NY guide til USA's Stillehavskyst

NYHED: Dansk guide til USA's Stillehavskyst fra Seattle til San Francisco. Få opskriften på en unik naturskøn tur gennem Washington State, Oregon og det nordlige Californien 

The Pacific Northwest med Washington State og Oregon er et helt fantastisk hjørne af USA. Læg hertil de gigantiske redwoodtræer i det nordlige Californien, og så har I en af verdens smukkeste kyststrækninger med en unik natur og et forrygende dyreliv.

Henrik Lange, redaktør Highways-USA.com

Få inspiration til en af USA's smukkeste regioner: Stillehavskysten fra Seattle i nord til San Francisco i Californien

Stillehavskysten på 11 dage

Det indeholder min guide til USA's Stillehavskyst

 1. Detaljeret dag-for-dag rejseplan på 11 dage til ruten ned langs USA's Stillehavskyst fra Seattle i Washington til San Francisco 
 2. I får overblik over alle oplevelser og seværdigheder langs U.S. 101 gennem Washington State og Oregon samt Californiens Highway 1 i det nordlige Californien nord for San Francisco
 3. Den anbefalede rute følger kysten langs Stillehavet, så I hver eneste dag har havudsigt over Stillehavet indtil flere gange.
 4. Guiden indeholder helt bevidst IKKE forslag til afstikkere væk
  fra kysten ind i landet
  . Ruten har med vilje et maritimt udtryk
 5. I får masser af insider tips og anekdoter om knapt så kendte oplevelser, I nemt kan overse som førstegangsturister
 6. Seattle som storby (og startby) præsenteres i et særligt portræt
 7. Få en gratis smagsprøve på min e-guide: Download 12 sider fra guiden helt gratis: Stillehavskysten fra Seattle til San Francisco

Mød forfatteren bag e-bogen, Henrik Lange

Henrik Lange, redaktør på Highways-USA.com, er en af Danmarks mest erfarne rejsejournalister. Han har en unik ekspertviden om kør-selv ferie i USA og Canada samt amerikanske samfundsforhold. Henrik har kørt USA tynd i udlejningsbiler samt rejst rundt i motorhomes i USA i flere omgange. I 2012 blev han kåret til Årets Rejsejournalist i Danmark.
 
Han er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og holder hvert år rejseforedrag om USA for bl.a. rejsebureauer som FDM travel, MyPlanet, USA Rejser samt virksomheder, biblioteker, foreninger, m.v.
 
Desuden deltager Henrik hvert år i USA's største rejsefagmesse IPW, hvor den amerikanske rejsebranche, der inkluderer delstater, storbyer, hotelkæder, forlystelsesparker, seværdigheder, myndigheder m.v. mødes med rejsebureauer og inviterede journalister fra hele verden.
 
Henrik startede i øvrigt sin karriere som USA ekspert ved at rejse rundt i det amerikanske midtvesten og USA's sydstater tilbage i 1990'erne som limonadesælger sammen med en amerikansk familie.