CityPass rabat: Seværdigheder i San Francisco

CityPass til San Francisco giver jer gratis adgang til en række seværdigheder i San Francsco – plus 7 dages gratis transport i Downtown San Francisco med de berømte kabelsporvogne, bybusser og de almindelige elektriske sporvogne. Med et CityPass kan I spare op til 42 % på billetprisen, sammenlignet med prisen på billetter købt ved indgangen.

Rabat på seværdigheder i San Francisco – CityPass

Klassiske attraktioner i San Francisco
CityPass’ pakke af seværdigheder i San Francisco omfatter adgang til California Academy of Sciences, det bedste og største naturvidenskabelig museum i Californien. Desuden indeholder San Franciscos CityPass også en sejltur ud på San Francisco Bay under bl.a. Golden Gate Bridge med Blue & Gold Fleet Cruises. Der sejles også forbi Alcatraz, men ikke ind til øen.

Desuden får I en billet med kunstmuseet De Young Museum, der ligger lige over for California Academy of Sciences. Vil I ikke have kunst, så kan I i stedet besøge det populærvidenskabelige Exploratorium, der i 2012 flyttede ned i et helt nyt museum på Fisherman’s Wharf ved Pier 15.

I får også adgang til Aquarium of the Bay nede ved Pier 39. Monterey Bay Aquarium, der indtil 2016 også var med i CityPass San Francisco, er desværre ikke længere en del af rabatpakken.

Sidst men ikke mindst, så indeholder CityPass San Francisco også op til 7 dages fri transport med de berømte kabelsporvogne i Downtown San Francisco samt bybusser, metro og elektriske sporvogne i San Francisco Downtown – men dog ikke regionaltogene, kaldet BART.

Kuponhæfter med rabat
CityPass fungerer på den måde, at I køber jeres CityPass til San Francisco eller en anden amerikansk storby på websitet CityPass.com. I forbindelse med købet printer I en voucher ud, som så ombyttes til et CityPass kuponhæfte på den første attraktion i San Francisco, I ønsker at besøge.

Bemærk i den forbindelse, at I først kan køre gratis med sporvogne og busser i San Francisco, når I HAR fået udleveret jeres kuponhæfte. I kan altså ikke vise jeres udprintede CityPass voucher, men skal have den ombyttet til et kuponhæfte, før I kan køre gratis med sporvogne og busser i San Francisco.

Bemærk: I må ikke selv rive CityPass kuponerne ud af kuponhæftet. Gør I det, bliver kuponerne værdiløse. I afleverer derfor HELE kuponhæftet i billetlugen ved hver attraktion, hvorefter de ansatte i billetkontoret river CityPass kuponen ud og udleverer de relevante billetter sammen med kuponhæftet med de resterende rabatkuponer.

Tilvalg på udvalgte seværdigheder
En CityPass billet til en seværdighed er som udgangspunkt lig med en standard billet til den pågældende seværdighed. Men nogle steder kan I tilkøbe forskellige ekstra muligheder. Det gælder fx hos Blue & Gold Fleet, hvor I i stedet for den klassiske standard tur på en time for 5 dollars ekstra kan opgradere til en halvanden times tur, der fokuserer på Alcatraz og de flugtforsøg, der har været fra fængselsøen. I kommer dog ikke i land på Alcatraz. Her skal I i stedet benytte operatøren Alcatraz Cruises, som jeres CityPass til San Francisco ikke omfatter.

På De Young Museum giver CityPass billetten adgang til museets permanente samling. Hvis I vil se nogle af de skiftende udstillinger, skal der tilkøbes adgang til disse udstillinger – typisk 10 dollars pr. særudstilling. I kan også fravælge De Young Museum og i stedet besøge det nye Exploratorium ved Pier 15, et slags eksperimentarium med diverse sanseoplevelser og interaktive udstillinger.

Rabat på seværdigheder i San Francisco – CityPass

Highways optjener provision, hvis I vælger at købe jeres CityPass pakker via Highways-USA.com. Prisen for jer som kunde er den samme, uanset om I vælger at købe jeres CityPass via Highways-USA.com eller andre kanaler. Den optjente provision bliver brugt til nye reportagerejser til USA, men også til investeringer i at videreudvikle Highways-USA.com. Tak for jeres opbakning.

Af Henrik Lange, Highways-USA.com

Henrik Lange fra Highways-USA.com

er en af Danmarks mest erfarne rejsejournalister, der har en unik ekspertviden om USA og Canada. Henrik har kørt USA tynd i udlejningsbiler og rejst rundt i motorhome i USA og Canada flere gange, og blev i 2012 kåret til Årets Rejsejournalist i Danmark. Han deltager hvert år på den store amerikanske rejsemesse, International Pow Wow (IPW) og er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Århus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.