Hoteller og overnatning i San Francisco
Hoteller ved San Francisco International Airport

Hoteller ved Fisherman’s Wharf
Fisherman’s Wharf er den store turistmagnet i San Francisco, og derfor ligger der naturligvis en stribe hoteller i nabolaget. Vælger I at bo ved Fisherman’s Wharf, bor I meget centralt, og har måske endda udsigt til Golden Gate Bridge. I hvert fald er der højest 15 minutters gang til de både, der sejler til Alcatraz. Desuden er både Fisherman’s Wharf og forlystelsescentret Pier 39 lige rundt om hjørnet.

Det er bl.a. hotelkæder som Holiday Inn, Courtyard by Marriott, Marriott, og det tidligere Sheraton, som nu hedder RIU Plaza, der har hoteller ved Fisherman’s Wharf. Desuden har hotelkæden Kimpton et meget lækkert hotel ved Fisherman’s Wharf, Argonaut Hotel

Hoteller ved Union Square i San Francisco
Vil I opleve en knapt så turistet udgave af San Francisco som ved Fisherman’s Wharf, så overvej i stedet et hotel i nærheden af Union Square, San Franciscos Rådhusplads. Her bor I stadig utrolig centralt i gåafstand af fx Chinatown og resten af Downtown, og I kan hoppe på kabelsporvognen på Union Square – eller gå ned til Market Street, hvor I kan tage San Franciscos Metro rundt i byen.

Da Union Square ligger midt i San Francisco og tæt på forretningskvarteret, er det de dyre hotelkæder, der har hoteller her. Så billigt bliver det aldrig. Jeg har selv boet på det udmærkede Handlery Union Spuare Hotel, der ligger super godt placeret kun et stenkast fra Union Square. Hotellet er et “boutique hotel” med en række eksklusive butikker i stueetagen og en hyggelig gårdhave med swimmingpool.

Hotelkæde Kimpton havde tidligere en stribe lækre hoteller i San Francisco, men de har alle skifte navne de senere år, angiveligt p.g.a. af en konflikt omkring organisering med den lokale fagforening i San Francisco. Således har det tidligere Hotel Monaco, skifte navn til The Marker, det tidligere Hotel Palomar har skiftet navn til Hotel Zelos og det tidligere Prescott Hotel har skiftet navn til Hotel Zeppelin. Alle tre hoteller ligger dog fortsat i gå afstand af Union Square.

Hoteller og moteller langs Lombard Street
Har du en udlejningsbil, mens du opholder dig i San Francisco, kan det blive en særdeles dyr fornøjelse at vælge et hotel Downtown, da parkering natten over er en kostbar affære i San Francisco. Et alternativ kunne være et af motellerne langs Lombards Street på U.S. 101 syd for Golden Gate Bridge. Her finder du en stribe moteller, hvor du kan få overnatning til mere moderate priser end i selve Downtown.

Langs Lombard Street og U.S. 101 finder du alle de store motelkæder som Super 8, Days Inn Lombard Street, Howard Johnson, Alpha Inn & Suites og lokale, individuelle moteller som Surf Motel, Presidio Inn, Chelsea Inn og flere andre lokale og prisbillige moteller.

Hoteller ved San Francisco International Airport
Skal I flyve hjem fra San Francisco International Airport – måske tidligt om morgenen – kan det være end god ide at tage et hotel ved lufthavnen, der ligger 20 minutters kørsel syd for San Francisco.

San Francisco International Airport ligger ved forstaden San Bruno, og her ligger der en hel stribe af hoteller både nord og syd for lufthavnen langs med motorvejskorridoren U.S. 101 – både lidt dyrere forretningshoteller som Fairfield Inn & Suites og Westin samt en stribe budget moteller som Days Inn, Travelodge og Holiday Inn Express

Hoteller og overnatning i San Francisco
Hoteller ved San Francisco International Airport

Af Henrik Lange, Highways-USA.com

Jeg optjener provision, når I vælger at booke hoteller og overnatning i San Francisco via Highways-USA.com Indtægterne bliver bl.a. brugt til nye reportagerejser til USA, men også til investeringer i at videreudvikle Highways-USA.com. Mange tak for jeres opbakning.