CityPass til San Francisco er en rabatpakke, der giver adgang til en række populære seværdigheder i San Francisco. Rabatpakken er dog ikke helt så attraktiv som tidligere, hvor pakken også inkluderede offentlig transport i San Francisco med bl.a. sporvogne og busser. Den mulighed er ikke længere en del af CityPass til San Francisco.


Rabat til velkendte attraktioner i San Francisco

CityPass tilbyder rabatpakker til forskellige amerikanske storbyer, og CityPass’ rabatpakke til San Francisco har traditionelt været en af de mest attraktive rabatpakker i CityPass familien. Attraktionsværdien er dog faldet noget, efter at rabatpakken til San Francisco ikke længere inkluderer offentlig transport med bl.a. sporvogne og busser i San Francisco – noget der ellers er rigtig attraktivt, da de færreste internationale turister vælger at bruge deres udlejningsbil i San Francisco.

Så hvor det tidligere var en “no brainer” at anbefale et CityPass til San Francisco, skal I her i 2022 kigge lidt nærmere på, om rabatpakken nu også er relevant for jer – alt efter, hvad I vil opleve i byen.


CityPass til San Francisco findes i 2 udgaver:

  • CityPass San Francisco (den klassiske rabatpakke)
  • San Francisco C3 (ny pakke med 3 “vælg selv” seværdigheder)

Hidtil har det klassiske CityPass San Francisco været det mest oplagte valg. Men her i 2022 vil jeg anbefale, at I vender blikket mod C3 udgaven, der giver jer større valgfrihed.

C3 pakken giver jer nemlig adgang til 3 valgfrie seværdigheder ud af 9 mulige, og dermed vælger I selv hvilke 3 oplevelser/ attraktioner, I vil opleve med jeres C3 CityPass. Når I har besøgt 3 attraktioner ud af de 9 seværdigheder, I kan vælge mellem, har I populært sagt opbrugt jeres C3 “klippekort”.


Vælg mellem disse attraktioner med C3:

  • 1 times minicruise ud forbi Golden Gate Bridge
  • Aquarium of the Bay ved Pier 39
  • California Academy of Sciences
  • Walt Disney Family Museum
  • San Francisco Museum of Modern Art
  • … og et par andre seværdigheder

Hvis mindst 3 af de ovenstående attraktioner står højt på jeres ønskeliste over oplevelser i San Francisco, kan I spare cirka 40 % på billetprisen ved at anskaffe jer en C3 rabatpakke fra CityPass.

Men hvis ikke, skal I naturligvis lade være. Der er nemlig andre populære attraktioner i San Francisco, der ikke indgår i rabatpakken.


Attraktioner i San Francisco, der IKKE indgår i C3 rabatpakken:

  • Transport med sporvogne og busser i San Francisco
  • Adgang til Alcatraz, inkl. sejltur og adgang til øen


Fremvis din C3 billet på mobilen – eller print den ud 

Når du bestiller et C3 CityPass, får du billetten/ rabatpasset leveret pr. e-mail som en mobilbillet, du fremviser ved hver enkelt attraktion. Du kan dog også vælge at printe billetten ud og så fremvise papirbilletten ved hver attraktion, hvis du ikke vil være afhængig af din mobil.

Når CityPass’et først er aktiveret ved første attraktion, har du op til 9 dage (inkl. første dag) til at besøge de øvrige inkluderede attraktioner, hvorefter CityPass’et udløber. Bemærk også, at hver attraktion kun kan besøges en gang. C3 CityPass’et bliver naturligvis ugyldigt, når du har besøgt de 3 valgte attraktioner.

Hvis du i stedet vælger det klassiske San Francisco CityPass og køber det “on location” i San Francisco hos en af de deltagende attraktioner, får du udleveret et fysisk plastickort, der så fungerer som billet. Men C3 løsningen er helt igennem digital. Førhen bestod CityPass’ rabatpakker af kuponhæfter. Kuponhæfterne er nu droppet i forbindelse med overgangen til en mere digital løsning.

Både C3 CityPass og det klassiske San Francisco CityPass skal aktiveres inden for 12 måneder efter bestillingen for at være gyldige. Ikke aktiverede CityPass kan refunderes op til 12 måneder efter bestillingsdatoen.

Få rabat på seværdigheder i San Francisco med CityPass


Mere om rabatpakker i Californien:

Rabatpakken Go City Los Angeles
Rabatpakken Go City San Diego


Informationerne på denne side er senest opdateret den 7. juli 2022.

Af Henrik Lange
Highways-USA.com + Highways-Academy.com
Journalistrejserådgiver og USA ekspert