Med næsten 40 års erfaring med rejser til USA, hører USA Rejser på Strøget i København til i den meget erfarne afdeling, når man ser ud over landskabet af rejsebureauer med fokus på USA. Individuelt arrangerede kør-selv-ferier til USA er en af kerneydelserne, hvor kunden får præcis den rejseoplevelse, vedkommende efterspørger – hvad enten det er kør-selv-ferie i det vestlige USA, storbyferie på Østkysten eller badeferie i Florida. De senere år har USA Rejser også fokuseret meget på ferieoplevelser i Caribien og på Hawaii.

Individuelle og skræddersyede rejser til USA
USA Rejser har specialiseret sig i at lave individuelle rejser til USA – og lytter naturligvis til, hvad kunden har af ønsker til oplevelser på deres USA rejse. USA Rejser kan ud over den klassiske kør-selv-ferie i USA med elementer som flybilletter, billeje, motorhomes/ autocampere og hoteller også hjælpe med ophold i private villaer eller ferieboliger, hvis I fx planlægger at holde ferie i Florida. Desuden kan Florida kombineres med fx Bahamas – en kombination, som USA Rejser har specialiseret sig i på det seneste.

usarejser_logo_560x220

USA Rejser kan også hjælpe med booking af billetter til forlystelsesparker som Disney’s forlystelsesparker og Universal Studios. Ved at booke billetter på forhånd, kan man typisk få entrebilletterne billigere, end hvis man køber dem ved billetlugen på selve dagen. Mange kunder vil også gerne have hjælp til at booke fx helikopterture over Manhattan eller helikopterture over Grand Canyon, og det kan USA Rejser også hjælpe med.

Også oplevelser som fx ranchophold bliver mere og mere populære, og krydstogter i Caribien på mindre krydstogtskibe kan USA Rejser også hjælpe jer med. Desuden fokuserer USA Rejser en del på Hawaii, og kan tilbyde rejser til eksotiske øer som fx Aruba og Curaçao – ofte kombineret med New York.

USA Rejser tilbyder gratis afbestillings garanti
Corona krisen i 2020
har vendt op og ned på mange familiers rejseplaner til USA – og giver fortsat noget usikkerhed i forhold til kommende rejser til USA i 2021.

For at imødekomme usikkerheden om muligheden for at rejse til USA i 2021, giver USA Rejser nu sine kunder mulighed for gratis afbestilling af rejsen helt frem til en måned før afrejse.

Læs mere om USA Rejsers gratis afbestillings garanti

Deltager på rejsemesser i USA og Danmark
Men hvorfor overhovedet gå til et rejsebureau? Først og fremmest sparer du timevis af google-tid ved at booke gennem et rejsebureau. Det er en jungle af tilbud og muligheder, men en jungle USA Rejser er hjemmevant i. USA Rejser kender markedet og har gennem årene opbygget et tæt samarbejde med flere aktører, så I får det maksimale ud af jeres rejseplan og mest »Value for Money«.

USA Rejsers rejsekonsulenter har selv gennemtestet hele det Nordamerikanske kontinent, og bureauets rejsekonsulenter har således været i samtlige 50 stater. USA Rejser deltager hvert år på den internationale rejsefagmesse IPW , hvor rejsebureauer fra hele verden mødes med leverandører i USA for at høre om de seneste produktnyheder. USA Rejser har en lang tradition for at være med på den store feriemesse Ferie for Alle i Herning, som afholdes den sidste weekend i februar og på rejsemessen i Øksnehallen i København i oktober.

Danmarks ældste privatejede rejsebureau
USA Rejser udspringer af Norsk Rejsebureau, der er Danmarks ældste privatejede rejsebureau, etableret tilbage i 1909 og med en alder på over 100 år. Norsk Rejsebureau har naturligvis fokus på individuelle rejser til Norge.

USA Rejser og Norsk Rejsebureau sidder midt på Strøget i København kun et stenkast fra Rådhuspladsen på adressen Frederiksberggade 10, København K. Begge rejsebureauer kan kontaktes pr. telefon mandag til fredag fra kl. 9.00 til kl. 16.30, og walk-in kunder er også velkomne.

Mere information om USA Rejser på www.usarejser.dk
Informationerne på denne side er senest opdateret den 15. november 2020.

Af Henrik Lange, Highways-USA.com