NYHED: 23 dages rejseplan til Texas, New Mexico, Arizona

Detaljeret dag-for-dag rejseplan og rutebeskrivelse til 23 dages kør-selv ferie i Texas, New Mexico, Arizona og Nevada. 

Det sydvestlige USA helt nede langs grænsen til Mexico byder på ægte wild west oplevelser og nogle helt fantastiske naturoplevelser - et område der er meget overset, men som gemmer på forrygende oplevelser for den nysgerrige kør-selv turist.

Henrik Lange, redaktør Highways-USA.com

Tag på opdagelse i det ukendte Southwest 

Dette er inkluderet i min 23 dages rejseplan:

  1. Dag-for-dag rejseplanen beskriver en anbefalet rejserute fra Dallas/ Fort Worth ned gennem det sydvestlige Texas, videre til det sydligste New Mexico og Arizona og derfra til Las Vegas  .
  2. Ud over detaljerede dag-for-dag beskrivelser indeholder e-bogen også detaljerede guider og artikler til storbyer som Dallas, Fort Worth, Austin, San Antonio og Tucson og guider til nationalparker som Big Bend National Park, Carlsbad Caverns, White Sands, Saguaro National Park, Lake Mead og Valley of Fire State Park.
  3. Rejseplanen er målrettet mere de erfarne rejsende, som tidligere har været i USA, som nu har lyst til at prøve kræfter med en mere ukendt, men meget spændende region af USA.
  4. Dag-for-dag rejseplanen er layoutet som e-bog i pdf-format med artikler om byer, seværdigheder og oplevelser langs rejseruten hver dag inklusiv fotos og relevante links til yderligere information.
  5. Bemærk: Min nye rejseplan og dag-for-dag rejseguide til Texas, New Mexico, Arizona og Nevada er på hele 120 A4 sider!
  6. Få en gratis smagsprøve. Download 15 sider fra rejseplanen gratis, og se hvad e-bogen indeholder. Download kapitlerne om Austin

Mød USA eksperten og journalisten, Henrik Lange

Henrik Lange, redaktør på Highways-USA.com, er en af Danmarks mest erfarne rejsejournalister. Han har en unik ekspertviden om kør-selv ferie i USA og Canada samt amerikanske samfundsforhold. Henrik har kørt USA tynd i udlejningsbiler samt rejst rundt i motorhomes i USA i flere omgange. I 2012 blev han kåret til Årets Rejsejournalist i Danmark.
 
Han er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og holder hvert år rejseforedrag om USA for bl.a. rejsebureauer som FDM travel, MyPlanet, USA Rejser samt virksomheder, biblioteker, foreninger, m.v.
 
Desuden deltager Henrik hvert år i USA's største rejsefagmesse IPW, hvor den amerikanske rejsebranche, der inkluderer delstater, storbyer, hotelkæder, forlystelsesparker, seværdigheder, myndigheder m.v. mødes med rejsebureauer og inviterede journalister fra hele verden.
 
Henrik startede i øvrigt sin karriere som USA ekspert ved at rejse rundt i det amerikanske midtvesten og USA's sydstater tilbage i 1990'erne som limonadesælger sammen med en amerikansk familie.