsebranche, der inkluderer delstater, storbyer, hotelkæder, forlystelsesparker, seværdigheder, myndigheder m.v. mødes med rejsebureauer og inviterede journalister fra hele verden.
 
Henrik startede i øvrigt sin karriere som USA ekspert ved at rejse rundt i det amerikanske midtvesten og USA's sydstater tilbage i 1990'erne som limonadesælger sammen med en amerikansk familie.

Følg Highways-USA.com