Nu kan I købe uafhængig rejserådgivning direkte af undertegnede til jeres kør-selv ferie i USA med min VIP ekspert rådgivnings pakke. Kom forrest i køen og få personlig rådgivning, rejsetips og masser af inspiration til jeres ferie i USA.

– VIP ekspert rejserådgivning til USA: 495,- kroner inklusiv moms

Jeg får hver dag adskillige spørgsmål om rejser i USA. Men jeg har desværre ikke tid eller mulighed for at besvare alle spørgsmål, jeg modtager. Nu kan I betale for min rådgivning og være sikre på at få svar og få masser af rejseinspiration til USA – også til oplevelser, I ikke lige selv finder.

VIP ekspert rådgivningspakken består af følgende elementer:

– Personlig telefonrådgivning i 30 minutter på et tidspunkt efter eget valg, hvor I kan få svar på alle spørgsmål, I måtte have omkring jeres kommende kør-selv ferie i USA.

– Mulighed for at sende mig jeres foreløbige rejseplan pr. e-mail. Så kigger jeg på jeres rejseplan og kommer med feedback på planen, når vi tager den telefoniske rådgivning.

– Et gratis eksemplar af min 22 dages rejseplan til det sydvestlige USA eller min 30 dages rejseplan til Californien, Arizona og Utah eller min 23 dages rejseplan til Rocky Mountains. Værdi: 225,- kr.

– Fakta ark med rejsetips til kør-selv ferie i udlejningsbil og/ eller motorhome i USA

– Opdateret fakta ark med de vigtigste færdselsregler og trafiktips til USA

Vigtig information om min rådgivning:
– Som rejsejournalist inspirerer jeg til at tage ud at opleve det ægte USA. Men jeg foretager IKKE bookinger af flybilletter, hoteller, billeje, motorhomes eller lignende rejseprodukter. Det lader jeg rejsebureauerne om. Alternativt kan I vælge selv at booke flybilletter, overnatning, transport, o.s.v.

– Pris for VIP ekspert rådgivningen: 495,- kroner inklusiv moms

– For at kunne give jer den bedste rådgivning, er det en god ide at sende mig jeres foreløbige rejseplan pr. e-mail, når I har bestilt min VIP ekspert rådgivning. Så kigger jeg på jeres rejseplan og giver jer feedback, når vi taler sammen til rådgivnings samtalen. Mere info om det praktiske forløb efter bestillingen af VIP ekspert rådgivningen.

Hvad siger tidligere købere af VIP ekspert rådgivningen?

– Havde vi ikke købt Henriks VIP pakke, var vores tur ikke gået nær så gnidningsfrit. Vi var ikke blevet vejledt særlig godt hjemmefra af det firma, som vi havde bestilt rejsen ved – Lene Pedersen, Jordrup

– Vi var helt sikkert ikke kørt ind i Canyon de Chelly i Arizona, hvis ikke Henrik havde anbefalet det. Den forstenede skov og meteorkrateret var også noget, vi ellers ikke havde set. Det var rigtig godt – Anne-Marie Harring-Lund, Ishøj

– Vi syntes særligt godt om den telefoniske vejledning. Vi havde en klar oplevelse af, at Henrik var engageret i at hjælpe os med at få en god tur. Tak for det – Hans Jørgen Jensen, Ikast

– VIP pakken levede rigtig meget op forventningerne. Den gjorde, at vi udnyttede tiden optimalt, og synes vi fik max udbytte af rejsen. Dejligt med råd om, hvad der er realistisk at nå, og hvornår man skal køre til/ fra nationalparkerne, for at se solopgange/ nedgange. Det er svært at vurdere hjemmefra – Tina Stenshøj, Horsens

– VIP ekspert rejserådgivning til USA: 495,- kroner inklusiv moms