Rejsebureauet USA Tours har i løbet af få år vokset sig store på kør-selv-ferie i USA. Bureauet har specialiseret sig i at lave individuelle kør-selv ferier med fly, hotel og udlejningsbil i USA.

De fleste kunder hos USA Tours vælger en kør-selv-ferie i Californien og det vestlige USA eller alternativt Florida – eller måske det østlige USA og det amerikanske Midtvesten. Desuden har USA Tours mange kunder, som vælger kør-selv-ferie i autocamper.

Individuel kør-selv-ferie i USA
USA Tours er et af Danmarks største rejsebureauer med speciale i rejser til USA og har gennem tiden sendt over 40.000 glade rejsende afsted “Over There.”

Bureauet har specialiseret sig i individuelle kør-selv ferier i USA med fly, hotel og udlejningsbil. USA Tours har de sidste par år også fokuseret på ferie med autocamper i USA eller Canada. De fleste kunder hos USA Tours vælger en kør-selv-ferie i Californien, det vestlige USA, den amerikanske Østkyst eller Midtvesten.

Ingen faste pakkerejser
USA Tours har ingen fastlagte pakkerejser i deres katalog, men skræddersyr alle rejser efter kundens ønsker, behov og rejsebudget. Udgangspunktet er næsten altid fly, hoteller og udlejningsbil eller autocamper. Udover at arrangere fly, hoteller og transport, så hjælper bureauet også gerne med billetter til forlystelsesparker, koncerter/shows, udflugter og meget mere.

Medarbejderne i USA Tours er en sammensat flok med hver deres speciale i USA, Canada, Caribien og Mexico. Når man bestiller en rejse hos USA Tours, får man sin egen rejsekonsulent, som i princippet er med hele vejen fra den første snak, til man står i lufthavnen.

Alle rejsekonsulenter har enten selv rejst eller boet i USA, og din rejsekonsulent vil typisk være den med mest erfaring på dit ønskede rejsemål, så rejsen bliver skræddersyet så præcist som muligt.

Også i Sverige og Norge – og med Asien og Afrika
USA Tours har også afdelinger i både Sverige og Norge. Desuden har man for et par år siden åbnet rejsebureauerne, Asien Eksperten og African Spirit, der opererer ud fra samme koncept som USA Tours – med skræddersyede rejser – blot med Asien og Afrika som fokusområder.

USA Tours har kontor i Høje Taastrup, hvor det også er muligt at komme forbi til en snak om sin USA rejse.

Mere information om USA Tours på www.usatours.dk
Læs brugernes anmeldelser af USA Tours på Trust Pilot

Af Henrik Lange, Highways-USA.com

Informationerne på denne side er senest opdateret den 16. december 2019.