NYHET: 22 dagers reiseplan til det sørvestlige USA

Detaljert dag-for-dag reiseplan og rutebeskrivelse for 22 dagers kjør-selv ferie i California, Arizona, Utah og Nevada.

Med utgangspunkt i Los Angeles har jeg laget en 22 dagers reiseplan for kjør-selv ferie i California og til Grand Canyon og Las Vegas, og beskrevet de opplevelsene jeg ikke vil gå glipp av underveis.

Henrik Lange, redaktør Highways-USA.com

Få det beste ut av ferien deres i det sørvestlige USA 

Dette er inkludert i min 22 dagers reiseplan:

  1. Reiseplanen beskriver min anbefalte reiserute dag-for-dag for 22 dager gjennom California, til Grand Canyon, opp forbi Utah, ned til Las Vegas, opp til San Francisco og retur til Los Angeles.
  2. Reiseretningen er "mot klokken" fra Los Angeles via Joshua Tree og Route 66 til Grand Canyon, opp til Bryce Canyon og Zion i Utah, ned til Las Vegas, videre gjennom Death Valley opp til Yosemite, ut til San Francisco og nedover Highway 1 tilbake til Los Angeles.
  3. Ruten er skreddersydd for familier med større barn som vil oppleve de klassiske attraksjonene i California, Grand Canyon og Las Vegas, og som har tre uker å bruke på turen gjennom California og det sørvestlige USA.
  4. Reiseplanen inneholder dag-til-dag beskrivelser av store og små severdigheter, forslag til vakre landeveier mellom de større byene, samt attraksjoner og opplevelser underveis som man typisk ikke selv ville ha funnet eller oppdaget - med utgangspunkt i offisielle veinumre og avkjørsels-/eksitnumre på motorveiene.
  5. Dag-for-dag reiseplanen er produsert som e-bok i pdf-format med artikler om byer, severdigheter og opplevelser langs reiseruten hver dag inklusive bilder og lenker til ytterligere informasjon.

Møt USA-ekspert og reiselivsjournalist, Henrik Lange

Henrik Lange, redaktør for Highways-USA.com, er en av Nordens mest erfarne reiselivsjournalister. Han har unike ekspertkunnskaper om kjør-selv ferie i USA og Canada, samt om amerikanske samfunnsforhold. Henrik har kjørt USA rundt i leiebiler og reist rundt i bobiler i USA i flere omganger. I 2012 ble han kåret til Årets Rejsejournalist i Danmark.
 
Han er utdannet ved Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og holder hvert år flere reiseforedrag om USA for bl.a. reisebyråer, virksomheter, biblioteker, foreninger, m.v.
 
Dessuten deltar Henrik hvert år på USAs største reiselivsfagmesse IPW, hvor den amerikanske reisebransjen, som inkluderer delstater, storbyer, hotellkjeder, forlystelsesparker, severdigheter, myndigheter m.v., møtes sammen med reisebyråer og inviterte journalister fra hele verden.
 
Henrik begynte for øvrig sin karriere som USA-ekspert  ved å reise rundt i Midt-Vesten og sørstatene på 1990-tallet som limonadeselger sammen med en amerikansk familie.