60 minutters VIP rådgivning til USA

Min 60 minutters VIP rådgivning er muligheden for at købe individuel rejserådgivning, hvis I fx gerne vil have tjekket og gennemgået jeres rejseplan, inden I skal til USA.

Min 60 minutters USA rådgivning inkluderer:

  • En personlig rådgivnings samtale med USA ekspert og rejsejournalist Henrik Lange, Highways-USA.com med afsæt i lige netop jeres kør-selv-ferie i USA.
  • Der er afsat 60 minutter til rådgivnings samtalen. Samtalen afholdes pr. telefon på hverdagsaftener inden kl. 20.00. Det præcise tidspunkt aftales pr. e-mail.
  • Et gratis eksemplar af 1 af mine e-guider eller rejseplaner til USA efter eget valg. Info følger pr. e-mail efter bestillingen.
  • 60 minutters rådgivningen inkluderer muligheden for at sende mig jeres rejseplan inden samtalen. Så vil jeg komme med anbefalinger til oplevelser, når vi afholder rådgivnings samtalen.
  • BEMÆRK: Min 60 minutters rådgivning inkluderer KUN mundtlig rådgivning!
    Jeg har IKKE mulighed for at følge op skriftligt med fx rutebeskrivelser eller lignende efter samtalen.

Bemærk! Min rådgivning omfatter ikke disse ydelser: 

Booking af flybilletter, overnatning, billeje og lignende rejseprodukter til ferien i USA kan jeg ikke hjælpe med. Alle bookinger i relation til kør-selv-ferien i USA skal I selv stå for - eller få et rejsebureau til at hjælpe jer med. Info om krydstogter eller ophold på fx Hawaii og i Caribien, kan jeg ikke hjælpe med. New England regionen kender jeg ikke. Den kan jeg derfor ikke rådgive om.

Insider tips til USA fra en ekspert

Med min 60 minutters VIP rådgivning kan I få hjælp og inspiration til en unik kør-selv-ferie i USA, skræddersyet til lige netop jeres ønsker.

Med afsæt i mine egne erfaringer fra mine over 30 rejser til USA og Canada, kommer jeg med masser af forslag og tips til oplevelser i USA, man kun finder, når man har lokalkendskab.

I kan fx få tips til unikke oplevelser på Route 66, fif til bedre oplevelser i nationalparkerne og en garanti for, at I ikke planlægger for meget hver dag - og ikke undervurderer afstandene i USA.

Det siger andre om min rådgivning

“Henriks rådgivning levede rigtig meget op forventningerne. Den gjorde, at vi udnyttede tiden optimalt, og vi fik max udbytte af rejsen. Dejligt med råd om, hvad der er realistisk at nå, og hvornår man skal køre til nationalparkerne, for at se solopgange/ nedgange. Det er svært at vurdere hjemmefra.”

Tina Stenshøj

Horsens

“Vi syntes især særligt godt om den telefoniske vejledning. Vi havde en klar oplevelse af, at Henrik var engageret i at hjælpe os med at få en god tur. Tak for det.”

Hans Jørgen Jensen

Ikast