NYHED forår 2020: VIP forløb Californien og det vestlige USA


Velkommen til et nyt VIP forløb, som giver alle jer, der planlægger en kør-selv-ferie i USA et totalt overblik over alle de detaljer, I skal have med i jeres planlægning, for at få en vellykket ferie i Californien og det vestlige USA.

Mit nye VIP forløb til Californien og det vestlige USA er bygget op som et online forløb over 4 uger, hvor I hver lørdag og hver tirsdag får tilsendt i alt 12 VIP lektioner, som punkt for punkt guider jer gennem hele processen med at få planlagt jeres ferie i USA.

Til slut i forløbet afholder jeg en direkte fælles spørge seance for deltagerne i forløbet, hvor I kan stille mig de spørgsmål, som I måske endnu ikke har fået svar på.

VIP forløbet inkluderer også et gratis eksemplar af min helt nye rejseguide til Californien og det sydvestlige USA på 21 dage - eller alternativt min guide til Californien, Arizona og Utah på 21 dage i motorhome/ autocamper.  

VIP forløb: Californien og vestlige USA
Få rejsetips til USA over 4 uger - 795,- kr.

Produkt: VIP forløb til Californien og det vestlige USA Premieredato: lørdag 4. april 2020 

Indhold: Onlineforløb på 4 uger inkl. 12 VIP lektioner med over 40 videoer med alt om kør-selv-ferie i USA

1. fælles spørge session: 2. påskedag 13. april kl. 20.00 2. fælles spørge session: Søndag den 26. april kl. 20.00

Bonus: Californien og vestlige USA på 21 dage (e-guide) Eller: Californien, Arizona, Utah 21 dage (i motorhome)

Ekstra bonus: Adgang til "lukket" Facebook VIP gruppe

VIP forløbet er til jer, der ...

  • Vil have professionelle ekspert tips i planlægningsfasen af jeres ferie til USA 
  • Ønsker at få overblik over de vigtigste detaljer i forhold til planlægningen af rejsen, formidlet i en logisk rækkefølge
  • Ikke vil bruge et utal af timer på selv at lede efter måske rigtige svar på nettet
  • Vil have sikkerhed for, I får det bedste og største udbytte af jeres feriebudget i USA

Det siger mine kunder om mig ...

Iben Petersen

Jeg vil anbefale enhver der planlægger en tur til USA til at bruge Henrik. Hans guides er rigtig gode og vedkommende og til en meget rimelig pris.

Henrik Ledet

Netop landet i Danmark (2018) efter 14 fantastiske dage til Los Angeles, Las Vegas, Yosemite, San Fransisco og retur til Los Angeles. Vi havde på turen stor gavn af Henriks e-guide samt tips fra Highways-USA og Henriks webinar.

Malene Thorsø

Vi er på Route 66 (2018) og vi følger Henriks e-guide. Og med lidt brug af Google Maps, så går det fantastisk og vi oplever så mange fede ting - tusind tak!

Claus Bendixen

En sjælden velgennemført kombination af personlig rådgivning og professionel indføring i emnet, som Henrik gavmildt deler ud til den rejselystne USA-farer.

Mette Kristensen

Sidder på altanen på vores overnatningssted i Death Valley. Du har godt nok ikke anbefalet overnatning her i din 22 dages guide til Californien, men dine anbefalinger i øvrigt til selve ruten og seværdigheder undervejs, har vi fulgt med største tilfredshed. Du har lavet det bedste forarbejde for os!

Kristiane Ramussen

Hvis I overvejer at rejse til USA, kan vi varmt anbefale, at I køber individuel rejserådgivning af Henrik Lange. Vi har nu (2019) haft den første store rådgivningssamtale, hvor vi har fået gennemgået vores rejseplan gennem det sydvestlige USA. Henrik er alle pengene værd, og vi er så glade for, at vi valgte at købe VIP rådgivning.

Anette Madsen

Du gør simpelthen et fantastisk stykke arbejde, Henrik. Vi er i øjeblikket ved at nærstudere dine rejseguides til Californien og det vestlige USA. Det er en kæmpe hjælp, da man hurtig kan fare vild på nettet. Tusind tak for dine gode råd og nyttige tips "her og der og alle vegne"!

Hans Jakob Sternkopf

Efter 20 år som turarrangør og rejseleder på tusindevis af miles på de amerikanske highways skulle man tro, at jeg havde støvsuget dette enorme land for historier og store oplevelser. Alligevel oplever jeg, at Henrik har fundet nogle nye vinkler og detaljer, jeg havde overset.

VIP forløbet kort fortalt

Produkt: VIP forløb til Californien og det vestlige USA Premieredato: lørdag 4. april 2020 

Indhold: Onlineforløb over 4 uger inkl. 12 VIP lektioner med mere end 40 videoer i om jeres kør-selv-ferie i USA

1. fælles spørge session: 2. påskedag 13. april kl. 20.00 2. fælles spørge session: Søndag den 26. april kl. 20.00

Bonus: Californien og vestlige USA på 21 dage (e-guide) Eller: Californien, Arizona, Utah 21 dage (i motorhome)

Ekstra bonus: Adgang til "lukket" Facebook VIP gruppe

Skal I med? Vi starter den 4. april 2020! 

VIP forløb til Californien
og det sydvestlige USA
KUN 795,- kr.

OBS: Der bliver lukket for tilmeldinger efter 5. april 2020!