NYHED: 18 dages  kør-selv rejseplan til Sydstaterne

Detaljeret dag-for-dag rejseplan og rutebeskrivelse til 18 dages ferie i Sydstaterne 
inklusiv New Orleans, Nashville og Memphis

Sydstaterne Louisiana, Mississippi og Tennessee er et unikt område af USA, både historisk, kulturelt og naturmæssigt. Et for mange ukendt hjørne af USA, der har haft enorm kulturel betydning for hele USA.

Henrik Lange, redaktør Highways-USA.com

Få en personlig introduktion til USA's sydstater 

Dette er inkluderet i min 18 dages rejseplan:

  1. Rejseplanen beskriver min anbefalede rejserute gennem de amerikanske sydstater Louisiana, Mississippi, Alabama og Tennessee med start i New Orleans, op ad det historiske Natchez Trace Parkway til Nashville og derfra videre til Memphis med Elvis Presley's Graceland og så ned ad U.S. 61 langs Mississippi floden.
  2. Med udgangspunkt i New Orleans beskriver jeg rejseruten op den naturskønne og historiske handelsrute Natchez Trace Parkway til Nashville i Tennessee, videre til Memphis i Tenessee med Elvis Presley's Graceland og det historiske Sun Studio og derfra ned langs Mississippi floden ad The Great River Road og U.S. 61 gennem Mississippi deltaet tilbage til New Orleans i Louisana.
  3. Temaet for dag-for-dag rejseplanen er amerikansk musikkultur med Elvis Presley, rock'n'roll, soul, blues, jazz og country musik. Desuden indeholder ruten historiske elementer relateret til den amerikanske borgerkrig, 2. verdenskrig samt kampen for lige borgerrettigheder i USA i 1960'erne. Ruten byder også på unikke og naturskønne oplevelser rundt i hele Mississippi deltaet.
  4. Ruten er skræddersyet til voksne, der ønsker at opleve og komme helt tæt på en autendisk, men ukendt del af USA med fokus på amerikansk historie, musikkultur og samfundsforhold i USA.
  5. Rejseplanen indeholder dag-til-dag beskrivelser af store og små seværdigheder, forslag til smukke landeveje mellem de større byer samt attraktioner og oplevelser undervejs, som man typisk ikke selv ville finde eller opdage - med udgangspunkt i de officielle vejnumre og frakørsels-/ exitnumre på motorvejene.
  6. Dag-for-dag rejseplanen er layoutet som e-bog i pdf-format med artikler om byer, seværdigheder og oplevelser langs rejseruten hver dag inklusiv fotos og relevante links til yderligere information.
  7. Få en gratis smagsprøve: Download 9 sider fra e-bogen med min beskrivelse af dag 11., 12 og 13 på Natchez Trace Parkway

Mød USA eksperten og journalisten, Henrik Lange

Henrik Lange, redaktør på Highways-USA.com, er en af Danmarks mest erfarne rejsejournalister. Han har en unik ekspertviden om kør-selv ferie i USA og Canada samt amerikanske samfundsforhold. Henrik har kørt USA tynd i udlejningsbiler samt rejst rundt i motorhomes i USA i flere omgange. I 2012 blev han kåret til Årets Rejsejournalist i Danmark.
 
Han er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og holder hvert år rejseforedrag om USA for bl.a. rejsebureauer som FDM travel, MyPlanet, USA Rejser samt virksomheder, biblioteker, foreninger, m.v.
 
Desuden deltager Henrik hvert år i USA's største rejsefagmesse IPW, hvor den amerikanske rejsebranche, der inkluderer delstater, storbyer, hotelkæder, forlystelsesparker, seværdigheder, myndigheder m.v. mødes med rejsebureauer og inviterede journalister fra hele verden.
 
Henrik startede i øvrigt sin karriere som USA ekspert ved at rejse rundt i det amerikanske midtvesten og USA's sydstater tilbage i 1990'erne som limonadesælger sammen med en amerikansk familie.