Personlig VIP rådgivning til Californien og vestlige USA

Køb individuel rejserådgivning af rejsejournalist og USA ekspert Henrik Lange. Få styr på alle detaljer inden jeres kør-selv-ferie i USA i 2020/ 2021.

Min individuelle VIP rådgivning inkluderer:

  • To personlige rådgivnings samtaler med rejsejournalist og USA ekspert Henrik Lange, Highways-USA.com med afsæt i lige netop jeres kør-selv-ferie i USA.
  • Der er afsat 150 minutter til den første rådgivnings samtale og 60 minutter til anden samtale. Værdi: 1.800,- kr.
  • Adgang til mit 4 ugers VIP forløb til Californien og det sydvestlige USA med over 40 videoer og hele 2 direkte online spørge sessioner, o.m.a.  Værdi: 995,- kr.
  • Gratis eksemplar af to USA papirguider fx min nye 2020 guide til Californien og det vestlige USA og/ eller min guide til Stillehavskysten fra Seattle til San Francisco. Værdi: 598,- kr.
  • Et gratis eksemplar af min nye e-guide og dag-for-dag rejseplan til Highway 1 i Californien. Værdi: 148,- kr.
  • Et gratis eksemplar af min e-guide Familieoplevelser og forlystelser i det sydlige Californien. Værdi: 148,- kr.
  • VIP rådgivningen inkluderer også muligheden for at sende mig jeres rejseplan. Så kommer jeg med tips til oplevelser, når vi afholder den første rådgivnings samtale. Værdi: 248,- kr.
  • I kan afholde første rådgivnings samtale som et personligt rådgivnings møde ansigt til ansigt på mit kontor i Nyborg. Nærmere detaljer aftales efter bestilling.
  • Stadig i tvivl? Få en gratis 10 minutters  afklarings samtale inden jeres bestilling. Book en tid i min online kalender - så ringer jeg jer op og vi tager en hurtig snak!

Bemærk! Min rådgivning omfatter ikke disse ydelser: 

Booking af flybilletter, overnatning, billeje og lignende rejseprodukter til ferien i USA kan jeg ikke hjælpe med. Alle bookinger i relation til kør-selv-ferien i USA skal I selv stå for - eller få et rejsebureau til at hjælpe jer med. Info om krydstogter eller ophold på fx Hawaii og i Caribien, kan jeg ikke hjælpe med. New England regionen kender jeg ikke. Den kan jeg derfor ikke rådgive om.

Masser af insider tips fra en ekspert

Med min individuelle VIP rådgivning kan I få hjælp og inspiration til en helt unik kør-selv-ferie i USA, skræddersyet til lige netop jer.

Med afsæt i mine egne erfaringer fra mine over 30 rejser til USA og Canada, kommer jeg med masser af forslag og tips til oplevelser i USA, man kun finder, når man har lokalkendskab.

I vil fx få tips til unikke oplevelser på Route 66, fif til bedre oplevelser i nationalparkerne og en garanti for, at I ikke planlægger for meget hver dag - og undervurderer afstandene i Californien og det sydvestlige USA.

Det siger andre om min rådgivning

Hvis I overvejer at rejse til USA, kan vi varmt anbefale, at I køber individuel rejserådgivning af Henrik Lange. Vi har nu (2019) haft den første store rådgivningssamtale, hvor vi har fået gennemgået vores rejseplan gennem det sydvestlige USA. Henrik er alle pengene værd, og vi er så glade for, at vi valgte at købe VIP rådgivning.”

Kristiane Rasmussen

Henriks rådgivning levede rigtig meget op forventningerne. Den gjorde, at vi udnyttede tiden optimalt, og vi fik max udbytte af rejsen. Dejligt med råd om, hvad der er realistisk at nå, og hvornår man skal køre til nationalparkerne, for at se solopgange/ nedgange. Det er svært at vurdere hjemmefra.”

Tina Stenshøj

EN VIP PAKKE MED MASSER AF LÆKKERIER!!!

Når I vælger at købe min VIP rådgivning til det vestlige USA, får I 2 papirguider/ dag-for-dag rejseguider til USA med helt gratis, der samlet har en værdi på op til 598,- kr.

Desuden får I også min guide til Highway 1 i Californien med gratis. Værdi: 148,- kr. I får også min e-guide om Familieoplevelser og forlystelser i det sydlige Californien, som har en værdi af 148,- kr.

NYHED: VIP kunder har også GRATIS adgang til mit nye 4 ugers VIP forløb om kør-selv-ferie i Californien og det sydvestlige USA. Forløbet indeholder 12 VIP lektioner med over 40 videoer om kør-selv-ferie i det vestlige USA.